ελληνική μουσική
    769 online   ·  210.850 μέλη

    της κιθαρας μου ο θρηνος

    panosant
    06.11.2014, 03:51
    >
    freddieKrueger
    06.11.2014, 15:42

    Αγαπητέ κύριε Πάνο έχω να σας πω πως παρακολουθώ που και που τα βινετάκια σας.

    Αν μου επιτρέπετε έχω να κάνω τις εξής τοποθετήσεις

    -τα τραγούδια έχουν ένα αφηγηματικό χαρακτήρα και μοιάζουν όλα μεταξύ τους.Αυτό δίνει μια μονοτονία στις εκτελέσεις σας.

    Λείπει απ τη φωνή σας η έκταση.Λείπουν απ την κιθάρα διάφορα ριφάκια ή μπασογραμμές ή σολο που θα έκαναν τα κμμάτια πιο πλούσια.

    Αλλάξτε ακουστική γωνία και βάλτε τον εαυτό σας στη θέση τουη ακροατή σας κι όχι του δημιουργού όπου βρίσκεστε.Αμέσως θα διευρυνθούν οι ορίζοντές σας ως προς το τι χρειάζεται για να γίνουν οι στίχοι σας ομορφα τραγούδια!

    -Οι στίχοι ποάντως οφείλω να ομολογήσω πως πολλές φορές είναι καλοί.

    -Το στυλ σας είναι αυθεντικό και κάνετε μια κατάθεση ψυχής η οποία είναι καλή όταν σας ικανοποιεί και δίνει βήμα στην ψυχή σας,θα ταν όμως ακόμη καλύτερα αν δινόταν βήμα και στις ψυχές των ακροατών σας να απολαύσουν το έργο σας.

    Γι αυτό προτείνω να επιστρετευσετε μεγαλύτερη φωνητική έκταση με διάφορα χρωματικά ξεσπάσματα της μελωδίας,πλούτο ακκομπανιαμέντων αλλά και όμορφες μπασογραμμές ή σόλο που θα εμπλουίσουν τη μελωδία σας.

    Σε καποια σημεια όπως πχ στην εισαγωγη η στο κλεισιμο των εκτελέσεων θα μπορούσατε να κρατήσετε και το αφηγηματικό σας στυλ που στην περίπτωση αυτή δεν θα αποτελούσε μονότονο προφίλ του κομματιού,αλλά ''νόστιμο''μελωδικό συμπλήρωμα..

    Ευχαριστώ


    panosant
    06.11.2014, 16:16

    σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο που μου αφιερωσες για να ακουσεις το τραγουδι μου και να γραψεις το σχολιο σου. δεν μπορω παρα να σου πω οτι εχεις δικιο σε οσα λες.  σε ευχαριστω και παλι