αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
το κακό...
πάρτε το χαμπάρι ξαναρχόμαστε
Home

26 Απριλίου 2008, 15:04
Βοηθήστε τη Sunny...


Παρακάτω αντιγραφή του post της sunnybeach

για να το διαβάσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι 

 

 

"Θέλω να γράψω πολλά αλλά δεν θα το κάνω. Το μόνο που θα κάνω είναι να ζητήσω τη βοήθεια σας και εκλιπαρώ για αυτή.

Την Πέμπτη το απόγευμα έχασα τη Sunny στην περιοχή των Θρακομακεδόνων. Είναι άσπρη με φουντωτό τρίχωμα στο λαιμό. Πλησιάζει τους πάντες, δε δαγκώνει και θέλει παιχνίδι.

Σας παρακαλώ αν τη δείτε ειδοποιήστε με ή αν έρθει κοντά σας κρατήστε την μέχρι να την πάρω πάλι στα χέρια μου."


- Στείλε Σχόλιο


24 Απριλίου 2008, 19:21
έκκλησις: stop στα pm + παιχνίδι δώρο


παρακαλούνται τα μέλη του music heaven να σταματήσουν τις, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, ευχές για καλή ανάστασι. δεν θα αναστηθώ εγώ φέτος. έχει άλλος σειρά.

P.S: στο επόμενο post...ο heartbreak-kid βλέπει την ταινία "the heartbreak-kid" και σάς παρουσιάζει τις βασικές διαφορές μεταξύ των δυο χαρακτήρων. δηλαδή μεταξύ εμού του ιδίου και τού αλλουνού του ιδίου(ben stiller)

P.S2: η εικών περιλαμβάνει παίγνιον: αποτρέψατε τον λαγό να βρή τον δρόμο του ώστε να ΜΗΝ φτάση στο καλάθι και να ΜΗΝ παραδώση τα pashalina_makia αυγά


5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


20 Απριλίου 2008, 21:18
μείον τρία...


επειδή τον προηγούμενο μήνα σάς άφησα χωρίς κρας τέστ. και μιάς και ολοκληρώθηκε, κατά το κανονικό της μέρος, η αγωνιστική σεζόν στο ποδόσφαιρο. ιδού η συγκριτική μελέτη μεταξύ των 5 πρώτων blogs σε δημοτικότητα στο music heaven και των 5 πρώτων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος. πραγματικά, η ΑΕΚ άξιζε την πρώτη θέσι, την οποία και κατέλαβε τελικά αφήνοντας πίσω ολυμπιακό και παναθηναϊκό.

εκ των έσω:

 • Ένα παιδί κοιτάει τ' άστρα...(mprizas)
 • Εγώ Και Ο Εαυτός Μου...(emaki)
 • ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ...(pavel)
 • ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ..(deos)
 • Κινέζες Τρέχουν Γυμνές !!!(kinezes_trexoun_gimnes)

 

εκ των έξω:

1. ΑΕΚ 68 - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2007-2008

2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 67

3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 66

4. ΑΡΗΣ 50

5. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 45


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


17 Απριλίου 2008, 00:04
κι αν δεν μπορής τις μακρινές διαδρομές...


αν νομίζετε, λόγω τίτλου, ότι το blog άρχισε να γίνεται κλώνος της F_ANGEL, με τραγουδάκια, πώς πέρασα το σάββατο και σε ποιά μπουζούκια πήγα, πλανάσθε πλάνην οικτράν. άλλο(νο) θέμα θα με απασχολήση σήμερα. προτού ξεκινήσω, να ενημερώσω ότι το παρόν post (συγ)γράφεται(πςςςςς έγινα και συγγραφεύς) υπό τους ήχους του άσματος "Στη(ν) Σαλονίκη" της υπερτάτης πέγκυς ζήνα(ς). οπότε είναι ακατάλληλο για τους (2-3) οπαδούς της τσαλιγοπούλου.

