ελληνική μουσική
    637 online   ·  210.828 μέλη

    ZANT - Τέλος Εποχής

    underground
    10.06.2015, 19:29

    Τέλος Εποχής… 

    Πριν δύο χρόνια, ξανά κοίταξα τα τραγούδια που υπήρχαν, είτε ηχογραφημένα σε demo μορφή, είτε γραμμένα σε κόλες χαρτί, μέσα στον παλιό κόκκινο φάκελλο που βάζαμε τις ιδέες μας με τον Ζαννή. 
    Στίχοι και μουσικές που γράφτηκαν απο το 1992 μέχρι το 2004. Κάποια απο αυτά κυκλοφόρησαν το 2011 στο cd με τίτλο “Νιώσε τη μουσική”. 
    Ξανά διάβασα τους στίχους, ξανά έπαιξα στο πιάνο τα τραγούδια και αποφάσισα να ηχογραφήσω τα περισσότερα από αυτά, να φτιάξω ένα καινούργιο cd και έτσι να κλείσω το κεφάλαιο του project ΖΑΝΤ. 
    Δούλεψα πάλι με τους περισσότερους απο τους παλιούς φίλους και συνεργάτες, αλλά και κάποιους καινούργιους και μετά απο 2 χρόνια σας παρουσιάζουμε το cd με τίτλο “Τέλος εποχής”. 
    Το cd περιέχει 17 τραγούδια σε Pop, Rock, Hard Rock, Jazz και ethnic μορφή. Δεν μπορούσε να λείψει “Ο Μεντεσές”, ένα τραγούδι του οποίου οι στίχοι γράφτηκαν πίσω στο 1994 και ήταν απο τους πρώτους στίχους που έγραψα(Εννοείται ότι έμεινε στην αρχική μουσική του μορφή, αυτή του ζεϊμπέκικου). 
    Επειδή δεν υπάρχει ένα σταθερό “ύφος” που να χαρακτηρίζει τα τραγούδια, αλλά πολλά διαφορετικά είδη, το tracklist των τραγουδιών βγήκε με … κλήρωση !!! (Εκτός του πρώτου και του τελευταίου τραγουδιού, άρα κλήρωση και ορισμός…). 
    Εύχομαι σε όλους εσάς που θα μας κάνετε την τιμή να τα ακούσετε, να βρείτε κάποιο τραγούδι που να σας εκφράζει και να σας αρέσει. 
    Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που βοήθησαν να ολοκληρωθεί αυτή η δουλειά, για την αγάπη και το μεράκι τους και πάνω απ΄όλους εσένα Ζαννή για τα δημιουργικά, γεμάτα μουσική χρόνια που περάσαμε τότε.

    Μπορείται να ακούσετε τα τραγούδια από εδώ :

    https://antonisadelfidis.bandcamp.com/album/--4

    Βάζοντας 0 στο Buy now μπορείτε να κάνετε δωρεάν download.


    Να είστε όλοι καλά, 
    Αντώνης Αδελφίδης. 

    [ τροποποιήθηκε από τον/την underground, 10-06-2015 20:31 ]

    [ τροποποιήθηκε από τον/την underground, 10-06-2015 20:32 ]