ελληνική μουσική
    812 online   ·  210.833 μέλη

    Αν έχεις ταλέντο στο τραγούδι τώρα μπορείς να το αναδείξεις !

    famelevels
    01.03.2014, 09:41

    To Famelevels είναι μία καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα ,φτιαγμένη από Έλληνες και απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη μουσική, έχουν ταλέντο και δεν τους δόθηκε η ευκαιρία ή δεν τόλμησαν ποτέ να το δημοσιοποιήσουν!

     Διατίθεται εντελώς δωρεάν και μέσω της σελίδας αυτής με απλές κινήσεις ,μπορεί κανείς να καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό του, υπογράφοντας συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία δίοδοςproductions. Μπορεί επίσης να συναναστραφεί με κόσμο που έχει τα ίδια ενδιαφέροντα ,και να επιβραβεύσει κάποιον άλλο διαγωνιζόμενο. Στην ιστοσελίδα αυτή μπορεί ο καθένας να αναδείξει το ταλέντο του στο τραγούδι ανεβάζοντας ένα (ή περισσότερα) βίντεο, που κατά τη γνώμη του είναι αντιπροσωπευτικά των ικανοτήτων του, αφού πρώτα φτιάξει το δικό του προφίλ στο Famelevels. Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης διαγωνίζεται σε τέσσερα επίπεδα , ξεκινώντας από το «τοπικό» και καταλήγοντας στο «παγκόσμιο».

     Κριτές σε αυτή τη διαδικασία δεν είναι άλλοι παρά οι επισκέπτες της ιστοσελίδας , οι οποίοι χωρίς καμία επιβάρυνση , πατώντας το κουμπί “ VOTE”, που βρίσκεται κάτω από το βίντεό του διαγωνιζόμενου, τον βοηθούν να ανέβει επίπεδο και να ανταγωνιστεί τους υπόλοιπους, φτάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στο έπαθλο. Οι επισκέπτες-κριτές των ταλέντων είναι οι μοναδικοί που μπορούν να δώσουν το «εισιτήριο» στους διαγωνιζόμενους για να περάσουν από το τοπικό επίπεδο, στο οποίο διαγωνίζονται αρχικά, στο πανελλαδικό και ύστερα στο παγκόσμιο.

     Ο διαγωνιζόμενος συγκεντρώνει ψήφους ξεκινώντας από το τοπικό επίπεδο (local level), δηλαδή την περιφέρεια στην οποία ανήκει και εκείνος με τις περισσότερες προκρίνεται σε ανώτερο επίπεδο, το πανελλαδικό, όπου θα ανταγωνιστούν οι καλύτεροι και δημοφιλέστεροι όλων των περιφερειών. Ο πρώτος στις ψήφους του επιπέδου αυτού είναι και αυτός που θα δώσει τα χέρια με τη δισκογραφική εταιρεία.

     Για τη διαδικασία αυτή έχει οριστεί συγκεκριμένος χρόνος , ο οποίος κυλάει αντίστροφα μέχρι να ανοίξει το επόμενο επίπεδο …Στο διάστημα της νέας αντίστροφης μέτρησης , νέοι και παλαιότεροι διαγωνιζόμενοι διεκδικούν και πάλι την πρωτιά μέχρι να ανοίξει εκ νέου το επόμενο επίπεδο και να αναδειχθεί ο νικητής του προηγούμενου…

    Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει , εσείς ποιον θα ψηφίζατε ως πολλά υποσχόμενο ταλέντο ; Ποιου ταλέντου τη φωνή ή το τραγούδι ξεχωρίσατε; www.famelevels.com