ελληνική μουσική
    885 online   ·  210.833 μέλη

    Demis Roussos remixed: έρχεται στα δισκοπωλεία!

    kalouka
    04.05.2006, 12:28
    Ένα cd single με δύο ολοκαίνουριες εκδοχές του super classic του Ντέμη Ρούσσου "Forever and Ever" πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες...
    Πρόκειται για ένα από τα πλέον κλασικά κομμάτια του Ντέμη Ρούσσου, παλιότερα μέλος των θρυλικών Aphrodite's Child και σήμερα διεθνούς φήμης τραγουδιστή, με πολλά πολυπλατινένια albums και μεγάλες international επιτυχίες στο ενεργητικό του (αν και οι συστάσεις είναι μάλλον περιττές).
    O Valentino και ο Χριστόδουλος Σιγανός, υπεύθυνοι για πολλά hits των τελευταίων χρόνων, συναντήθηκαν με τον γιο του Ντέμη Ρούσσου, Κύριλλο Ρούσσο και αποφάσισαν να δημιουργήσουν το "Roussos vs Roussos" project και να δώσουν μια νέα "πνοή" στο "Forever and Ever".
    Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους θα κυκλοφορήσει, όπως έχουμε ξαναγράψει, σε μορφή cd-single, που θα περιλαμβάνει ένα Latin και ένα club remix του κομματιού, αλλά και το video-clip του Latin remix, που θα είναι animated και ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες.

    To single θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες στα δισκοπωλεία από Plus Rec και την Universal, αρχικά στην Ελλάδα και την Κύπρο και, αργότερα, σε κάποιες χώρες του εξωτερικού.

    Ετοιμαστείτε να χορέψετε Demis Roussos στα clubs!

    πηγη mad.gr



    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : kalouka στις 04-05-2006 12:29 ]