ελληνική μουσική
    542 online   ·  210.844 μέλη

    Ο Β. Παπακωνσταντίνου τραγουδά για την ειρήνη

    Marial
    11.08.2006, 23:16
    Ο Β. Παπακωνσταντίνου τραγουδά για την ειρήνη

    6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ

    «AΞΙΖΕΙ φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει». Γι' αυτό το όνειρο θα τραγουδήσει, ακόμη μια φορά, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μαζί με τους φίλους του, στο Γήπεδο Κάτω Πολεμιδιών, στις 6 Σεπτεμβρίου, στη μουσική παράσταση που θα υπογράψει και το φινάλε του φετινού συναυλιακού του σιρκουί. Ο αιώνια έφηβος της ελληνικής ροκ ξανακτυπά, σημαδεύοντας με τη σφεντόνα του κατευθείαν τις ψυχές μας.
    Ξεθάβοντας αναμνήσεις του παρελθόντος, μας ταξιδεύει χρόνια πίσω, κάνοντάς μας και πάλι να ερωτευτούμε, να κλάψουμε και να ονειρευτούμε από την αρχή, αλλά και υπενθυμίζοντάς μας ότι ο πραγματικός καλλιτέχνης είναι αυτός που τολμά να μιλήσει, με τη γλώσσα της τέχνης του, όταν οι άλλοι σιωπούν.
    Με δεκαετίες μουσικής και προσφοράς στο βιογραφικό του, ο μεγάλος ερμηνευτής ανήκει στους ελάχιστους καλλιτέχνες που συνδυάζουν τόσο την ευρεία αποδοχή όσο και την έμπρακτη συμμετοχή στους καθημερινούς, μικρούς ή μεγάλους, αγώνες της ζωής. Ο λυρικός ρόκερ ανταποκρίνεται στην πρόσκληση των φίλων του και μας προσκαλεί για νέες ροκ μουσικές εμπειρίες. Πάντα με την ερμηνευτικά γνώριμη μουσική του σφραγίδα. Μαζί του, το συγκρότημα «15-50» και οι ερμηνεύτριες Τάνια Κικίδη και Μαρλέν Αγγελίδη.
    Ώρα έναρξης συναυλίας: 8.30. Εισιτήρια: £8 [προπώληση] και £10 [είσοδο]
    Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει από τις 14 Αυγούστου
    ως εξής: Δήμος Κάτω Πολεμιδιών, ΣΠΕ Πολεμιδιών, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λ/σού, Περίπτερο Αλάμπρα Λ/σός, Περίπτερο Αντριάνα Λ/σός,
    No Name (σε όλες τις πόλεις). Πληροφορίες στο τηλ: 99220055/66.



    Πηγή: www.simerini.com.cy

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Marial στις 11-08-2006 23:18 ]


    tzouv
    12.08.2006, 00:18
    Τα συνηθιζει αυτα ο Βασιλακης και μπραβο του...Αξιζε να πατε ολοι παιδια για αυτον που ειναι φοβερος αλλα κυριως για τον σκοπο της συναυλιας....