ελληνική μουσική
    763 online   ·  210.850 μέλη

    Luke Fair + Kiriakos Kappa + Stef @ Boutique - Thessaloniki

    djsets
    08.03.2006, 19:54
    WE LOVE FRIDAYS - FRIDAY 10 MARCH LUKE FAIR + KIRIAKOS KAPPA + STEF @ CLUB BOUTIQUE - THESSALONIKI.Η μουσική αναλαμβάνει τις αισθήσεις σας… τα “We Love Fridays” guestings συνεχίζονται. Οι Παρασκευές παίρνουν παλμό με την δεύτερη σειρά από djs. Το djsets.gr σε συνεργασία με το club Boutique παρουσιάζει: “We Love Fridays” - part II. Παρασκευή 10 Μαρτίου exclusive dj sets from: LUKE FAIR, KIRIAKOS KAPPA & STEF. Are you ready to feel the sound? Κερδίστε 20 free pass…

    Το djsets ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την υποστήριξη του στα πρώτα events “We Love Fridays”. Γι’αυτόν τον λόγο για τον μήνα Μάρτιο, μεγαλώνει την οικογένεια του και φέρνει καλεσμένους djs όχι μόνο από Θεσσαλονίκη, αλλά και από άλλες πόλεις. Οι Παρασκευές συνεχίζουν να χρωματίζονται με ποικιλόμορφα tunes από electro, Techno, house, και progressive ακούσματα.


    FRIDAY 10 MARCH

    - LUKE FAIR
    ( www.lukefair.com )

    - KIRIAKOS KAPPA
    ( www.adult-music-greece.com )

    - STEF
    ( Am Pm Team / www.ampmteam.com )

    @ BOUTIQUE - THESSALONIKI

    3 K. Oikonomou str. (city gate area)

    Tel. 2310 526251

    Doors open: 00:00

    Είσοδος: 10 euros (drink included)
    Doors open: 00:00


    Στείλτε μας 10/3 WE LOVE FRIDAYS - το ονοματεπώνυμο σας στο info@djsets.gr και οι 20 πρώτοι θα κερδίσουν 20 PASS!


    RADIO SUPPORT:
    88miso (Θεσσαλονίκη)
    www.88miso.gr



    Luke Fair:
    Στην μπροστινή γραμμή της χορευτικής μουσικής του Καναδά, ο Luke Fair καταφέρνει να ξεσηκώνει τα πλήθη παίζοντας funky και techy eclectic house στα καλύτερα μέρη του κόσμου. Έτσι, έχει εμφανιστεί σε χώρους όπως το Pacha (Buenos Aires), Bedrock (London), Red Light (Paris) και το Space (Miami).Όλοι από τον Sasha μέχρι τον David Morales χρησιμοποιούν παραγωγές του στα sets ενώ έχει φιλοξενηθεί αρκετές φορές στην περιβόητη εκπομπή «Essential Mix» του Pete Tong στο BBC Radio 1.





    Kiriakos Kappa:
    Ο Κυριάκος Κάπα γεννήθηκε στην Στουτγάρδη το 1983.Η επαφή του με την ηλεκτρονική μουσική έγινε σε πολύ μικρή ηλικία όταν οι ήχοι της γερμανικής underground σκηνής τον επηρέασαν και ξεκίνησε να μαζεύει cd's και κασέτες χτίζοντας έτσι την πρώτη του συλλογή. Όταν ήρθε στην Ελλάδα μετακόμισε στην Καβάλα το 2000 όπου και ξεκίνησε να παίζει σε καφέ και μπαρ μαζεύοντας χρήματα για να χτίσει αργότερα το δικό του στούντιο και μια αξιόλογη συλλογή από βινύλια. Μιξάρωντας μελωδική progressive house με επιρροές electro, breaks και Techno στοιχεία. τα mix cd's του έγιναν πολύ δημοφιλή και σύντομα βρέθηκε να παίζει σε πάρτι και clubs σε Καβάλα και Σέρρες.Τον Αύγουστο του 2005 μαζί με τον Valandi Pangea ξεκινούν επίσημα την Adult Music Greece και εμφανίσεις σε club και beach bars σε Σέρρες, Δράμα, Καβάλα και Θεσσαλονίκη. Έχοντας στα σχέδια του 2006 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα ,ήδη οι παραγωγές του και οι συνεργασίες του με Andi Vasilo και Valandi Pangea υπό το label της Adult Music χαίρουν μεγάλης απήχησης και υποστήριξης από την διεθνή Dance κοινότητα με υποστηρικτές όπως John 00 Fleming και Randal Jones.





