ελληνική μουσική
    500 online   ·  210.843 μέλη

    Συναυλία Ιερισσός:Τελικά υπάρχουν ακόμα αυθεντικοί καλλιτέχνες

    gikostas
    27.05.2013, 21:40

    Θα ήθελα απλά να πω ένα μεγάλο μπράβο στους  Γιάννη Αγγελάκα, Δημήτρη Ζερβουδάκη, Σοφία Γεωργαντζή, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Ματούλα Ζαμάνη, Παύλο Παυλίδη και οι B- Movies (* Η συμμετοχή των Active Member στη συναυλία ακυρώθηκε λόγω προσωπικού προβλήματος τους συγκροτήματος) για την συμμετοχή τους και την συμπαράστασή τους,στον αγώνα που δίνουν τον τελευταίο καιρό οι κάτοικοι της Ιερρισού.Η συναυλία είχε μεγάλη επιτυχία καθώς όπως διαβάζω,χιλιάδες άνθρωποι κατέφθασαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να δώσουν το αγωνιστικό τους «παρών».Αξίζει επίσης να τονιστεί η συγκινητική αλληλεγγύη κι ανιδιοτελή προσφορά, όλων όσων συμμετείχαν , από τους καλλιτέχνες μέχρι τις γυναίκες της καθαριότητας και τις ομάδες περιφρούρησης, φύλαξης, μπαρ-σέρβις, μπουφέ, ψησίματος, πάρκινγκ, οικονομικής ενίσχυσης, πασπαρτού .... Καλή δύναμη εύχομαι σε όλους τους κατοίκους σε αυτόν τον  άνισο αγώνα που δίνουν.Ελπίζω η συναυλία αυτή με την τρομερή συμμετοχή του κόσμου,αλλά και των συγκεκριμένων καλλιτεχνών,να τους έδωσε να καταλάβουν πως σε αυτόν τον αγώνα δεν είναι μόνοι τους,αλλά είμαστε όλοι στο πλευρό τους.Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο,αλλά μπορούμε να νικήσουμε.

    [ τροποποιήθηκε από τον/την gikostas, 27-05-2013 21:42 ]


    Ner0
    29.05.2013, 13:49

    Μπραβο σε ολους τους καλιτεχνες που πηραν μερος σε αυτο και ειδικα στον Θαναση για τις συναυλιες αλληλεγγύης. Μπραβο σε ολους οσους βοηθησαν να στηθει η συναυλια αυτη.

    Αλλα επειδη εχω βρεθει σε πολλες συναυλιες του Μαλαμα, του Θαναση,του Χαρουλη κλπ, που τους εκτιμω ολους πολυ, οι συναυλιες αυτες ειναι ενα μικρο πανυγηρακι με την κακη εννοια.
    Πιστευα οτι ο σκοπος αυτης της συναυλιας ισως να εβγαζε στους διαφορους επιδοξους τραγουδιστες απο το κοινο, τον σκασμο που επιβαλλεται, τον σεβασμο προς τον καλλιτεχνη.  Παλι εκανα λαθος. Μπουκαλια με νερο να εκσφενδονιζονται πανω απο τα κεφαλια μας, βρεχοντας κιθαρες, μικροφωνα, ηχεια.
    Σπασμενα γυαλια απο ρετσινες, μπυρες παντου. Μα αυτο που δεν αντεχω πια, να εισαι 3 μετρα απο την σκηνη, και να πασχιζεις να ακουσεις τον καλλιτεχνη.

     Θα σωσουμε,θα αλλαξουμε τον κοσμο λεει στην αρχη η κοπελια. Απο εμας πρεπει να τον σωσουμε..