ελληνική μουσική
    747 online   ·  210.832 μέλη

    Μία θλιβερή είδηση για τους φίλους της Metal μουσικής και των Slayer

    TRAVELOGUE
    03.05.2013, 10:00

    Ύστερα από δυο χρόνια ταλαιπωρίας από μία σπάνια νόσο, ο κιθαρίστας και τραγουδοποιός των Slayer,  Jeff Hanneman πέθανε την Πέμπτη από ηπατική ανεπάρκεια στο νοσοκομείο Hemet Valley Medical Center, κοντά στο σπίτι του στο Inland Empire της Νότιας Καλιφόρνια.

    Οι Slayer έκαναν γνωστή την είδηση την Πέμπτη το απόγευμα, αναφέροντας ότι το συγκρότημα «καταστρέφεται» και αποκαλώντας τον Hanneman, ο οποίος ήταν 49 ετών, "bandmate" και ο αδελφό τους. Το Twitter γέμισε γρήγορα με μηνύματα από τους οπαδούς και τους μουσικούς, πολλοί από τους οποίους ήταν στο Λος Άντζελες για το 5th Annual Revolver Golden Gods Awards στο Club Nokia. Ο frontman David Draiman ήταν μεταξύ των πρώτων, σημειώνοντας  "RIP TO A TITAN OF METAL",  ενώ o drummer Mike Portnoy έγραψε,  "WOW...I'm in shock...RIP Jeff Hanneman".

    O Dave Mustaine, frontman των Megadeth, έγραψε: "Απόψε ένα αστέρι λιγότερο θα λάμπει και δυστυχώς, η σκηνή θα είναι λίγο πιο σκοτεινή. Jeff Hanneman 1964-2013".

    Πηγή: http://www.Billboard.com


    noizreduction
    03.05.2013, 10:22

    Δυστυχως, απο τη στιγμη που ανακοινωθηκε η μαχη του Jeff με τον καρκινο, ολα ειχαν δρομολογηθει γι' αυτο το γεγονος. Παρολο που δε πολυ-συμπαθουσα τους Slayer ως μουσικο ειδος, δεν γινεται να μην πω πως θα λειψει ενας κιθαριστας που αφησε σημαντικο εργο πισω του κι αποτελεσε το προτυπο πολλων νεων κιθαριστων!


    tallos
    04.05.2013, 00:36
    ο τζεφ απο καρκινο πεθανε;ειχε ενα προβλημα απο τσιμπημα αραχνης και παραλιγο να του κοψουν το χερι.μεγαλος κιθαριστας.
    LiaDarkride
    04.05.2013, 02:01
    δυστυχως αλλο ενα αστερι εφυγε απο την μεταλ σκηνη...καποιοι ελεγαν οτι εκανε καποια χρηση ναρκωτικων..αλλοι λενε καρκινο..τελοςπαντων σημασια εχει πως ακομα ενας καλος μουσικος εφυγε απο κοντα μας...
    tallos
    04.05.2013, 21:59
    τελικα απο αραχνη ηταν.το εχει η εφημεριδα σημερα.