    Stef:
    O dj stef ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική στα τέλη του 1995. Έκανε το ξεκίνημά του γύρω από τους ρυθμούς της pure-soulful house όπου και έμεινε για αρκετό διάστημα. Έπειτα διευρύνοντας τους μουσικούς του ορίζοντες είχε τις πρώτες του επαφές με πιο ηλεκτρονικούς ήχους χωρίς ωστόσο να ξεφύγει από το στοιχείο της house. Στα μέσα του 2000, έχοντας επιρροές από labels όπως : plastic city, swag, classic, playhouse, poker flat, italic, get groovy, laus, greyhound, rescue, household, circulation, το dj set του απέκτησε ένα πιο tech house ύφος που τον καθιέρωσε και resident dj στο cafι decadence(Λ.Νίκης , Θεσσαλονίκη) όπου και παρέμεινε για 2 περίπου χρόνια. Στα μισά σχεδόν της παραμονής του στο cafι decadence δέχτηκε επιρροές και από την Techno μουσική σκηνή αφού βρήκε αρκετά ενδιαφέρον εταιρίες όπως οι : zenit, elpmedien, rilis, orion, conform, terminal, immigrant, δημιουργώντας έτσι και ένα εναλλακτικό, Techno, dj set. Επόμενο βήμα(2001-2002) ήταν η παραμονή του στο cafι paralia(Θεσσαλονίκη) που αποτέλεσε έμμεσο παράγοντα για τη συνεργασία του με το club mamounia (Καλλιθέα Χαλκιδικής) το καλοκαίρι του 2002. Εκεί ως resident dj ανέλαβε το warm up για guest djs όπως Circulation, Chris Fortier, Paolo Modjo… Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε τη συνεργασία του με διάφορους local dj’s διοργανώνοντας events σε club-bar της πόλης όπως : Que club(mylos), Skybar, Daily, Liquid, Apothiki(mylos) αλλά και εκτός, Fortezza club(Κρήτη-Ρέθυμνο). Το χειμώνα του 2004 ξεκίνησε την συνεργασία του με τον cj kosta(Venue SKG) και ως elastobabes διοργάνωσαν μία σειρά από πάρτι στο all day bar Daily προσφέροντας ιδιαίτερες βραδιές στα ανήσυχα-underground πνεύματα της πόλης. Το Νοέμβριο του 2005, στα πλαίσια του right timing, προέκυψε και η συνεργασία του με τον Ree Zarto πλαισιώνοντας έτσι την ήδη υπάρχουσα ampm. Αυτή η νέα-πολλά υποσχόμενη συνεργασία οδήγησε σε μία σειρά από events όπως : Art House, Ksulourgio(mylos), Decadence(Tom Clark – Stef – I-kie), Zenit(I-kie – Stef), Zenit(Stef –Ree Zarto – Djimp. Επηρεασμένος τόσο από διάφορα dj sets όσο και από κοντινούς του φίλους, διατηρώντας ένα low profile, σήμερα έχει αποκτήσει το δικό του στυλ αναφερόμενο σε ήχους και ρυθμούς της : tech, acid , minimal, electro, deep, Dub και jazzy house στην πιο groovy και Dance εκδοχή τους. Tίποτα παραπάνω δηλαδή από έναν ιδιαίτερα ελκυστικό μουσικό διαλογισμό……





    Next events:

    ______________________

    Friday 17 March

    Leon Segka ( www.ntrop.gr / www.leonsega.net )

    CJ Jeff ( www.rhythmetic.com / www.utwt.gr )

    Jaymod ( www.adult-music-greece.com )

    ______________________

    Friday 24 March

    Dim DJ ( Relax recs / www.relaxrecs.gr )

    Bubble One ( Non / www.non-net.com )

    Fantom ( www.progressmode.com )

    ______________________

    Friday 31 March

    Kosmas Epsilon ( Audiotherapy Recs / www.music-box.gr )

    Duskie J ( Boz Boz Recs / www.music-box.gr )

    ______________________