ελληνική μουσική
    490 online   ·  210.823 μέλη

    2o Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής 26 & 27 Ιανουαρίου 2017

    mousic7
    23.01.2017, 11:56

    Ο  Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών (πολιτιστικός φορέας που  διοργανώνει 14 κιθαριστκά φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα), εντάσσει στις εκδηλώσεις του, το "Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής".

    Τις δύο ημέρες του Φεστιβάλ, 26 και 27 Ιανουαρίου 2017, στο Δημοτικό Θέατρο Ιακ. Καμπανέλης, στον Αγ. Ι. Ρέντη θα εμφανισθούν μεταξύ άλλων, ο νεαρός νικητής του περσινού διαγωνισμού των Σολίστ του Φεστιβάλ, Γιώργος Δεληγιώργης, ο διακεκριμένος Έλληνας συνθέτης, κιθαριστής και παιδαγωγός Γιώργος Παπαδόπουλος, με το συγκρότημα του τους "Ονειρόδρομους" και η Κιθαριστική Ορχήστρα Νίκαιας (κύριο μέλος της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας), υπό την διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής, Ηλία Διαμαντάκη και σολίστ το κιθαριστικό ντουέτο της SONY Classical-BMG, Stelios & Vassilis (Στελ. Γκόλγκαρης & Βασ. Μαστοράκης), τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Μπλόκου Κοκκινιάς, Αντώνη Μυτακίδη και τους νεαρούς πολυβραβευμένους σολίστ Γιώργο Γκόλγκαρη και Γιάννη Μποκέα.

    Ώρα έναρξης των συναυλιών 20.00, με είσοδο ελεύθερη.

    Link


    https://www.youtube.com/watch?v=BVfj6qruFa8Link

    >

     Το Φεστιβάλ, μετά από απόφαση του δ.σ. του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, είναι αφιερωμένο στην μνήμη του σπουδαίου κιθαριστή και επιστήμονα Κώστα Κρανίδη.