ελληνική μουσική
    527 online   ·  210.840 μέλη

    7/4 Eelke Kleijn, Stage Van H & Tash @ Boutique/Thessaloniki

    djsets
    02.04.2006, 16:00
    WE LOVE FRIDAYS - FRIDAY 7 APRIL EELKE KLEIJN + STAGE VAN HOLLAND + DJ TASH @ CLUB BOUTIQUE - THESSALONIKI. Τον Απρίλιο οι νύχτες αποκτούν χρώμα. Το μουσικό portal djsets.gr σε συνεργασία με το club Boutique παρουσιάζουν: We love Fridays part III. Παρασκευή 7 Απριλίου η ομάδα dj movement φιλοξενεί έναν από τους αγαπημένους παραγωγούς του Herman Cattaneo και dj Sasha. O DJ και παραγωγός Eelke Kleijn, των δισκογραφικών εταιρειών Climax, Cyber records, Tilth και Plastik Park έρχεται να μεταφέρει την ατμόσφαιρα του διάσημου club Purple Snow του Βελγίου στο club Boutique. Μαζί του στα decks ο Stage Van Holland και ο Tash σε progressive ρυθμούς. Do you feel a part of this? Κερδίστε 20 free pass…


    FRIDAY 7 APRIL

    - EELKE KLEIJN
    ( www.eelkekleijn.nl )

    - STAGE VAN HOLLAND
    ( Sogchrome / www.djmovement.gr )

    - DJ TASH
    ( Sogchrome / Minimaldigital / www.djmovement.gr )

    @ BOUTIQUE - THESSALONIKI

    3 K. Oikonomou str. (city gate area)

    Tel. 2310 526251

    Doors open: 00:00


    Στείλτε μας 7/4 WE LOVE FRIDAYS - το ονοματεπώνυμο σας στο info@djsets.gr και οι 20 πρώτοι θα κερδίσουν 20 FREE PASS!



    RADIO SUPPORT:
    88miso (Θεσσαλονίκη)
    www.88miso.gr



    Eelke Kleijn:
    Γεννημένος στο Rotterdam της Ολλανδίας (11/06/1983), η ιστορία του Eelke ξεκινάει στα 17. Μετά από 4 χρόνια εργασίας ως υπάλληλος σε δισκοπωλείο, ένιωσε την ανάγκη να γράψει δική του μουσική. Το 2003 το πρώτο του EP ήταν έτοιμο για κυκλοφορία από την Segment. Παρότι ήταν 250-copy limited pressing, κέρδισε πολλούς μεγάλους 'παίκτες' όπως οι John Digweed & Seb Fontaine. Το 2005, το ‘Deeper Depths EP’ επίσης στην Segment Records έλαβε μεγάλη υποστήριξη με τον Steve Gerrard να το συμπεριέχει στο WMC promotional mix του, καθώς και άλλους διεθνείς καλλιτέχνες. Αργότερα την ίδια χρονιά το ‘Consequences EP’ στην Noctambula Records έκανε μεγάλη θραύση κατακτώντας τις προτιμήσεις των Hernαn Cattαneo και Sasha. Η χρονιά 2005 ήταν επίσης η έναρξη για νέες συνεργασίες και φιλίες. Ο Eelke συνεργάστηκε στο studio με τον ολλανδό φίλο του, C-Jay και τον 'παλιόφιλο' Nick Hogendoorn. Βρέθηκε επίσης στην Αγγλία για την συνεργασία του με τον Stewart Keenan της Navigation Records. Από τότε τα πράγματα ξέφυγαν από το τότε όρια, υπογράφοντας πολλά tracks σε αξιόλογα labels όπως Climax Recordings, Cyber Records, Lost Language, Toes In The Sand, Tilth Music και Plastik Park. Μέσα στο 2005 επίσης, ο Eelke δούλευε παράλληλα συγκεντρωμένος σε solo δουλειές του. Ενώ πολύ υλικό βρίσκεται ακόμα σε σειρά κυκλοφορίας μέχρι το καλοκαίρι του 2006, υποστήριξη έχει αρχίσει ήδη να δομείται σε κάθε πλευρά του πλανήτη. Όντας σταθερά αναμεμειγμένος στο στοιχείο του, ο Eelke γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει να διευρύνεις τον ορίζοντα της μουσικής. Δουλειές του με τον Rutger van Bostelen σαν M.I.D.O.R. έλαβαν τιμιτικά παιξίματα από DJs όπως Paul van Dyk, Armin van Buuren και Marco V. Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σχήματος ήταν το ‘No Mans Land’. το οποίο συμπεριελήφθει στα TMF awards εξαιρετικά από τον Tiλsto; σε καθημερινό broadcast στην Εθνική Τηλεόραση της Ολλανδίας.Πέραν της δουλειάς του ως παραγωγός ο Eelke έχει επίσης τον χαρακτηρισμό ενός άψογου DJ. Τα sets του τον τελευταίο καιρό είναι το ίδιο αξιόλογα & πιάνοντας ευρύ φάσμα ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής όσο οι παραγωγές του, blending progressive, house, electro και minimal σε ένα πολύ ξεχωριστό και ευδιάκριτο ήχο. Μαζί με το residency στο Purple Snow στο Βέλγιο, ο ήχος του Eelke εκπέμπεται επίσης εκτός ορίων Ολλανδίας, έχοντας στην ατζέντα του και την χώρα της Ελλάδας όπου εκπροσωπείται αποκλειστικά από την DJ Movement Productions!



