ελληνική μουσική
    498 online   ·  210.826 μέλη

    Δελτίο τύπου - Κυριακές στο Οξυγόνο LIVE!

    kadou
    28.12.2005, 17:25


    ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΟξΥΓΟΝΟ LIVE!

    ΑΠΟ 25/12 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ + ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



    Ο Δημήτρης και η Κατερίνα πιστοί στο ραντεβού τους με το κοινό του ΟξΥΓΟΝΟΥ επανέρχονται στο αγαπημένο τους στέκι με ένα πρόγραμμα/ γιορτή!
    Ύστερα από πολύχρονη φιλία και συνεργασία [δισκογραφική και συναυλιακή] παίζουν για όλους τους πιστούς αλλά και νέους ακροατές τις πιο δυνατές στιγμές από τα τελευταία τους live!
    Αποσπάσματα από το έξοχο αφιέρωμα στους Αιγυπτιώτες δημιουργούς [Μ. Λοΐζο, Ν. Ξυδάκη, Δ. Παπαδημητρίου, Α. Δαβαράκη, Κ. Φέρρη, Αττίκ και Κ.Π. Καβάφη] αλλά και τα highlights από το πετυχημένο ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που μας ταξίδεψε από τον Santana στην Ήπειρο και από την Dulce Pontes στην Τυνησία. Ο Cave συναντά τον Καζαντζίδη και η Μοσχολιού συνυπάρχει αρμονικά με τους Madredeus.
    Το φετινό στοίχημα ο Δημήτρης και η Κατερίνα το κερδίζουν με την υποστήριξη μιας μπάντας από νέους ταλαντούχους μουσικούς που με όρεξη και δροσιά διασκευάζουν τραγούδια γνωστά κι αγαπημένα αλλά και τραγούδια που σπάνια ακούμε σε αντίστοιχες σκηνές!
    Δεν απουσιάζουν βέβαια τα δικά τους τραγούδια από το ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, τη ΝΕΑ ΓΗ και το ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ [τα κυκλοφορημένα τους album] και 3 ακυκλοφόρητα τραγούδια που έχουν ήδη κάνει αίσθηση…


    ΑΠΟ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΟξΥΓΟΝΟ LIVE!
    ΣΤΙΣ ΕΝΤΕΚΑ ΑΚΡΙΒΩΣ…

    ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€, 8€ (φοιτητικό)


    ΟξΥΓΟΝΟ LIVE! Bούρβαχη + Κορυζή 4 210 9240740
    (μεταξύ Καλλιρρόης & Συγγρού)
    www.oxygonolive.gr
    www.dimitristsekouras.gr www.katerinapapakonstantinou.gr