ελληνική μουσική
    563 online   ·  210.830 μέλη

    ALTRIBE Unplugged / στο ΣΠΟΡΑΚΙ

    FionaLambridi
    23.11.2015, 13:05

    Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015
    ALTRIBE UNPLUGGED στο ΣΠΟΡΑΚΙ.

    “Out of the Blues

    Οι ALTRIBE σε μια OUT OF THE Blues οπτικοακουστική παράσταση, με βάση το Blues αλλά και έξω από αυτό, σε έναν χώρο που κάνει τη διαφορά. Ένα Blues-rock στέκι για τους λάτρεις του βινυλίου. 

    Η Fiona Lambrides στη φωνή και την ακουστική κιθάρα. Μια φωνή που παραπέμπει στις παλιές, ζεστές, γεμάτες, δωρικές μαύρες φωνές των Blues. Ο Απόστολος Καρατζάς στην ηλεκτρική κιθάρα, ένας κιθαρίστας της νέας γενιάς, με προσωπικό ύφος και ήχο που αναδεικνύει τις ροκ-ψυχεδελικές πλευρές του συγκροτήματος. Ο Δημήτρης Μπίλλιας στο ηλεκτρικό μπάσο. Συνδυάζει με ιδιαίτερη άνεση την μελωδικότητα με το groove. Στα τύμπανα και κρουστά ο Albert Panagiotopoulos, ένας ντράμερ που εκφράζει απόλυτα, την εμπειρία της τεχνικής, την εκρηκτικότητα αλλά και αισθητική απλότητα που χαρακτηρίζει τους ALTRIBE.

    Έχουν λάβει άδεια επανεκτέλεσης από την εταιρεία των Rolling Stones, για την επιτυχημένη προσαρμογή στο τραγούδι Gimme Shelter. Έχουν τιμηθεί με platinum awards από εταιρείες A&R της Αμερικής (uPlaya, Taxi), βρέθηκαν στην Νο1 θέση στο top10 (Οκτώβριος 2013) της διεθνούς πλατφόρμας συγκροτημάτων ReverbΝation, ενώ το βρετανικό περιοδικό Stencil Magazine έχει κάνει εκτενή παρουσίαση του group.

    ΣΠΟΡΑΚΙ: Αρχελάου 9-11, Παγκράτι | 694 447 9168 

    official website: www.altribeband.com