ελληνική μουσική
    503 online   ·  210.820 μέλη

    Πάμε Ρόδο για το Σταυρό του Νότου...?

    antonLOrd
    21.08.2005, 22:40
    Από την παρέα μας στην Κω θα πάμε την Παρασκευή 26/8 στη Ρόδο για να δούμε την συναυλία, εγώ ο DavidDT και ο S-nobs...
    Όποιος θέλει να έρθει μαζί μας...ευπρόσδεκτος...
    antonLOrd
    26.08.2005, 00:23
    Τελικά τα παιδιά δεν θα έρθουν μαζί μου, αλλά θα πάω με έναν άλλο φίλο.. Όποιο από τα μέλη θέλει να έρθει μαζί να γνωριστούμε κιόλας ας με ειδοποιήσει...(μόνο που στο ίντερνετ θα είμαι μέχρι τις 3 το μεσημέρι,γιατί στις 4:30 αναχωρώ από Κώ...
    vouliakis
    26.08.2005, 00:28
    Αντώνη, καλά να περάσετε. Περιμένουμε εντυπώσεις.
    antonLOrd
    26.08.2005, 14:55
    Παιδιά, φεύγω..... Θα τα πούμε μόλις γυρίσω..
    Φιλιά σε όλους...
    antonLOrd
    27.08.2005, 12:06
    Ένα έχω να πω μόνο.. Αν διαρκούσε η συναυλία ένα τέταρτο ακόμα, θα είχα σταματήσει την μουσική..
    Μόλις ηρεμήσω θα σας πω περισσότερα...
    antonLOrd
    27.08.2005, 14:17
    Λοιπόν, η συναυλία όπως ξέρετε έγινε στο στάδιο Διαγόρας.. Είχε περίπου 3,5 χιλιάδες κόσμο, κάθε ηλικίας..(είδα και έναν παππού με το εγγονάκι του, ο οποίος κόντευε τα 80...!!!!)... Δεν υπάρχουν λόγια να πει κανείς... άψογη ενορχήστρωση από τον Θάνο, άψογη εκτέλεση των κομματιών από τους ΜΟΥΣΙΚΑΡΟΥΣ... Παιδιά, το κάτι άλλο.. Ο Καπηλίδης νόμιζες ότι τα έτρωγε τα τύμπανα(πρόσφατα κυκλοφόρησε και το σι-ντι του όπου παίζει τζαζ..).. Στο τέλος κάθε κομματιού σηκωνόταν ο Μικρούτσικος, πήγαινε μπροστά του και του έδειχνε να παίζει το γύρισμα για το φινάλε όλο και πιο γρήγορα.. και εκείνος φυσικά το έκανε και με το παραπάνω... Για μια στιγμή στον Γουίλι δεν έβλεπα τις μπακέτες του..
    Το άλλο φαινόμενο, η Ίρις Λουκά.. Και αυτή το 'τρωγε το βιολί. Απολύτως συναρπαστική.. Επίσης μεγάλη εντύπωση μου έκανε η κοπέλα, η Βάσω Δημητρίου που έπαιζε κιθάρες, και ηλεκτρική παρακαλώ και έσκισε.. Ο Κιουρτσόγλου στο μπάσσο ήταν απλά καλός.. Ο Παπαδόπουλος και αυτός εκπληκτικός, όσο και το μπουζούκι.. Ο άλλος ο τύπος που έπαιζε κλασσική, όποτε χρειάστηκε ήταν καλός..
    Από φωνές, η αποκάλυψη ήταν ο Θηβαίος... Τι να πω...??? Τα είπε όλα τέλεια. Ο Κούτρας(πρώτη φορά τον έβλεπα), φαινόταν πολύ συγκηνιμένος και η ερμηνεία του ήταν τρομερή.. Και ο Λαυρέντης ήταν αρκετά καλός.. αυτός που δε γούσταρα με τίποτα ήταν ο Κότσιρας.. Τα σκότωσε σχεδόν όλα όσα είπε.. Μόνο στο τέλος στα λαΙκά ήταν καλούτσικος..
    Και τώρα η αποθέωση... Ο Θάνος.. ζούσε κάθε δευτερόλεπτο που βρισκόταν στην σκηνή... Εκφραστικότατος στην διεύθυνση, έδινε πνοή σε όλο το σχήμα.. όταν είπε το "7 νάνοι στη C/S cyrenia"(που το είπε τέλεια, και το ξέσκισε το πιάνο), τον χειροκροτούσε ο κόσμος για κανένα πεντάλεπτο..
    Ήταν μαγικό το όλο σκηνικό.. Μου άρεσε απεριόριστα, όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε..
    Απόψε θα αρκεστώ μόνο στους Μαχαιρίτσα(ταξιδεύαμε μαζί σήμερα), Τσακνή και.. Πλιάτσικα..(Κως, στο Island)