ελληνική μουσική
    643 online   ·  210.830 μέλη

    “Το Πορτραίτο μιας μέρας” live στον κήπο του Πολύεδρου

    mousic7
    14.10.2017, 17:47

    Την  Τετάρτη  18  Οκτωβρίου  και ώρα 8.00 μμ θα πραγματοποιηθεί συναυλία με συνθέσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου  στον  κήπο  του Πολύεδρου.

    Ο  τίτλος της συναυλίας  είναι “Το πορτραίτο μιας μέρας”.Πρόκειται  για ένα Ονειρικό μουσικό ταξίδι που θα ερμηνεύσουν η Ανδριάνα Τσαγκάρη στο τραγούδι  η Κωνσταντίνα Τσεκούρα  στο φλάουτο, ο Νίκος Φορλίδας στα κρουστά, και ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην κιθάρα. Το πρώτο μέρος της συναυλίας περιλαμβάνει ορχηστρική μουσική και στο 2ρο θα παρουσιαστούν τα νέα τραγούδια του Γιώργου Παπαδόπουλου  σε  στίχους  της Λίτσας Μοσκιού  και Κώστα Ξηρογιάνη  με  την  τραγουδίστρια   Ανδριάνα Τσαγκάρη.

    Στη  συναυλία  θα  προβληθούν φωτογραφίες της  Σόνιας  Πουλή, που σχετίζονται  με  τις  μουσικές  συνθέσεις  μέσω  προτζέκτορα.

    Ένα πλούσιο πρόγραμμα με ορχηστρικές συνθέσεις μουσικής δωματίου για φλάουτο και κιθάρα,συνθέσεις για σόλο κιθάρα, καθώς και τραγούδια με ποικιλία σε μουσικά θέματα και πολλά στύλ.Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει 18 συνθέσεις του κιθαριστή Γιώργου Παπαδόπουλου απο τα Δισκογραφικά  του Albums  “Ονειρόδρομοι” ,“Ανάμεσα στο φώς και στη βροχή” και ΄΄Χρώματα΄΄,καθώς και  ανέκδοτες  συνθέσεις,και  νέα τραγούδια του.

    Σχετικό Link


    https://www.youtube.com/watch?v=xMTUfynX9s8&index=115&list=PLwZBgxuJHyuQ3vs03jisFG25o8AIDm9f1&t=32sLink

    >

    Είσοδος Ελεύθερη

    Διοργάνωση  ΠΟΛΥΕΔΡΟ Κανακάρη 147 τηλ 2610-277342  ΠΑΤΡΑ.

    Σε περίπτωση βροχής η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε εσωτερικό χώρο.

    Χορηγός

    Music Station  Ρήγα Φεραίου 34.