προ μηνών, λεπόν, μου εξομολογήθηκε ένα πρόσωπο για μια σχέσι εξ αποστάσεως που είχε από θεσσαλονίκη. η γνωριμία έγινε μέσω site και χωρίς να έχουν συναντηθή καν, εδημιουργήθη μεταξύ των έρως ανίκητος από την μάχη...πρώτη απορία που εξέφρασα ήταν: καλά ρε, κι άμα ήταν κούτα(χαρακτηρισμός ο οποίος αποδίδεται σε κοπέλες άνω του μέσου βάρους των ελληνίδων που είναι 80 κιλά)? εισέπραξα βρυχηθμό και ύβρεις περί το πεντάλεπτον, τονισμένα υπό βαριές κατηγορίες για έλλειψι ρομαντισμού και βαθυτάτη αναισθησία. αφού ζήτησα συγγνώμη αρκετές φορές και σκουπίστηκα από το "πτύειν" στο οποίο είχε αναλωθή ο συνδαιτημών, έστησα ευήκοον αυτί ώστε να μου αναλύση πώς...όχι μονο σχέσις έγινε αλλά ευρεθή και σε ενδιαφέρουσα η δεσποινίς. προσέξατε:

 • ρομαντικό δείπνο: άνοιγε το msn και κατόπιν συνεννοήσεως με την περί ης ο λόγος, έβαζε το πιάτο με το φαί επί του γραφείου και έτρωγε με χαμηλό φως και συνοδεία κρασιού. το αυτό έπραττε και η αλλη(νή). οι συνομιλίες εδώ ήταν τρυφερές(εκτός κι αν ο ΟΤΕς είχε αντίθετη άποψι) και το φαγητό προσαρμοσμένο στο τί ήθελε η κυρία. μπιζέλια η κυρία? μπιζέλια ο δικός μου. αρακά(ήμαρτον) η κυρία? αρακά(ξανα-ήμαρτον) ο δικός μου. σολωμό η κυρία? σουβλάκια ο δικός μου, καθ' ότι μπατίρης. αλλά έλεγε ότι ήταν σολωμός. δεν τον έπαιρνε. να χάση την κοπέλα μέσα από τα χέρια του(τα ποιά?)…?
 • ταινία μαζύ: αφού άνοιγε το msn και κατόπιν συνεννοήσεως, έβαζαν στο dvd την ταινία που είχανε(είχε) απόφασίσει (η σαλονικιά) και την βλέπανε σκηνή προς σκηνή. μάλιστα, αν τύχαινε να πάη κάποιος(ο δικός μου) για "προς νερού του" έπρεπε να ειδοποιήση ώστε να μην προχωρήση η σκηνή του ενός και δεν προχωράνε μαζύ. μόνο μια παρατήρησι: ο γνωστός μου δεν τής είπε ποτέ ότι είναι φανατικός ζαν κλωντ βαν νταμ και των συν αυτώ...έτσι, αναγκαζόταν να βλέπη ό,τι κουλτούρα(να φύγουμε) του ‘λεγε η κυρία με αποτέλεσμα στην κόκκινη του κάτι-σε-όφσκι να τον πάρη ο ύπνος στο πρώτο τέταρτο...το πώς τα μπάλωσε είναι άλλη ιστορία.
 • ψώνια μαζύ: πολύ απλό και ας μπερδεύεστε. όταν βγαίνη έξω ένα ζευγάρι, υπάρχουν εκ των προτερων λίστες για το τι θέλει ο καθείς. έτσι και τώρα. έφτιαξε ο καθένας την λίστα του. βγήκαν για ψώνια και μετά βγήκαν φώτο με τα καινούργια τους ρούχα και τις αντήλλαζαν, δείχνοντας ο ένας στον άλλον τί είχε πάρει. φυσικά, ο κολλητός ήταν και ποδοσφαιρόφιλος και απέκρυψε τεχνηέντως την φανέλλα του παναθηναϊκού που πήρε. μια φορά που την πήρε η φωτογραφική μηχανή στο μανίκι, δικαιολογήθηκε ότι ήταν για μένα. οπότε αμέσως αμέσως η κυρία με αντιπάθησε(επί πτωμάτων πάτησε ο λούστρος)
 • σεξ "μαζύ": απαραίτητα τα εισαγωγικά εδώ καθώς ό,τι και να κάνουμε, αυτό εξ αποστάσεως δεν με έπεισε οτι γίνεται. προσέξετε. λίγοι γνωρίζουν την έννοια του κυβερνοσεξ ή άλλως cybersex-που λένε και οι αγγλομαθείς πετσάκηδες. καθόντουσαν απέναντι από την οθόνη του υπολογιστή και με το status στο msn "appear offline"(ναι ναι και καλά δεν το ξέρετε!) μόνο τα δυο τους γνώριζαν ότι ήντουσαν συνδεδεμένοι...εκεί άρχιζαν τα χάδια(ποιά?) τα φιλιά(που? στο Caps Lock?) και όλα τα συμπαρομαρτούντα με απώτερο σκοπό την ολοκήρωσι. εδώ, με κίνδυνο να γίνω NIKOSPI και να φάω ban σταματώ την περιγραφή. όχι τίποτε άλλο δεν μού πάνε και οι δηλώσεις μετανοίας κοτζαμαν μαντράχαλος 110 κιλών(ε). το θέμα είναι ότι μια ημέρα, ενω μπαίνει στο msn η κυρία, τού αποκαλύπτει ότι έχει καθυστέρησι 1,5 μήνα...και ότι έκανε τεστ εγκυμοσύνης από το φαρμακείο και βγήκε θετικό!!! μήτε που πρόλαβε να αρθρώση λέξι ο δύσμοιρος: τί "πρέπει να αναλάβης τις ευθύνες σου", τί "μόνο με σένα κάνω σεξ το τελευταίο δίμηνο" και τα τοιαύτα, προσπαθούσε να τις εξηγήση ο άλλος ότι όσο ντούρος και να είναι κάποιος, μέσω dsl παιδί δεν πιάνεις, ακόμα κι αν φτάσουν οι συνδέσεις στα 100mbps(και χωρίς πάγιο ΟΤΕ). τίποτα αυτή. να τον κατηγορή ότι είναι ανεύθυνος και ότι "πώς τολμάς να λες ότι το ‘κανα με άλλον, τί είμαι καμμιά ταναπού" και τέτοια. με τα πολλά την έπεισε να γίνη τεστ dna και να τελειώση το ζήτημα...

