ελληνική μουσική
    520 online   ·  210.830 μέλη

    Οι ΡΟΔΕΣ στο Συρμό!

    Stamatis_St
    12.12.2006, 14:35
    «...Γλώσσα του δρόμου, γλώσσα ποιητική και γλώσσα δοκιμιακή, όλες δεμένες μαζί, ραπάρισμα και τραγούδι κοφτερό και θεατρικό μπλεγμένα μαζί, και αντικαταθλιπτικά στιχάκια που τα κάνεις γαργάρα...»

    «Οι Ρόδες με καινούργιο υλικό Live στον Συρμό»

    - Παρασκευή & Σάββατο -
    22 & 23, 29 & 30 Δεκεμβρίου και 5 & 6 Ιανουαρίου

    Τελειώνοντας το 2ο album τους, οι «Ρόδες», θα κάνουν ένα διάλειμμα από το studio για 3 διήμερα μέσα στις γιορτές για να παρουσιάσουν ένα δείγμα της καινούργιας τους δουλειάς στον Συρμό.
    Την Παρασκευή και το Σάββατο 22,23,29,30 Δεκεμβρίου και 5,6 Ιανουαρίου λοιπόν, «οι Ρόδες», θα ανέβουν ξανά στην σκηνή του Συρμού και σε ένα 2ωρο (τουλάχιστον) Live set θα συνδυάσουν τραγούδια από την περσινή δισκογραφική δουλειά τους με καινούργιο υλικό και πολλές διασκευές.

    Ένα πρωτότυπο Reggae, Ska, Hip Hop, Rock και Dance πρόγραμμα σε 6 βραδιές διαφορετικές από τις άλλες, η καθεμία μια ξεχωριστή γιορτή εκφρασμένη μέσα από τη μουσική. Έτσι κι αλλιώς αυτό είναι η μουσική για τις «Ρόδες» και έτσι εκφράζονται μέσα από αυτήν.
    Θα είναι ένα απλό warm-up πριν από την κυκλοφορία του καινούργιου δίσκου τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει γύρω στα τέλη του Μαρτίου.

    Ρόδες: Νικήτας (X-ray) κλιντ, Σωτήρης (stab) Παπαγεωργίου και Νίκος (ατόφιο) Χριστοφίδη στα μικρόφωνα, Άρης (Ζάρι) Ζαρακάς και Χρήστος (Volvo) Τσάμπουρας στις κιθάρες, Χρήστος (Stanley) Διακουμής στα τύμπανα, Μάριος (Κόρμο) Χασαλεύρης στο μπάσο, Αλέκος (Vertical) Σώρος στo sampler και Γιώργος (Cuba) Ζουζανέας στα κρουστά.

    ΣΥΡΜΟΣ
    Κολωνού & Οδυσσέως 14
    Μεταξουργείο (δίπλα στο Σταθμό του Μετρό)
    Τηλ. : 210 5203661
    Τιμή Εισιτηρίου: € 15 με ποτό
    Ώρα: 22.00