ελληνική μουσική
    561 online   ·  210.833 μέλη

    Το νέο ''Δεύτερο Πρόγραμμα΄΄έρχεται

    gikostas
    24.11.2013, 11:57

    Ριζικές διαφοροποιήσεις στη συχνότητα των «88 FM» μετά από χρόνια στασιμότητας και αναμονής. Ο «Oasis 88» από την ερχόμενη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου αλλάζει άρδην! (Εδώ η αλλαγή του ιδιοκτησιακού, της συχνότητας). Σταματάει πλέον τα ελληνικά ποπ/λαϊκά, αυτά που έπαιζε τα τελευταία 5 χρόνια και κάνει στροφή προς το ελληνικό έντεχνο τραγούδι, στα πρότυπα του (πάλαι ποτέ, πλέον) «Δεύτερου Προγράμματος». Αντώνης Ανδρικάκης γαρ, περιμέναμε κάτι διαφορετικό; Κι επιστρέφει στο ραδιόφωνο από Δευτέρα και η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, γνωστή και για την θητεία της ως διευθύντρια του «Δεύτερου» επί σειρά ετών. Καλή επιστροφή αυτή, αξίζει! Το νέο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως, δεν αποκλείεται να σας έχουμε κάποια ονόματα κι εκπομπές να σας πούμε ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

    Στο εγγύς μέλλον αναμένεται να αλλάξει και όνομα η συχνότητα, στο πλαίσιο του επαναλανσαρίσματος που προωθούν οι νέοι ιδιοκτήτες του «Oasis 88». Εν ολίγοις, ο νέος ραδιοσταθμός στους «88», αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησε (και θα αφήσει, καθώς φαίνεται) το «Δεύτερο Πρόγραμμα» στα FM, μπαίνοντας παράλληλα «σφήνα» ανάμεσα στο ισχυρό δίπολο του έντεχνου ραδιοφώνου, τον «Μελωδία 99.2» και τον «Δίεση 101.3» - οι οποίοι, φυσικά, επιτυγχάνουν εξαιρετικά ποσοστά ακροαματικότητας στις μετρήσεις.

    πηγη:e-tetradio.gr

    [ τροποποιήθηκε από τον/την gikostas, 24-11-2013 11:58 ]


    gikostas
    24.11.2013, 12:05
    Να και κάτι ελπιδοφόρο όσον αφορά την καλή ελληνική μουσική.Προσωπικά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος ούτε από τον Μελωδία αλλά ούτε και από τον Δίεση.Αναμένω λοιπόν με μεγάλη ανυπομονησία αυτό το καινούργιο που έρχεται.Ελπίζω να μην απογοητευτώ.
    rkonstantinos
    10.12.2013, 20:48

    Ε όχι και «Δεύτερο Πρόγραμμα». Μην τρελαθούμε. Η ύπαρξη της Μαργαρίτας Μυτιληναίου δεν με πείθει. Δεν το έκανε άλλωστε ούτε όταν ήταν διευθύντρια του δεύτερου. Νομίζω ότι «κάποιοι» προσπαθούν να εξαργυρώσουν την θητεία τους στο ποιοτικό ραδιόφωνο ή μήπως έχω λάθος;

    Σε λίγες μέρες θα βγει στον αέρα το αυθεντικό δεύτερο διαδυκτιακά και όχι μόνο. Εν αναμονή λοιπόν.