ελληνική μουσική
    726 online   ·  210.830 μέλη

    Το mpGreek ξεκινά τις πρώτες υπηρεσίες ON-DEMAND για μουσική στην Ελλάδα

    jorge
    28.02.2006, 09:39
    www.mpGreek.com

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2006

    Το mpGreek ξεκινά τις πρώτες υπηρεσίες ON-DEMAND για μουσική στην Ελλάδα
    μέσω της υπηρεσίας mPOD (music player on demand)

    Αθήνα, Ελλάδα – 28 Φεβρουαρίου, 2006 – Το mpGreek, ο μεγαλύτερος πάροχος ελληνικών ψηφιακών υπηρεσιών μουσικής, ανακοινώνει σήμερα την έναρξη μιας νέας συνδρομητικής μουσικής υπηρεσίας, το mPOD (music player on demand), δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους λάτρες της ελληνικής μουσικής να ακούνε τα τραγούδια που θέλουν ανά πάσα στιγμή. Η υπηρεσία επιτρέπει στους συνδρομητές της να ακούνε ολόκληρα μουσικά κομμάτια από τον μεγαλύτερο και πληρέστερο κατάλογο ελληνικής μουσικής στο Internet και παράλληλα να απολαμβάνουν την δυνατότητα να δημιουργούν τα δικά τους μουσικά playlists και να τα μοιράζονται με άλλους συνδρομητές, ανακαλύπτοντας έτσι κοινά ενδιαφέροντα καθώς και νέα είδη μουσικής.
    "Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα της ελληνικής online μουσικής," δηλώνει ο Κος. Αλέξης Κομπογιάννης , διευθυντής του mpGreek. "Η νέα υπηρεσία mPOD του mpGreek αντικατοπτρίζει την συνέπεια του mpGreek στο στόχο του να παρέχει λειτουργίες προσωποποίησης και community στις απαράμιλλες για την Ελληνική αγορά υπηρεσίες του."
    Επιπλέον οι συνδρομητές μπορούν να αναζητούν και να ακούν τις online συλλογές μουσικής των φίλων τους από mPOD. Μπορούν επίσης να δημιουργούν τις δικές τους λίστες τραγουδιών, απολαμβάνοντας μειωμένες τιμές στα downloads και έχοντας πρόσβαση από οποιονδήποτε υπολογιστή με σύνδεση internet σε online μουσικά προγράμματα. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την ποιότητα του ήχου σύμφωνα με τη σύνδεση τους (Dial up ή ευρυζωνικό δίκτυο ADSL).
    "Με συνδρομητικό χαρακτήρα και έχοντας πάντα ως στόχο την προσωπικά διαμορφωμένη μουσική εμπειρία, το mPOD περιέχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες και την δίψα των χρηστών μας για Ελληνική μουσική." , δηλώνει ο Κος. Γιώργος Κόντος, τεχνικός διευθυντής του mpGreek. "Με μία σχετικά χαμηλή τιμή, οι χρήστες απολαμβάνουν ελληνική μουσική χωρίς περιορισμό, ενώ χρησιμοποιούν τεχνολογικές καινοτομίες όπως η δημιουργία προσωπικών μουσικών playlists που μπορούν στη συνέχεια να τις μοιραστούν με άλλους συνδρομητές."
    Το mpGreek εισάγει μια νέα υπηρεσία streaming με video clips από επιλεγμένους καλλιτέχνες. Τώρα οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν και το video clip του τραγουδιού – εφόσον είναι διαθέσιμο - προτού το αγοράσουν.
    Χαρακτηριστικά του mPOD:
    · Πλούσιος Ελληνικός Μουσικός Κατάλογος: Το mPOD προσφέρει μια συνεχώς αυξανόμενη online βιβλιοθήκη με ελληνικά κομμάτια υψηλής ποιότητας ήχου από όλες τις κυρίαρχες δισκογραφικές εταιρίες και τις περισσότερες ανεξάρτητες.

    · mpGreek Κοινότητα: Συνεχίζοντας την μακρά παράδοση του mpGreek στις μουσικές υπηρεσίες που με δυνατότητες community, το mPOD παρέχει την ευκολία στο να μοιράζονται και να ανακαλύπτουν μουσικά ακούσματα μέσα από την ηλεκτρονική κοινότητα του mpGreek. Η υπηρεσία παρέχει την μοναδική δυνατότητα στους συνδρομητές να αναζητούν και να ακούν τις μουσικές λίστες άλλων συνδρομητών.

    · Premium Ραδιόφωνο: Οι συνδρομητές του mPOD έχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 100 premium online σταθμούς χωρίς διακοπές και διαφημίσεις. Με υψηλή ποιότητα ήχου, και διαχωρισμένοι ανά καλλιτέχνη και μουσικό ύφος οι σταθμοί είναι η διέξοδος στην μουσική ικανοποίηση των χιλιάδων χρηστών μας ανά τον κόσμο.

    · Πρόσβαση από κάθε Υπολογιστή: Χρησιμοποιώντας τον κωδικό τους στο mpGreek, οι συνδρομητές μπορούν να έχουν πρόσβαση στις προσωπικές τους συλλογές από κάθε υπολογιστή με σύνδεση στο internet.

    · Μειωμένες Τιμές: Οι συνδρομητές του mPOD αγοράζουν τα κομμάτια τους σε μειωμένη τιμή, προς μόλις €0,99 σε Ελλάδα και Κύπρο ( $1,09 ανά τραγούδι στις υπόλοιπες χώρες). Όλα τα τραγούδια που αγοράζονται μέσω του mPOD μπορούν να γραφτούν σε CD, να μεταφερθούν σε φορητές συσκευές και να χρησιμοποιηθούν σε 5 συνολικά προσωπικούς υπολογιστές.
    Η Τιμή του mPOD είναι € 6.95 το μήνα για Ελλάδα και Κύπρο. Το mpGreek έχει αναβαθμίσει τη λύση πληρωμής του παρακάμπτοντας την μεταφορά του χρήστη στις σελίδες του PayPal, το οποίο κάνει την υπηρεσία ακόμα πιο ασφαλή.

    Προφίλ της Greased Networks, Inc.
    Η Greased Networks είναι μια εταιρεία προηγμένης τεχνολογίας, η οποία με την υπηρεσία mpGreek ηγείται στο χώρο της ψηφιακής μουσικής. Η υπηρεσία mpGreek έχει αναγνωριστεί, ως ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ψηφιακής μουσικής και ως το μεγαλύτερο ελληνικό on-line μουσικό κατάστημα το όποιο λειτουργεί από τον Φεβρουάριο του 2005.



    www.mpGreek.com

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 28-02-2006 09:40 ]