ελληνική μουσική
    623 online   ·  210.830 μέλη

    Συναυλία του κιθαριστή και συνθέτη Γιώργου Παπαδόπουλου στην Κέρκυρα

    mousic7
    04.09.2019, 01:32

    Την Παρασκευή 6  Σεπτεμβρίου  και ώρα 21.30 στην Πλατεία Δημαρχείου  στην Κέρκυρα θα πραγματοποιηθεί συναυλία του Πατρινού Κιθαριστή και συνθέτη Γιώργου Παπαδόπουλου στο  4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 2019, με την  Σοφία Πατσιούρα στο Ακορντεόν,και θα συμπράξουν  με το περίφημο Kιθαριστικό ντουέτο του Στέλιου & Γιώργου Γκόλγκαρη.

    Το Α΄ μέρος της συναυλίας περιλαμβάνει  συνθέσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου,και στο Β΄ μέρος θα ερμηνευτούν έργα του Astor Piazzolla και συνθέσεις του Σταμάτη Κραουνάκη σε διασκευές του Αντώνη Μυτακίδη.

    Η διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Κέρκυρας και την Καλλιτεχνική Επιμέλεια του Αντώνη Κοΐζα, Καθηγητή Κιθάρας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών.

    Το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων, θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα 6 & 7 Σεπτεμβρίου 2019 με Καλλιτεχνικό Διευθυντή τον διεθνώς καταξιωμένο νεαρό Σολίστ, Καθηγητή του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Ρέντη Γιώργο Γκόλγκαρη.

    Στο Διήμερο αυτό Φεστιβάλ συμμετέχουν ακόμη, το κιθαριστικό ντουέτο της SONY Classical, Stelios & Vassilis (Στέλιος Γκόλγκαρης & Βασίλης Μαστοράκης), , ο Ενορχηστρωτής της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας, Κιθαριστής Αντώνης Μυτακίδης και επίσης ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα εφανιστεί με το περίφημο  Πατρινό Κιθαριστικό Συνόλο Patras Guitar Ensseble σε μια δεύτερη συναυλία  το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.  

    Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, θα γίνουν στην Πλατεία Δημαρχείου στην Κέρκυρα, με Ελεύθερη Είσοδο για όλους.

    Σχετκό link:
    https://www.youtube.com/watch?v=An0JU7UQM_oLink

    >

     

    [ τροποποιήθηκε από τον/την mousic7, 04-09-2019 01:35 ]