 

το τεστ έγινε. ο γνωστός μου...βγήκε ο πατέρας του παιδιού. μην με ρωτάτε πώς έγινε. εδώ βγήκε θετικό το τεστ dna του πασχάλη. δεν θα βγή του μάγκα που έκανε cybersex 10 φορές την μέρα?

να γίνη το πάθημα του, μάθημα για όλους μας. ναι στις σχέσεις από site, αλλά πλατωνικές. τηλεφωνάκια, χαχανίσματα και μέχρι εκεί. γι' αυτό σε όλες τις εκτός αθηνών, θαυμάστριες μελών του ΜΗ, λέω το εξής: προσέξτε τι κάνετε μαζύ τους on line. κρατήστε χαρακτήρα. η αθήνα είναι πολύ κοντά, πια και θα βρεθείτε προ απροόπτου μιας και από ότι ξέρω είναι και καρπεροί ;)

εξ άλλου, υπάρχουν και στην γη του πυρός ωραίοι άνδρες...


10 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


12 Απριλίου 2008, 00:12
σάς κούφανα ?


 

 

ο παραπάνω στίχος ανήκει στον ηλία ψινάκη. ή μάλλον για να είμαι πιο ακριβής στον μάνο ελευθερίου. ο μάνος ελευθερίου θεωρείται από κάποιους μέγας στιχουργός και αυτοί οι κάποιοι (τηλ)εθεάθησαν σε σαββατιάτικη εκπομπή οινοποσίας. η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν και πολλοί, αλλά σε αυτό το θέμα υπάρχει μια παράμετρος. το έντεχνο καλό ελληνικό τραγούδι. στην ελλάδα το να πής "έντεχνο + καλό" ή "έντεχνο + ποιοτικό" είναι πλεονασμός. εξυπακούεται ότι το έντεχνο είναι και καλό και ποιοτικό. και υπάρχουν πρόθυμοι να δώσουν και την ζωή τους ακόμα, για να υποστηρίξουν αυτήν την κατάστασι που τείνει στο de facto.
τώρα, θα μού πείτε και δικαίως, τί σέ έπιασε και αντί να ασχολείσαι με το ποιός τά φτιαξε με ποιόν, γράφεις πράγματα που είναι γνωστά και θέσφατα από αμνημονεύτων ετών. η λαβή ήταν από ένα topic στο music heaven. το τόπικ ετιτλοφορείτο ως " Στα πυρά της Πέγκυ Ζήνα το έντεχνο και η Ελένη Τσαλιγοπούλου" και σύμφωνα με αυτό η δημοφιλής τραγουδίστρια πέγκυ ζήνα επιτέθηκε σε όσους το παίζουν κουλτούρα και όταν δεν πουλάνε παίρνουν στυλίστες από τον επάρατο λαϊκό-ποπ χώρο και φτιάχνονται. συνεπεριέλαβε μάλιστα στην ομάδα των "κουλτούρα να φύγουμε" την τσαλιγοπούλου. και μετα...ποίος είδε τα μέλη του music heaven και δεν τα φοβήθηκε...