    Stage Van Holland:
    Ο STAGE VAN HOLLAND [aka JORGO] γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ολλανδική Breda στις 27/10/’69. Η πορεία του ως DJ ξεκινάει στην ηλικία των 16, και στην πορεία βρέθηκε ως resident του ‘The Lendte’ (Breda) για 3 χρόνια όπου μοιράστηκε το dj booth με τον DJ TIESTO.! Μετά από αυτήν την περίοδο, ο STAGE ήρθε προσκεκλημένος για κάποια gigs στην Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά, με αποτέλεσμα να εγκατασταθεί στην Ελλάδα για 6 χρόνια δίνοντας το στίγμα του και κατοχυρώνοντας του προσωπικό του ID Sound σαν DJ, μέσα από τα long-hour dj sets του μέσα από groovy house / progressive ρυθμούς, ανεβαίνοντας σε high quality melodic trance vibes γνωστός επίσης και για τα after-hours sets του, βρισκόμενος σε booths από τα σπουδαιότερα clubs όπως: Funky Mobile, Space Mobile, Cocos, Splendid, και Gate8 (Θεσ/νίκη), Alsos, X, Babes In Toyland (Αθήνα), Cavo Paradiso, Astra & Mad (Μύκονος), κα, καθώς και σε events όπως τα Brainstorm parties, και Blue Orange (Μπλε Πορτοκάλι), για να αναφέρουμε κάποια.. Μετά από αυτήν την σημαντική περίοδο της καριέρας του, μετακομίζει στο Λονδίνο όπου και ξεκίνησε να γράφει τις πρώτες του παραγωγές, μαθαίνοντας τα πάντα πέρι ‘studio engineering’. Επιστρέφοντας αργότερα στην Ολλανδία το ’02, βρίσκεται ως resident του ‘Pacha’ (Rotterdam), και ‘Nightlife’ (Breda), καθώς και στα ‘ChillOut Sessions’ του ‘Gong’ (Breda), παίρνοντας μέρος και διοργανώνοντας events με το South Department, LA Dancelab, και το Respect Festival (NL). Από το παρελθόν μέχρι σήμερα, ο STAGE μοιράστηκε το dj booth σε events & festivals με διεθνείς καλλιτέχνες όπως: Frankie Knuckles, Danny Howells, Paul Rogers, Hernan Cattaneo, DJ Remy, Armin van Buuren, κα.. Μετά από όλα τα προαναφερόμενα, επέστρεψε στην Ελλάδα όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα, ιδρύοντας την ‘DJ MOVEMENT PRODUCTIONS’ το ‘05, μία ιδέα ενός συνόλου δραστηριοτήτων γύρω από το DJing (: management, promoting, producing & dj lessons) και την διεθνή Dance σκηνή.Την ίδια περίοδο περνάει πολύ χρόνο γράφοντας παραγωγές και ετοιμάζοντας το πρώτο του artist-album μαζί με τον νεαρό ταλαντούχο Tash, έχοντας ήδη υπογράψει την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά στο ελβετικό label ‘SOG CHROME’, με το μοναδικό τους ήχο στα ‘Body & Soul’ + ‘The Real World’.. Πλέον σήμερα, ο Stage και η DJ MOVEMENT βρίσκεται πίσω από επιτυχημένα events και εκπροσωπόντας σημαντικούς και ανερχόμενους διεθνείς καλλιτέχνες, δίνοντας ποιότητα στην Dance σκηνής της Ελλάδας!



