ελληνική μουσική
    808 online   ·  210.833 μέλη

    Νέες κυκλοφορίες δίσκων

    johnny_b
    20.10.2006, 23:35
    Εγώ άκουσα το "Τα Λέμε" στο 2ο πρόχθες και είναι και γ... τα τραγούδια...
    rompa
    23.10.2006, 13:22
    H επιστροφή της Καίτης Γαρμπή

    "Πώς Αλλάζει Ο Καιρός": η Καίτη Γαρμπή επιστρέφει με νέο studio album, που κυκλοφορεί αύριο στα δισκοπωλεία - δείτε το εξώφυλλο!




    Μετά την πρώτη γεύση που μας έδωσε με το κομμάτι "Ισόβιος Δεσμός", ντουέτο με τον Στάθη Ραυτόπουλο του Fame Story 4, η Καίτη Γαρμπή κάνει το μεγάλο της comeback με ολοκαίνουριο studio album, που περιλαμβάνει 19 νέα τραγούδια και έχει τίτλο "Πώς Αλλάζει Ο Καιρός".

    Πρώτο single του follow-up του "Έχω Στα Μάτια Ουρανό" είναι το ομότιτλο τραγούδι, "Πώς Αλλάζει Ο Καιρός ('Ανεμος)" (το οποίο, μάλιστα, οπτικοποιήθηκε πρόσφατα, σε σκηνοθεσία του Μανώλη Τζιράκη), ενώ στο album συμμετέχουν με δημιουργίες τους οι Πήγασος, Ανδρέας Μπονάτσος, Γιώργος Αλκαίος, Αντώνης Σκόκος και πολλοί άλλοι.

    Όπως μαθαίνουμε, το album είναι κατά βάση λαϊκό, χωρίς, όμως, να λείπουν οι πιο pop στιγμές και οι εκπλήξεις, όπως ένα latin αλλά και ένα... reggae κομμάτι!

    Πηγή :mad


    rompa
    05.11.2006, 06:39
    Η Δήμητρα Γαλάνη επιστρέφει με νέο soundtrack υπογράφοντας τη μουσική και ερμηνεύοντας το τραγούδι των τίτλων της νέας ταινίας "Ώρες Κοινής Ησυχίας", που θα κάνει πρεμιέρα στο προσεχές 47ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης
    rompa
    08.11.2006, 06:50
    H Δέσποινα Βανδή επιστρέφει με ολοκαίνουρια δισκογραφική δουλειά και, συγκεκριμένα, νέο cd-single.Θα περιλαμβάνει τέσσερα κομμάτια του Φοίβου και θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μέρες στα δισκοπωλεία, ενώ τον Φεβρουάριο θα κυκλοφορήσει όλο το νέο studio album της