την αρχή έκανε το μέλος spiroos που είναι και συντονιστής φόρουμ και ίσως δεν χρειάζεται να γράφη τόσο νωρίς, δι' ότι δημιουργεί κλίμα(αλλά αυτό θα το γράψω αλλού). τι υποκουλτούρα την είπε, τι σκηνοθετημένο σκηνικό. δεν ξέρω βέβαια πόθεν το συμπέρασμα για την σκηνοθεσία αλλά κάτι θα ξέρη ο spiroos παραπάνω από μας. ακολούθησαν απαντήσεις πολλών μελών του jorge συμπεριλαμβανομένου ο οποίος δεν έγραψε κάποια άποψι αλλά δεν έχει σημασία. η συνέχεια ήταν σωστός πόλεμος. στην μάχη προσεκλήθησαν όλοι οι ιππότες της έντεχνης τραπέζης, pastella, astron, kou kou tsa και traditional(κάποιον μου θυμίζει ρε μαμώτα αυτός-αλλά δεν μού ‘ρχεται). δεν έμεινε τίποτα. και μού κανε εντύπωσι ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό των απαντήσεων οι υποστηρικτές της συζύγου του κυρίου ανδρέου επιδίδονταν περισσότερο στο να πούμε κάνα χαρακτηρισμό να κερδίσουμε τις εντυπώσεις ενώ οι κάποιοι λίγοι που προσπάθησαν να πουν κάτι διαφορετικό, το πάλεψαν για κανένα επιχείρημα. επί ματαίω...ό,τι και να κάνετε στο site υπάρχει δυνατός πυρήνας ( ρε ) και δεν θα αφήσουμε το μίασμα να εισέλθη στον καθαρό οργανισμό μας. δι' ότι εδώ εκτιμάμε τραγουδιστές που σηκώνονται μετά από 10-12 ώρες ύπνο για να καπνίσουν το τσιγαράκι τους(νέα γεμιστά με σοκολάτα! δοκιμάστε τα!) και να πάνε να τραγουδήσουν. τι να μάς πουν τραγουδίστριες που δουλεύουν την φωνή τους για ώρες με δασκάλους? την φωνή ή την έχεις ή δεν την έχεις. τι να μάς πούν τραγουδιστές που έχουν τους καλλίτερους μουσικούς? (εξ)αγορασμένοι θα είναι. μια ξεκούρδιστη κιθάρα και ένα σέτ από φάλτσα σε μια ιδρωμένη από μελαγχολία(κανένα αποσμητικό ρε παιδιά) ατμόσφαιρα αρκεί για να καταλάβουμε την αληθινή έννοια της κουλτούρας. και να την ξεχωρίσουμε από το ψευδεπίγραφον της υπό-κουλτούρας... κακά τα ψέμματα, όμως. έχουμε μείνει μόνοι μας εμείς οι έντεχνοι... ο μάνος ελευθερίου λοξοκοιτάει προς τον ψινάκη. οι συνεργασίες πολύ καλών μουσικών που έπαιζαν με έντεχνους, ολοένα και πάνε προς τους υπο-κουλτουριάρηδες επειδή, λέει, είναι "περισσότερο επαγγελματίες". δεν τους νοιάζει πια, ο δημιουργικός οίστρος της ποιότητας(π.χ. στα πεταχτά μοιράζω τις μισές-στο πιάτο κι ο μεζές). το ποστ δεν μπορεί παρά να κλέιση με όσα είπε ο μάνος ελευθερίου για το τραγούδι που έγραψε για τον ηλία ψινάκη:

«ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΡΙΓΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΣΑΝ ΦΥΛΛΟ ΕΝΟΣ ΔΕΝΔΡΟΥ.

ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΥΛΛΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΑ.

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ.»

ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

P.S: χίλιες φορές τα post της F_ANGEL στο blog της. είναι πιο original, αν και λαϊκο-ποπ(έτσι για να μην λέη ότι την αναφέρω για να την διαπομπεύσω)

P.S2: ελπίζω όσοι γράψανε υπέρ της τσαλιγοπούλου, να την υποστήριζαν και αν δεν ήταν σύζυγος του ανδρέου. αν και θα ήταν πολλά τα έξοδα, κάθε τρεις και λίγο στην νάουσα


3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


10 Απριλίου 2008, 01:14
έμαθα να μιλώ και τα ποδανα...


ωραιο διάλογο αρχίσαμε. δεν καταλαβαίνω γιατί κάτι που εκτίθεται δημοσίως απαγορεύεται να το κρίνω. κρίνω με βάσι αυτά που διαβάζω, ασχέτως τι άποψι μπορώ να έχω για το άτομο(εφ οσον το εχω γνωρίσει).είναι κακό? είναι κουτσομπολιό από την στιγμή που γράφω κάτι που εκτίθεται και όχι για προσωπικές στιγμές κάποιου? οι στήλες των media σε σοβαρές εφημερίδες, όπως η ελευθεροτυπία κρίνουν τον μικρουτσικο, την δρούζα και άλλους με πολύ χειρότερα λόγια και χρησιμοποιούν υπονοούμενα ακόμα και για την ηθική τους αξιοπρέπεια. και κανείς δεν λέει τιποτα διότι αυτά που γράφονται, είναι με βάσι του τί παρουσιάζεται στο γυαλί. δεν καταλαβαίνω προς τι η έκρηξι του thank ειδικώς όταν στα πρώτα post έγραφε σχόλια που συμπλήρωναν τα όσα είχα γράψει για άλλο θεμα. τώρα γιατί? επειδή είδε το nick του? εκεί φτάνουν οι αντοχές μας? μέχρι να μας αναφέρουν και μας? και μέχρι εκείνη την στιγμή "Δημητρό και Δημητρό" ? ο Mprizas τι πρέπει να πη που τον σταυρώνω κάθε φορά?

εν κατακλείδι, θα έπρεπε να γράψω ότι θα συνεχίσω να γράφω τα όσα γράφω. θα έπρεπε να πω ότι προσπαθώ με μια σκωπτική ματιά να κρίνω τα όσα διαβάζω. θα έπρεπε να πω ότι περίμενα τον thank να είναι πιο δεκτικός και με περισσότερο χιούμορ(έτσι τον γνώρισα). από αλλου περίμενα να ακουσω τα ίδια λόγια(αυτο προσπαθησα να του πω και με το σχόλιο μου. αλλά φευ :) ) θα έπρεπε να φανώ όσο αναίσθητος βγαίνει οτι είμαι, από αυτό εδω το blog.

