ελληνική μουσική
    446 online   ·  210.845 μέλη

    Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Κυριάκου Παπαηλία

    musicfactoryentertainment
    12.05.2013, 17:05

    «Βγάζω γούστα» είναι ο τίτλος του νέου digital single του Κυριάκου Παπαηλία, σε στίχους και μουσική του Άγγελου Σαρόγλου και κυκλοφορεί από τη νέα δισκογραφική εταιρεία
    Music Factory entertainment.
    Η ηχογράφηση και το mastering έγινε στα studio της music factory από τον Άγγελο Σαρόγλου η φωτογράφηση έγινε από τον Δημήτρη Καραγεωργό.
    Η Music Factory entertainment είναι η νέα δισκογραφική στέγη του Κυριάκου Παπαηλία. Έπειτα από μια πετυχημένη πορεία και την πρώτη του δισκογραφική δουλεία με τίτλο"Σαν το ρεύμα" όπου είχε τη χαρά να τραγουδήσει και τραγούδια που του έγραψε ο αγαπημένος του φίλος Χρήστος Δάντης και ξεχώρισαν τα τραγούδια "Αυτό το καλοκαίρι","Άντε Γεια","Χτύπα λοιπόν","Αν μ'αγαπάς", ακολούθησε η δεύτερη δισκογραφία του με γενικό τίτλο "Αξίζεις Πολλά".
    Το «Βγάζω γούστα» είναι το ομότιτλο τραγούδι της 3ης προσωπικής δουλειάς του Κυριάκου που θα περιλαμβάνει και τη διασκευή του παραδοσιακού τραγουδιού «Τα καγκέλια» σε ενορχήστρωση του Άγγελου Σαρόγλου.
    O Κυριάκος Παπαηλίας exei συνεργαστεί με τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως οι: Γιώργος Μαζωνάκης, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Γονίδη, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Εκείνος κ Εκείνος, Στέλιος Διονυσίου, Άντζυ Σαμίου, Λάμπη Λιβιεράτο, Λίτσα Γιαγκούση, Γιώργο Λεμπέση, Κώστα Δόξα, Ελένη Καρουσάκη και πολλούς άλλους.
    Αυτή τη περίοδο ηγείται του καλλιτεχνικού σχήματος στις «Μούσες εν χορώ» στη Θεσσαλονίκη.