ελληνική μουσική
    524 online   ·  210.834 μέλη

    THE STRANGLERS OFFICIAL PRE-SHOW PARTY ✘ SATURDAY 19.11 ✘ LOST & FOUND

    FatherDamian
    16.11.2016, 20:32

    Συνδυάζοντας την αντιδραστική ιδιοσυγκρασία τους με τον «ψαγμένο» στίχο της ποιοτικής Pop και μέσα από μια καριέρα σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών, οι The Guilford Stranglers, όπως ήταν το αρχικό όνομα τους, άρχισαν να ξεσηκώνουν το βρετανικό κοινό από τα τέλη του 1974.

    Το είδος τους δύσκολο να κατηγοριοποιηθεί. Πειραματίστηκαν διαρκώς με πολλά από τα είδη της μουσικής που βρίσκονταν κατά καιρούς στην μόδα, είτε ήταν το new wave, το Punk, η καθαρή Pop ή ακόμα και το gothic Rock. Το ανεπανάληπτο μαύρο χιούμορ τους και ο αντισυμβατικός τους χαρακτήρας, βρήκαν την πλήρη έκφρασή τους μέσα από τραγούδια όπως τα «No More Heroes», «Golden Brown», «Midnight Summer Dream», «Always The Sun», «Nice 'n' Sleazy», είναι μερικοί μόνο σταθμοί σε μια πορεία που επιβεβαιώνει την ικανότητα της αειθαλούς αυτής μπάντας να συνεχίζει να βγάζει «διαμάντια», ακόμα και μετά από τέσσερεις σχεδόν δεκαετίες..

    Με αφορμή τα παραπάνω, το Σάββατο 19.11, παραμονή της εμφάνισής τους στο Piraeus Academy, ο CHRIS B.I (The Last Drive) και ο Σταμάτης Γρίσπος (Modern Tapes) παρουσιάζουν το Official Pre Show Party της συναυλίας του J.J. Burnell και της παρέας του, μια βραδιά στην οποία εκτός από γνωστά τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία των Stranglers, θα ακουστούν μερικές από τις μεγαλύτερες Rock & Roll και Punk επιτυχίες πολλών, σύγχρονών τους, συγκροτημάτων.

    Επίσης, ένας τυχερός από τους 50 πρώτους που θα έρθουν στο Lost n Found (από τις 23.00 και μετά) θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τη συναυλία των The Stranglers την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο Piraeus 117 Academy

    Lost n Found & Rockwave Festival Present : 

    THE STRANGLERS OFFICIAL PRE-SHOW PARTY ✘ SATURDAY 19.11 ✘ LOST & FOUND

    A Pure Rock n Roll Night by
    Chris B.I. (The Last Drive)
    Stamatis Grispos

    Lost N Found
    Κεραμεικού 53, Αθήνα
    21 0524 6564

    FB event : https://www.facebook.com/events/1799873433564656/?active_tab=about