ελληνική μουσική
    820 online   ·  210.851 μέλη

    Ένα Ονερικό μουσικό ταξίδι στον κήπο του Πολύεδρου.

    mousic7
    26.07.2018, 22:41

    Την Παρασκευή  20 Ιουλίου ,πραγματοποιήθηκε με επιτυχία,

    η συναυλία με το μουσικό σχήμα Ονειρόδρομοι

    και τίτλο ΄΄Σε δύση  και  σ΄ ανατολή΄΄  με συνθέσεις 

    του  πατρινού συνθέτη και κιθαριστή  Γιώργου Παπαδόπουλου,

    στο φιλόξενο χώρο του Πολύεδρου, που δικαίως έχει συνδέσει το όνομά του

    με το χώρο του πολιτισμού.

    Ο  υπέροχος κήπος του Πολύεδρου την Παρασκευή το βράδυ γέμισε με ήχους, από τους Ονειρόδρομους,τα Χρώματα,την νοσταλγία, την βόλτα στη λίμνη, τα παιχνίδια του δάσους,το πορτραίτρο μιας μέρας, ..την μπλέ νύχτα!

    Πρόκειται  για ένα Ονειρικό μουσικό ταξίδι που ερμήνευσαν η Ανδριάνα Τσαγκάρη στο τραγούδι  η Κωνσταντίνα Τσεκούρα  στο φλάουτο, και ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην κιθάρα.

    Εκτελέσεις υψηλού επιπέδου και δεξιοτεχνίας και από τους 3 μουσικούς,σε ένα απόλυτα ταιριαστό περιβάλλον  με ποιότητα στον ήχο, καθώς και μια ατμόσφαιρα στον όμορφο κήπο του Πολύεδρου που έδινε ακόμα περισσότερο χρώμα στην ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά.

    Το πρώτο μέρος της συναυλίας περιλάμβανε  ορχηστρική μουσική και στο 2ρο παρουσιάστηκαν κυρίως τα νέα τραγούδια του Γιώργου Παπαδόπουλου που πρόκειται να ηχογραφηθούν  σε  στίχους  της Λίτσας Μοσκιού και Κώστα Ξηρογιάνη  με  την  τραγουδίστρια   Ανδριάνα Τσαγκάρη.

    Με τον πρωτότυπο και ιδιαίτερο  συνδυασμό που δίνουν το  φλάουτο,και η κλασική κιθάρα,σε συνδιασμό με τις αισθαντικές ερμηνείες στα τραγούδια με την κρυστάλλινη φωνή της Ανδριάνας Τσαγκάρη, και τον βελούδινο ήχο της φλαουτίστριας Κωνσταντίνας Τσεκούρας με αέρινη αίσθηση,μας έκαναν να ταξιδέψουμε με την  ΄΄Μέρα μιάς Πρωτομαγιάς΄΄ της Ροδίτισας ποιήτριας  Λίτσας Μοσκιού, το΄΄ Όνειρο που δε σε φτάνω΄΄  του στιχουργού Κώστα Ξηρογιάνη,και τέλος να αφήσουμε τη φαντασία μας να ταξιδέψει από την εποχή Barok μέχρι και σήμερα στους δρόμους του ονείρου…

    Αποσπάσματα από την συναυλία στο link

    >

    [ τροποποιήθηκε από τον/την mousic7, 26-07-2018 22:51 ]

    [ τροποποιήθηκε από τον/την mousic7, 26-07-2018 22:56 ]