ελληνική μουσική
    485 online   ·  210.822 μέλη

    Ένα Πραγματικά Πρωτοποριακό Ντεμπούτο Άλμπουμ: ''Stressed People''

    soniak
    13.06.2015, 01:09

    Το ντεμπούτο άλμπουμ της indie μπάντας STRESSED PEOPLE περιλαμβάνει εντυπωσιακά φωνητικά σε ένα καινοτόμο πάντρεμα ηλεκτρονικής και ροκ μουσικής και αποτελεί σύνθεση του Άλκη. Καθηγητές φωνητικής έχουν επισημάνει την ιδιαίτερη φωνή της τραγουδίστριας και στιχουργού Σόνιας, που  συνεχίζει να αναπτύσσει τις δεξιότητές της στο κλασικό τραγούδι κυρίως. Το άλμπουμ έχει γίνει πρόσφατα διαθέσιμο σε iTunes, Bandcamp, Deezer, Spotify, Amazon, και άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα. Επίσης, η Paramount Song έχει προσφέρει στην μπάντα συμβόλαιο δημιουργίας demo για τα κομμάτια ''All This Is  Fake'' και '' Spectre on the Stage''. Έχει ήδη δημιουργηθεί ένα demo του ''All This Is Fake'' με κιθάρα και φωνή, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα της εταιρείας. Υπάρχει επίσης προσφορά για προώθηση του demo σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς των ΗΠΑ από την ίδια εταιρεία. 

    Επιρροές της μπάντας είναι οι Joy Division, A Place To Bury Strangers, Interpol και Portishead. Το άλμπουμ παρουσιάζει επίσης μια ενδιαφέρουσα ομοιότητα με τη shoegaze. Τα φωνητικά έχουν τόσο μια δυναμική όσο και μια αιθέρια ποιότητα. Οι ηλεκτρονικοί ήχοι συνδυάζονται μοναδικά με τους ροκ ήχους για να παράγουν χορευτικά beat που σίγουρα θα προκαλέσουν αίσθηση στη σημερινή σκηνή των κλαμπ. Αξίζει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και στους εμπνευσμένους στίχους του κάθε τραγουδιού. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι αναζωογονητικά και προσδίδουν μια ευχάριστη και νέα διάσταση στην indie μουσική. 

    Ζωντανές εμφανίσεις έχουν προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2015. Όλα τα τραγούδια του άλμπουμ θα παίζονται στους διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς Ηullabaloo (http://www.hullabaloo.gr/), WFKU (http://www.wfku.org/WFKU/), καθώς και στο Radio Airplay της TuneCore (http://www.radioairplay.com/music+promotion/guaranteed_airplay) σε τακτική βάση.

    Για περισσότερες πληροφορίες, προώθηση ή συνεντεύξεις, παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Σόνια, τηλέφωνο 6943239354, ηλεκτρονική διεύθυνση stressedpeople1@gmail.com

    Website: http://www.tunecore.com/music/stressedpeople