ελληνική μουσική
    443 online   ·  210.817 μέλη

    Γίνεται στο Thomman να πληρώσω με αντικαταβολή?

    KOMHS14
    29.04.2013, 12:12

    Γειά σας και πάλι!. Μετά από πολύ ψάξιμο κατάλαβα ότι τις καλύτερες κιθάρες τις έχει το Thomman( με βάση προσωπικής αξιολόγης και γούστου). Το  πρόβλημα είναι ότι κάποιοι φίλοι μου μου είπαν πως με αντικαταβολή δεν μπορείς να αγοράσεις τίποτα, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ακριβώς το αντίθετο. Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε αν γίνεται να πληρώσω με αντικαταβολή.

    Ευχαριστώ πολύ!!!


    KOMHS14
    29.04.2013, 12:15
    Αν δεν γίνεται προτίνετε μου κάποιο ελληνικό καλό και αξιόπιστο μαγαζί!!!
    noizreduction
    29.04.2013, 13:31

    Καταρχας, οταν αναφερεσαι σε κιθαρα γενικοτερα, πως μπορει καποιος να σου προτεινει...αντιστοιχο ελληνικο μαγαζι; Πρεπει να πεις μοντελο ή τουλαχιστον να δωσεις ενα link που να δειχνει τι θελεις ακριβως!

    To Thomann εδω και καιρο ( μαλλον, απο τοτε που δημιουργηθηκε ) εχει ενα τμημα που ονομαζει FAQ. Παραδοξως, εκει εξηγουν με λεπτομερειες με ποιους τροπους δεχονται πληρωμη των προϊοντων. Και λεω παραδοξως, γιατι παρα πολλοι Ελληνες αγοραστες αποφευγουν να ψαξουν τις λεπτομερειες αυτες...που δινει οικειοθελως και με μεγαλα γραμματα το ιδιο το site πωλησης!

    Παντως, οσον αφορα την αγορα μουσικων οργανων και ιδιατερα κιθαρων, πρεπει να εχεις κατα νου πως εανδ εν πιασεις στα χερια σου το οργανο και δεν το δοκιμασεις...δεν προκειται να αποκτησεις προσωπικο γουστο για το τι πουλαει ο καθενας {#emotions_dlg.happycrazy}


    KOMHS14
    29.04.2013, 17:10
    οκ έχεις δίκιο ενδιαφέρομαι πιο πολύ για Metal/hard Rock κιθάρες οι τύποι της κιθάρας που μου αρέσουν πιο πολύ είναι οι SG Les Paul Strat
    JULIOS
    02.05.2013, 12:30

    http://www.kourbismusic.com/michael-kelly-supreme-black-vapor-el.html#.UYIxyqKeOE0

    εγραψα γι αυτες κ σε αλλο παρομοιο Post.

    Πηγαινε να τις ακουσεις.

    Αν θες να παιζεις Metal προφανως μια στρατ πρεπει να την μονταρεις.(εννοω να αλλαξεις μαγνητες)

    Κοιτα κ τις godin που εχουν καταπληκτικές superstrat κιθαρες κ μαλιστα all around οργανα.