ελληνική μουσική
    531 online   ·  210.844 μέλη

    Νέο γκρουπ για έναν System Of A Down

    ageras
    09.06.2006, 22:08
    Μία νέα μπάντα θέλει να σχηματίσει ο κιθαρίστας των System of a Down, Ντάρον Μαλακιάν, ο οποίος ήδη γράφει τα πρώτα της τραγούδια! Το γκρουπ θα ονομάζεται Scars On Broadway και πιθανότατα σε αυτό να συμμετέχει και ο μπασίστας των System of a Down, Σάβο Οντατζιάν.

    Το πρώτο άλμπουμ του γκρουπ αναμένεται το καλοκαίρι του 2007. Οι φίλοι των System of a Down πάντως, δεν θα πρέπει να ανησυχούν για το αγαπημένο τους Metal γκρουπ. Απλώς όπως τόνισε ο Ντάρον Μαλακιάν, θα κάνουν μία μεγάλη παύση μετά από δέκα χρόνια σκληρής προσπάθειας. Οσο για το νέο γκρουπ, ο κιθαρίστας δήλωσε: “Νομίζω πως οι fans των System of a Down θα βρουν κοινά σημεία στη μουσική των δύο γκρουπ, αλλά υπάρχουν μερικές κατευθύνσεις που θέλω να ακολουθήσω, πότε πιο ethnic, πότε πιο ηλεκτρονικές. Υπάρχουν μερικές καλλιτεχνικές κατευθύνσεις στις οποίες δεν είχα κινηθεί με τους System και που θέλω να πάρω με τους Scars Of Broadway”.

    Πηγή:rockroll.gr



    επισυναπτόμενα: soad.jpg 
    assasinos
    09.06.2006, 23:24
    Ποιός δεν χάρηκε το Chop Suey ...ένα ακόμα αντιπροσωπευτική κομμάτι της "καλής Nu Metal"?
    Μακάρι να είναι το ίδιο καλό και έστω και καλύτερο και το νέο γκρουπάκι...


    Where Angels deserve to Die...
    ageras
    14.07.2006, 13:05
    H εμφάνιση τους στο Ozzfest αυτό το καλοκαίρι, θα σημάνει και μία αορίστου χρόνου διακοπή για τους System of a Down. Δύο από τα μέλη του συγκροτήματος συμμετέχουν ήδη σε ένα νέο project τους Scars On Broadway, ενώ και οι υπόλοιποι θα καταπιαστούν με νέα projects.

    Ο κιθαρίστας Ντάρον Μαλάκιαν μιλώντας για την νέα του ενασχόληση είπε “Με τους Scars On Broadway, o Σάβο (μπασίστας) και εγώ θα προσπαθήσουμε να πάμε σε μέρη που δεν μπορoύσαμε με τους SOAD. Oι Scars θα προσανατολιστούν σε διαφορετικές μουσικές. Σίγουρα το Heavy Metal θα υπάρχει σαν στοιχείο αλλά, δεν θα προσδιορίζει την νέα μπάντα”


    Πηγή:pop-rock.gr