όμως,

επειδή μίλησα με ένα πρόσωπο το οποίο εκτιμώ πολύ και μου εξέθεσε τις απόψεις του-για την ακριβεια μου τις εκθέτει επί 2 ημέρες συνεχώς-το τι θα γίνη θα το δήτε προσεχώς. μην το κάνω κι εγω σαν μερικά blog που γράφω. μονο δύο-τρια υστερόγραφα για το φινάλε:

P.S1: μπορούσα να είμαι και εγώ ενα χαρούμενο premium :). προτιμώ αυτά που γράφω πρώτα να τα εφαρμόζω στον εαυτό μου και μετά να πιάνω τους άλλους

P.S2: δεν ζητώ συγγνώμη για κάτι, αν αυτό υπέπεσε στην αντιληψι κάποιου.

P.S3: δεν χρειάζονται σχόλια στο παρόν post εκτός κι αν κάποιος αισθάνεται άμεσα θιγόμενος(που λέει και ο mprizas). δεν είναι post για τα δημοφιλέστερα. είναι post ξεκαθαρίσματος(όχι λογαριασμών), το οποίο ευτυχώς ή δυστυχώς δυσκολεύει την συνέχεια του blog.

P.S4: δεν ραζειπει να σαιει λοστρε :)


3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


09 Απριλίου 2008, 13:42
Κ.Λ.Α.Φ.Τ.Α.


όπως είδα από τα blog δυο φιληνάδων...

σήμερα είναι φοιτητικές εκλογές. ξέρω ότι το ΜΗ δεν έχει σχέσι με τις φοιτητικές εκλογές, αλλά επειδή θέλω να κάνω προπαγάνδα και να πείσω κάθε θύμα-φοιτητή να ψηφίση την μεγάλη μας παράταξι θα το παίξω φίλος με όλους(πανεύκολο για μένα) και θα βγω και για καφέ με όλους σας(καλά μην σπρωχνεστε). όλα αυτά βέβαια θα τα ντύσω με ιδεολογικό μανδύα, με μεγάλο ενδιαφέρον για τον μέλλον μας και την ζωή μας και θα βγάλω και ένα λογίδριο, συμπολιτευτικό ή αντιπολιτευτικό-αναλόγως πόσο βαριές θα μου πέσουν οι φακιές που φτιάχνω.

Κίνημα

Λιοκαμένων

Ανεξάρτητων

Φοιτητών

Τυχοδιωκτικής

Αναπαραγωγής

P.S: διάλογος πριν πολλά χρόνια σε φοιτητικά έδρανα(πάνω, όχι στα καθίσματα):

- ρε σύ, πώς και γράφτηκες στην ΔΑΠ μια μέρα πριν τις εκλογές?

- ε, το ταμείο της ΠΑΣΠ έκλεισε. της ΔΑΠ στο τσακ το πρόλαβα.

P.S2: αφιερωμένο (και) στον mprizas


7 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


08 Απριλίου 2008, 13:29
premium...η λατρεία που έγινε συνήθεια


να 'μαστε πάλι εδώ(...ανδρέα). να ξεκαθαρίσω κάτι,αντί προοιμίου. το blog αυτό είναι προϊόν συζητήσεων που γίνονται κατά καιρούς με συγκεκριμένα άτομα-τρία ή τέσσερα στον αριθμό-και απλώς παίρνω την πρωτοβουλία να βγάλω τα συμπεράσματα. με λίγα λόγια το blog είναι αποτέλεσμα μιας-τρόπον τινα-εξεταστικής,των πραγμάτων, επιτροπής. πάμε στο θέμα μας, το οποίο δεν είναι άλλο από τα premium blogs. καθημερινώς, ανακαλύπτω νέα premiums. παλαιά που χάνουν τον αστέρι του τσε γκουεβάρα, καθώς και wannabe premiums. ποιος δεν έχει προσέξει το αίμα που έχουν φτύσει η alexia-vicky, η Mpara κ.α. για να γίνουν premiums ενώ βλέπουν μπροστά τους να αναγορεύονται σε τέτοια ο Stasis ή ο Tsibitos, οι οποίοι μας γράφουν για τους 1000+1 τρόπους να καλογυαλίσης την αρβύλα, λίγο πριν το άγημα. αλλά, ας ανατρέξουμε στην πανάρχαια αξία των premiums, όπως αυτή εξεφράσθη προ αμνημονεύτων ετών από τον αρχηγό της φυλής των ΜΗ blogs, jorge:


