ελληνική μουσική
    721 online   ·  210.832 μέλη

    Cd με mega ντουέτα από τον J.L.Lewis!

    kalouka
    11.08.2006, 09:52
    Mετά από 5 χρόνια και 4 διαφορετικές εταιρίες δίσκων, τελικά θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου το σούπερ project με τραγούδια-ντουέτα του Jerry Lee Lewis με σούπερ ονόματα όπως του Neil Young (photo), Bruce Springsteen, John Fogerty, Eric Clapton, Rod Stewart, Willie Nelson.
    To album θα περιέχει 21 τραγούδια και θα τιτλοφορείται "Last Man Standing" ενώ θα κυκλοφορήσει μέσω της εταιρίας Artists First και της διανομής Alternative Distribution Alliance. Το όλο project ξεκίνησε το 2001 όταν ο Στιβ Μπινγκ (ο ένας παραγωγός του άλμπουμ) πλησίασε τον Lewis για να του ζητήσει τραγούδια για μια ταινία η οποία θα τιτλοφορούνταν (λογικά, με βάση τη ζωή του Lewis) "Why Men Shouldn't Marry". Η ταινία δεν έγινε ποτέ αλλά ο Jerry Lee έγραψε δύο τραγούδια.
    "Δεν είχαμε τήν εταιρία αλλά υπήρχαν τα χρήματα και έτσι προχωρήσαμε" αφηγείται ο έτερος των παραγωγών, Jimmy Rip. "Δεν επρόκειτο να γίνει δίσκος με ντουέτα, ο Jerry Lee, μάλιστα, είπε ότι 'δεν χρειάζομαι όλους αυτούς τους ανθρώπους' αλλά όταν ο Mick Jagger είπε ένα κομμάτι για τη ταινία, τότε πολλοί άρχισαν να ενδιαφέρονται και επίσης ζητήσαμε και εμείς από άλλους τη συμμετοχή τους"
    To album πέρασε από πολλά κύματα αφού ήταν να βγει από τη Lost Highway, μετά από άλλη εταιρία πριν φτάσει στη Columbia η οποία και το καθυστερούσε για να συμπέσει με ένα TV special αλλά στο μεταξύ παραιτήθηκαν δύο στελέχη της - βασικοί υποστηρικτές του άλμπουμ και έτσι το ενδιαφέρον ατόνησε μετά τη παραίτησή τους φέτος το καλοκαίρι... Τελικά η Artists First πήρε το project και θα το κυκλοφορήσει, ενώ το TV Special θα μεταδοθεί τον Δεκέμβριο σε ένα επεισόδιο της σειράς "Great Performances" στο PBS.

    πηγη rockroll.gr

    ageras
    11.08.2006, 13:17
    Καιρός ήταν!!!!!