ελληνική μουσική
    821 online   ·  210.851 μέλη
    ageras
    30.08.2006, 04:27


    Ο Sir Elton John μετά από σχεδόν 40 χρόνια δημιουργίας ροκ και ποπ τραγουδιών, σκέπτεται να ηχογραφήσει δίσκο Hip Hop!

    "Θέλω να προσαρμόσω τα τραγούδια μου στους ρυθμούς της hip hop μουσικής", δήλωσε στο περιοδικό Rolling Stone, εκπλήττοντας τους πάντες! "Σκοπεύω να επικοινωνήσω με τους Dr. Dre, Pharrell Williams, Timbaland, Snoop Dogg, Kanye West και Eminem και θα δούμε με ποιους θα συνεργαστώ τελικά. Μπορεί το αποτέλεσμα να είναι καταστροφικό, μπορεί και να είναι εκπληκτικό. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν δεν δοκιμάσεις κάτι".

    Ο Sir John συνεργάστηκε επί σκηνής με τον Eminem στην απονομή των βραβείων Grammy του 2001 και το αποτέλεσμα ενθουσίασε το κοινό. Ωστόσο, όπως ο ίδιος δηλώνει, δεν γνωρίζει την hip hop μουσική : "Μου αρέσει η μουσική αυτή, αλλά δεν ξέρω πώς θα την δημιουργήσω".

    Ο 59χρονος καλλιτέχνης, που από το 1970 βρίσκεται στην κορυφή του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, δηλώνει τον θαυμασμό του για τα τραγούδια "No Diggity" των Blacstreet και "California Love" του Tupac Shakur, προϊδεάζοντας για τις επιρροές που δέχεται από νέους καλλιτέχνες.

    Η συνέντευξη του Sir Elton John θα δημοσιευθεί στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Rolling Stone, ενώ στα μέσα του μήνα θα αναμένεται να κυκλοφορήσει ο νέος του δίσκος, με τίτλο "The Captain and the Kid"

    Πηγή:musiccorner

    SmileyCentral.com