ελληνική μουσική
    406 online   ·  210.841 μέλη

    Έξαλλος ο Κιμούλης έδιωξε τους θεατές από το θέατρο

    yiannakis
    09.08.2013, 14:28

    Διέκοψε την παράσταση και τους έστειλε όλους στο ταμείο επειδή τον ενόχλησαν τα ντεσιμπέλ της συναυλίας του Παπακωνσταντίνου από διπλανό χώρο

     Εκτός εαυτού ο Γιώργος Κιμούλης σταμάτησε την παράσταση της Μήδειας όπου πρωταγωνιστεί, μέσα στο κατάμεστο Κηποθέατρο της Αλεξανδρούπολης, ενοχλημένος από τα ντεσιμπέλ της συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που γινόταν σε διπλανό χώρο.

    Σύμφωνα με την Εspresso, ο Γιώργος Κιμούλης δήλωσε στο κοινό πως δεν μπορεί να παίξει υπό αυτές τις συνθήκες προσθέτοντας πως δεν πρόκειται να ξαναπατήσει το πόδι του στην Αλεξανδρούπολη. Στη συνέχεια έστειλε τον κόσμο στο ταμείο για να πάρει πίσω τα χρήματά του.

    (απο parapolitika.gr)


    noizreduction
    09.08.2013, 14:38

    Κι εχει απολυτο δικιο!!! Κακα τα ψεμματα, ειναι προβλημα διοργανωτη το ολο θεμα και πολυ καλα εκανε ο Κιμουλης κι εδιωξε τον κοσμο. Συν τοις αλλοις, επεστρεψε και το αντιτιμο του εισιτηριου.

    Ομως, το να στοχοποιεις μια πολη επειδη καποιοι καφροι διοργανωτες εκαναν τραγικο λαθος, ειναι λαθος! Φανταζομαι οταν ηρεμησει ο Κιμουλης να το σκεφτει ξανα.


    Orfeus
    09.08.2013, 14:45

    Ε ναι βρε Γιωργάκη. Τι σου φταίει η Αλεξανδρούπολη; {#emotions_dlg.nono}


    reteos
    09.08.2013, 15:02

    Νομίζω πως οι παράγοντες της παραστάσεως , μη εξαιρουμένου και του ίδιου του Κιμούλη , εφόσον σίγουρα θα γνώριζαν από πρίν για τη συναυλία του Παπακωνσταντίνου , έπρεπε να είχαν ενεργήσει ( συνενόηση με αρμοδίους της συναυλίας, αλλαγή χώρου ή χρόνου κλπ.) . Δεν είναι δυνατόν να αρχίζει η παράσταση ,να διακόπτεται και να φταίει η πόλις . Δείχνει μια επιπόλαιη ενέργεια.


    PHILIPPOSSM
    09.08.2013, 16:37

    Διαψεύδουν το δημοσίευμα για Κιμούλη - Παπακωνσταντίνου  


    Διαψεύδεται κατηγορηματικά το δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso" που αναφέρει ότι ο Γιώργος Κιμούλης διέκοψε την παράστασή του "Μήδεια" στην Αλεξανδρούπολη, επειδή ενοχλήθηκε από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου που έδινε συναυλία στο διπλανό στάδιο. 

    Το enikos.gr επικοινώνησε με το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αλεξανδούπολης και η απάντηση ήταν ότι αυτό δεν συνέβη ποτέ, αφού οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν παράσταση με δύο ημέρες διαφορά. 

    Ο Γιώργος Κιμούλης έδωσε την παράστασή του στις 31 Ιουλίου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τραγούδησε στις 2 Αυγούστου.

    Η αλήθεια είναι ότι στις 2 Αυγούστου υπήρξε παράσταση στην Αλεξανδρούπολη, αλλά πρωταγωνιστής ήταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με την παράσταση "Επιθεωρητής" και σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού όλα κύλησαν ομαλά.

     http://www.enikos.gr


    gikostas
    09.08.2013, 19:17
    Espresso!!!Η εγκειρότητα σε όλο της το μεγαλείο.
    costaspanag
    09.08.2013, 23:20

    Προσοχή στην ανεύθυνη αναμετάδοση και κριτική "ειδήσεων" από το διαδίκτυο.


    STEFANOS604
    10.08.2013, 11:40

    Παράθεση:

    Το μέλος noizreduction στις 09.08.2013, 14:38 έγραψε...

    Κι εχει απολυτο δικιο!!! Κακα τα ψεμματα, ειναι προβλημα διοργανωτη το ολο θεμα και πολυ καλα εκανε ο Κιμουλης κι εδιωξε τον κοσμο. Συν τοις αλλοις, επεστρεψε και το αντιτιμο του εισιτηριου.

    Ομως, το να στοχοποιεις μια πολη επειδη καποιοι καφροι διοργανωτες εκαναν τραγικο λαθος, ειναι λαθος! Φανταζομαι οταν ηρεμησει ο Κιμουλης να το σκεφτει ξανα.


    ‘’ESPRESSO ‘’Η εγκυρότητα σε όλο της το μεγαλείο!!

    ‘’……ενω ενας λογικος ανθρωπος θα καταλαβαινε κατευθειαν μονο και μονο απο το καδρο, τα χρωματα και τον τροπο που εχει παρθει το πλανο πως ειναι στημενο! …....ομως το να αναδημοσιευουμε ο,τι κυκλοφορει στο διαδικτυο χωρις ελεγχο, ιδιαιτερα οταν θεωρητικα ειμαστε "σκεπτομενοι" ανθρωποι, ειναι αν μη τι αλλο επικινδυνο …Μην "μασαμε" ο,τι βρισκουμε στο διαδικτυο’’…

     Δικά σου λόγια  από  το #546 ΕΔΩ που αντιφάσκουν.

    Αθανάσιε μεγάλε κριτή των πάντων που πάντα έχεις δίκιο και κατακεραυνώνεις: ‘’Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω’’.


    noizreduction
    10.08.2013, 13:41

    Το γεγονος πως περιμενες μια ολοκληρη εβδομαδα ( σχεδον ) για να μου την "πεις" σε κατι που εκανα σχολιο και δεν αναδημοσιευσα ο ιδιος, ειναι απιστευτο. Ποσο μαλλον οταν η δημοσιευση της espresso ηρθε πιο πριν απο τη διαψευση, σε αντιθεση με τη δικη σου φωτογραφια που εδω και καιρο κυκλοφορουσε ακομα και η μηνυση του σκηνοθετη.

    Καλη σου μερα Στεφανε. Και παντα να μου φτιαχνεις την ημερα με την παρουσια σου. Smile


    -----------------

    DreamCatcher Music DreamCatcher Blogspot

    [ τροποποιήθηκε από τον/την noizreduction, 10-08-2013 14:20 ]


    mary_omikron
    10.08.2013, 14:06

    Κάθε θέμα είναι ανεξάρτητο και δεν προσθέτει τίποτα η αναφορά στο #546, ούτε η απάντηση.

    Τα προσωπικά σε πμ.