ελληνική μουσική
    227 online   ·  210.815 μέλη
    ageras
    21.09.2006, 03:31
    Δύο χρόνια μετά το "Medulla", η Bjork βρίσκεται ξανά στο studio και δουλεύει για το νέο της album, που αναμένεται μέσα στο 2007. Και αν αυτό σας χαροποιεί, τότε πώς σας φαίνεται η είδηση της συνεργασίας της με τον Timbaland?



    Φαίνεται ότι μετά από δύο πολύ "ιδιαίτερα" albums, η Bjork ετοιμάζει έναν πιο Pop δίσκο και, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που, όμως, δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως από τους ίδιους, έχει ήδη ηχογραφήσει νέα κομμάτια σε παραγωγή του Timbaland, του παραγωγού που είναι υπεύθυνος για τη μεταμόρφωση της Nelly Furtado, το νέο ήχο του Justin και δεκάδες super hits.

    Εντωμεταξύ, η Bjork ετοιμάζεται να συναντήσει για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια, τους Thor Eldon, Bragi Olafesson, Einar Benediktsson, Magga Ornolfsdottir και Siggi Baldursson, τα μέλη, δηλαδή, της μπάντας από την οποία ξεκίνησε, των Sugarcubes.

    Το συγκρότημα θα δώσει μία και μοναδική συναυλία -σύμφωνα, τουλάχιστον, με τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής- με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου τους single, "Birthday".

    Τα έσοδα της συναυλίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου στο Reykjavik, θα διατεθούν στην εταιρεία Smekkleysa SM, που ίδρυσαν τα μέλη των Sugarcubes πριν 20 χρόνια.

    Πηγή:mad