ελληνική μουσική
    776 online   ·  210.833 μέλη

    Η Χάρις Αλεξίου στην Ευρώπη

    tzoy
    30.07.2006, 17:21


    Η Χάρις Αλεξίου στην Ευρώπη

    Ο κύκλος των Ευρωπαϊκών συναυλιών της Χάρις Αλεξίου άνοιξε με μεγάλη επιτυχία στην Ισπανία. Οι Ισπανοί είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά και να ακούσουν σε Λόρκα και Μαδρίτη (21 & 22 Ιουλίου) την «ελληνίδα με το πλουσιότερο ρεπερτόριο, την κυριότερη εκπρόσωπο της σύγχρονης ελληνικής μουσικής», όπως σημειώνει ο Ισπανικός τύπος.

    Ακολουθούν, στις 27 και 29 Ιουλίου, οι 2 πολυαναμενόμενες από τον Τουρκικό τύπο και κοινό συναυλίες σε Κωνσταντινούπολη και στο αρχαίο θέατρο της Αλικαρνασσού ( Bodrum ). Και το ταξίδι δεν σταματά εδώ. Μ
    έχρι το τέλος Οκτωβρίου θα έχει εμφανιστεί σε 14 Ευρωπαϊκές πόλεις.

    Λόρκα (Castillo de Lorca, 21 Ιουλίου)
    Μαδρίτη (Patio del Conde Duque, 22 Ιουλίου)
    Κωνσταντινούπολη (Cemil Topuzlu Openair Theater, 27 Ιουλίου)
    Μπόντρουμ (Antique Theater, 29 Ιουλίου)
    Κύπρος (Τάφρος Da Villa, 29 Σεπτεμβρίου)
    Λονδίνο (Shaftesbury Theatre, 1 Οκτωβρίου),
    Παρίσι (Le Grand Rex, 6 Οκτωβρίου),
    Βρυξέλλες (Cirque Royal, 7 Οκτωβρίου),
    Χάγη (World Forum Theater, 8 Οκτωβρίου),
    Μασσαλία (Dome, 14 Οκτωβρίου),
    Φρανκφούρτη - Offenbach (Stadthalle To, 20 Οκτωβρίου),
    Βερολίνο (Universitaet der Kuenste. 21 Οκτωβρίου),
    Νυρεμβέργη (Meistersingerhalle, 22 Οκτωβρίου),
    Στουτγκάρδη - Ludwigsburg (Theater im Forum, 23 Οκτωβρίου)

    Η Χάρις Αλεξίου ταξιδεύει στην Ευρώπη, ακολουθώντας την ευρωπαϊκή κυκλοφορία του «ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ», το οποίο κυκλοφορεί ήδη σε όλες σχεδόν τις χώρες που θα επισκεφθεί. Μετά από την κυκλοφορία του δίσκου της Βύσσινο και νεράντζι ξεκίνησε μία σειρά εμφανίσεων με απρόσμενες συναυλίες.

    Οι δύο βραδιές στο Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο (24 & 25 Ιουνίου) που μαζί με την Δήμητρα Γαλάνη έκαναν μια συναυλία αφιέρωμα στην Σοφία Βέμπο και μετά την μοναδική συναυλία στο Θέατρο Βράχων (11 Ιουλίου) αφιέρωμα στα Δημοτικά και τα Μικρασιάτικα, το κοινό έζησε ανεπανάληπτες στιγμές.

    Στις 18 & 19 Σεπτεμβρίου με πρωτοβουλία του «Μελωδία Fm 99,2» θα την δούμε σε μία ακόμη απρόσμενη συναυλία, που υπόσχεται επίσης κορυφαίες στιγμές. Μαζί με τον Σωκράτη Μάλαμα και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, στο Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα και στο θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη (23 Σεπτεμβρίου) θα μοιραστεί την σκηνή μαζί τους ερμηνεύοντας τραγούδια του ρεπερτορίου της παλιά και νέα από την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά της «Βύσσινο και Νεράντζι» αλλά και τραγούδια των δύο δημιουργών.

    Τον Δεκέμβριο θα ταξιδέψει στην Νέα Υόρκη και στην Santa Barbara της Καλιφόρνιας για εμφανίσεις σε δύο επίσης γνωστά World music festivals. Το πρόγραμμα της ολοκληρώνεται στο Μέγαρο μουσικής τον Φεβρουάριο του 2007 με ένα διαφορετικό concept από τις μέχρι τότε συναυλίες της.

    Επισκεφτείτε το ανανεωμένο site της, www.alexiou.gr για περισσότερες πληροφορίες.
    ageras
    30.07.2006, 22:00
    Έκανα λάθος πριν και το κλείδωσα.Χίλια συγγνώμη.





    www.manpas.musicheaven.gr


    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : ageras στις 31-07-2006 02:27 ]