ελληνική μουσική
    837 online   ·  210.851 μέλη
    PETROS84
    15.07.2003, 10:57
    Δελτίο Τύπου

    Την Κυριακή 20 Ιουλίου 2003 στην μουσική σκηνή “Αθηνά” θα λάβει χώρα το HARD MUSIC FESTIVAL. Στη σκηνή θα εμφανιστούν τέσσερα νέα συγκροτήματα παρουσιάζοντας δικά τους κομμάτια αλλά και πολλές διασκευές γνωστών τραγουδιών από την Ελληνική και παγκόσμια σκηνή.
    Πρώτοι θα εμφανιστούν οι «RUPTURE FARMS» με το thrash Metal setlist τους που θα βασιστεί σε διασκευές.
    Στη συνέχεια θα δούμε τους «ETERNAL JOURNEY» από την Πάτρα με το alternative ύφος τους.
    Αμέσως μετά οι «AΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ» σε πιο Rock μονοπάτια θα παρουσιάσουν δικά τους τραγούδια αλλά και πολλές διασκευές Ελληνικών και ξένων κομματιών.
    Τέλος οι «MUTE DARKNESS» με τα δικά τους δείγματα δουλειάς και διασκευές στο punk-hardcore ύφος τους θα κλείσουν τη βραδιά.
    Η μουσική σκηνή “Αθηνά” θα ανοίξει τις πόρτες της γύρω στις 19.00 το απόγευμα της Κυριακής και αναμένεται να δονείται στους ρυθμούς της μουσικής μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Το εισιτήριο κοστίζει 6 Euro ενώ χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το MUSICWAVE.GR και το RockING.GR δύο μεγάλα μουσικά site του Ελληνικού Internet.
    Σας περιμένουμε να περάσουμε όλοι μαζί, διοργανωτές, υποστηρικτές, κοινό και συγκροτήματα μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά με συντροφιά την μουσική.

    ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΘΗΝΑ (ΩΔΕΙΟ ΦΑΚΑΝΑ) : ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 3 - ΠΑΡΑΛΙΑ
    Ν.ΦΑΛΗΡΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ τηλ. 210-4813605


    Υ.Γ. ΧΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΚΩΘΗΚΕ ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ETERNAL JOURNEY ΔΕ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ, ΟΙ DISHARMONIC ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ...


    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ LIVE...
    ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ uNDERGROUND ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