    Tash:
    Ο Tash γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Βέροιας στις 4/10/’84. Από μικρό παιδί, υπήρξε περικυκλωμένος από μουσική, μεγαλώνοντας με French Jazz & chill Lounge ήχους. Μετά από ένα σημαντικό παρελθόν ανάμεσα σε hiphop beats, breaks & Miami bass tunes, ξεκίνησε να μιξάρει progressive breaks & house ρυθμούς στα τέλη των ‘90s, ως resident στο MOJO (Βέροια) για 3 χρόνια. Αργότερα, βρέθηκε να παίζει σε διάφορα events, bars & clubs κάνοντας τα πρώτα βήματα φτιάχνοντας τα πρώτα του beats & ρυθμούς. Εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ‘beat-monster’ ως παραγωγός, δίνοντας το στίγμα του μέσα από ένα σύνολο από progy breaks & deep house ρυθμούς, δυναμικά basslines και ηλεκτρονικές μελωδίες! To 2005 βρίσκεται δίπλα του ο γνωστός dj & παραγωγός STAGE VAN HOLLAND, παίζοντας μαζί σε διάφορα gigs και συνθέτοντας μαζί τα πρώτα του επίσημα releases στο ελβετικό label της SOG Recs, ‘SOG CHROME’ με τα πλέον γνώριμα ‘The Real World’ & ‘Body & Soul’, καθώς και τα πρώτα solo releases του, ‘Ο.D.O.One’ & ‘The Light’ στο αγγλικό digital label της MINIMAL DIGITAL. Σήμερα, ο νεαρός και ανερχόμενος παραγωγός & DJ TASH, έχοντας πλέον εγκατασταθεί στην Θεσσαλονίκη και αναλαμβάνοντας χρέη graphic & web-designer, περνάει τον χρόνο του γράφοντας original promos & remixes μαζί με τον STAGE VAN HOLLAND ετοιμάζοντας το πρώτου τους album, και βρίσκεται συχνά ως resident σε DJ MOVEMENT events, παίζοντας δίπλα σε σπουδαίους έλληνες και διεθνείς djs, βάζοντας τα θεμέλια ενός σοβαρού ανερχόμενου καλλιτέχνη της διεθνής Dance σκηνής!


    Next events:

    ______________________

    Friday 14 April

    DJ Lucca ( Acapulco, Prague, www.lucca.cz )


    Stathis Lazarides ( Cavo Paradiso / www.qaraj.com )


    Ado ( Black Box ProdActions )

    ______________________

    Friday 28 April


    Anthony Pappa ( www.anthonypappa.net )


    DJ Chris ( Club Boutique )


    JohnnyK

    ______________________