ελληνική μουσική
    682 online   ·  210.830 μέλη

    Συναυλία στο Ηρώδειο για τους άστεγους της Αθήνας

    CHE
    30.08.2006, 11:50
    Συναυλία αγάπης με τίτλο «Όταν μιλώ για τον ήλιο» οργανώνει το Ίδρυμα Αστέγων (Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων) σε συνεργασία με την «Παναθηναϊκή» και την νεολαία της, καθώς και με την εταιρεία «Φίλοι του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά», στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 μ.μ.

    Ερμηνευτές, μουσικοί, διοργανωτές, χορηγοί και κοινό καλούνται να συμμετάσχουν στο Ηρώδειο, ο καθένας με τον τρόπο του σε μια συναυλία που θα είναι γεμάτη από φως και θα χαρίσει τις αχτίδες της στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.


    Οι ερμηνευτές Μάριος Φραγκούλης, Μανώλης Λιδάκης και Φωτεινή Δάρρα με τη σύμπραξη της Δέσποινας Μπεμπεδέλη και του Γρηγόρη Βαλτινού στην αφήγηση και υπό τις σκηνοθετικές υποδείξεις του Ηλία Μαλανδρή συμπράττουν σε αυτή την προσπάθεια και καλούν το κοινό να απολαύσει μια μοναδική συναυλία.


    Για τους άστεγους κάθε μέρα δεν είναι μια καινούρια αρχή, αλλά μια βασανιστική συνέχεια. Αυτό ακριβώς προσπαθεί να ανατρέψει το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, για τη δραστηριότητα του οποίου θα διατεθούν τα έσοδα της συναυλίας.
    ageras
    30.08.2006, 11:58
    Κωνσταντίνε υπάρχει ήδη τόπικ εδώ για αυτή την βραδιά .