ελληνική μουσική
    424 online   ·  210.841 μέλη

    Ο Γιάννης Πετρίδης στο Βήμα 99.5

    yiannisyiannis
    05.09.2013, 21:16


    Όχι, πως θα έμενε χωρίς ραδιοφωνική στέγη ο Γιάννης Πετρίδης. Δεν υπήρχε περίπτωση. Στο Βήμα 99.5 λοιπόν, μετεγγραφή από την... κλειστή ΕΡΤ, στην οποία (δήλωνε αιώνια πίστη κι) έκανε εκπομπή 39 συναπτά έτη. Είδατε πως οι κυβερνώντες μας, ενισχύουν συνειδητά τον ιδιωτικό τομέα; Εύκολα, με μία απόφαση για μαύρο στη συχνότητα... Και απαξιώνοντας σιγά-σιγά με στοχευμένες κινήσεις το Δημόσιο. Τόσο απλό.

    Τον Γιάννη Πετρίδη θα τον ακούμε σε καθημερινή βάση, 6 με 8 το απόγευμα. Kαι τα Σαββατοκύριακα 4 με 5 θα παίζονται επαναλήψεις. Δίπλα του θα βρίσκεται και η Λουίζα, η κόρη του Κώστα Ζουγρή. Ξεκινάει τη Δευτέρα, μαζί με το καινούργιο πρόγραμμα του σταθμού. «Επειδή θεωρώ πως η εκπομπή μου είναι δημοσιογραφική, επέλεξα έναν αμιγώς ειδησεογραφικό ραδιοσταθμό» μας είπε στο e-tetRadio. «Από τη στιγμή που έκλεισε το 1ο Πρόγραμμα δεν μου απέμεινε κάποια άλλη επιλογή». Στο γνωστό στυλ του θα είναι οι εκπομπές. Μία σπουδαία προσθήκη στο πρόγραμμα του Βήμα FM που του προσθέτει και κύρος (πέραν όλων των άλλων). Να υπενθυμίσουμε πως είναι η δεύτερη φορά που ο Γιάννης Πετρίδη βρίσκεται σε ραδιοσταθμό του ΔΟΛ, είχε κάνει εκπομπές και στον Top FM με τον Ζουγρή (κι αν δεν κάνω λάθος, ήταν πρωινή η παρουσία τους, γύρω στις 11).


    Ο Γιάννης Πετρίδης, μέσω facebook, για την επιστροφή του στο ραδιόφωνο:

    Θα ήθελα να συνέχιζα στο ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Πρώτο πρόγραμμα όμως δεν υπάρχει πια. Μας σταμάτησαν με βίαιο τρόπο που όλοι μας θα θυμόμαστε για πάντα. Από την Δευτέρα 9/9/2013 ξεκινάω στο ΒΗΜΑ FM, έναν κυρίως δημοσιογραφικό σταθμό όπως ήθελα. Χωρίς κανένα περιορισμό μπορώ να παίζω τις μουσικές επιλογές μου. Μια νέα επικοινωνία ξεκινάει κάθε μέρα από τις 6 μέχρι τις 8. Θα τα λέμε λοιπόν εκεί κάθε μέρα από την Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

    ΠΗΓΗ: http://www.e-tetradio.gr/ar9413el_ogiannispetridisstovima995.html

    [ τροποποιήθηκε από τον/την yiannisyiannis, 05-09-2013 21:19 ]


    fontasgreece
    11.09.2013, 13:13
    Ευχαριστώ για την ενημέρωση