ερώτησις:

" Πότε ένα blog γίνεται Premium; "

απάντησις: "Για να γίνει ένα blog Premium, θα πρέπει καταρχήν να είναι ...blog. Να έχει δηλαδή στυλ ημερολογίου (όχι ποιήματα, όχι στίχοι, όχι βιογραφίες, όχι κείμενα από άλλα sites, αυτά τα έχουν τα sites και τα περιοδικά, όχι τα blogs), να έχει άποψη, να περιγράφει προσωπικές σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα. Θα πρέπει να έχει σχέση με τις Τέχνες (και κυρίως τη μουσική), να ενημερώνεται τακτικά, να έχει σωστή ορθογραφία και να είναι δημοφιλές. Πάνω απ' όλα όμως πρέπει να έχει προσωπικό τόνο και άποψη και περιεχόμενο που να μην υπάρχει πουθενά αλλού στο web.

Τα Premium blogs αποκτούν περίοπτη θέση στις σελίδες αυτές και συνοδεύονται από το σύμβολο . Παράλληλα οι συγγραφείς τους επιβραβεύονται με επιπλέον Χρυσές Νότες."

όπως καταλαβαίνουν σχεδόν όλοι, ο ορισμός είναι σαφής. όχι ποιήματα, όχι στίχοι, όχι κείμενα από άλλα sites(copy paste που θα κανε και ο Unick). αλλά ποιος ακούει πια τον καλό τον γλάρο? αλλοτροίωσις φίλτατοι. ένας θεσμός που έγινε για να ξεχωρίζουν αφ' ενός από την πλέμπα ορισμένα blogs και αφ' ετέρου, για να ενδυναμώνουν την ευγενή άμιλλα μεταξύ των αξιοπρόσεκτων ιστιολογίων. ξέρετε, αυτών που περιλαμβάνουν αμέτρητες τελείες και η ευαισθησία είναι σαν τον λίβα που καίει τα σπαρτά. έντονη και καυτή. θα ήθελα να πιάσω ένα ένα τα premium να τα αναλύσω αλλά θα μας πάρη πολύ χρόνο, άσε που θα με αντιπαθήση κοσμος. δεν μπορώ όμως να παραβλέψω ορισμένα χτυπητά:

- το blog του thank, επί παραδείγματι, είναι premium εν τη γενέσει του. δηλαδή, αν πης στον jorge οτί ο thank ανοίγει blog θα τον κάνει, παραχρήμα, ανθυπολοχαγό(ένα αστέρι). δεν πάει να γράφη και συνταγές μαγειρικής, μέσα. τα κείμενα του thank κύμαινονται σε έναν μέσο όρο 30 σελίδων(σε word) και το περιεχόμενο του εγγίζει τα όρια διπλωματικής εργασίας διδακτορικού φοιτητού. μετά πλείστης παρρησίας, ομολογώ ότι όσα κείμενα κι αν έχω διαβάσει, δεν έχω καταλάβει την τύφλα μου.

- το blog του emaki, εν συνεχεία, το οποίο παρουσιάζει τελευταίως μια υστέρησι εις ό,τι αφορά στην ανανέωσι του. ανοίγω πάρενθεσι και ενημερώνω ότι από μαζοχισμό και μόνον, έχω αυτόματη ενημέρωσι σε όλα τα premium blogs. κλείνω την παρένθεσι και επανέρχομαι, τονίζοντας την καθημερινή ενημέρωσι που είχα μέσω mail για το blog της συμπαθούς. εδώ είχαμε και μια πρώτη παρασπονδία στον ορισμό των premiums. προστεθηκαν στίχοι, κείμενα-άκρως ενδιαφέροντα, όπως αυτο με τους ινδιάνους που τα διάβασα νερο- και άλλα που ναι μεν ομορφαιναν το blog αλλά...δεν θα ξεχάσω ποτέ περιόδους που ζούσα κυριολεκτικώς ωσάν το γουρούνι(μιας και ακούω το pigs από floyd) και η μελαγχολία του εν λόγω blog με (επ)έστρεφε στις ρίζες μου...

- το blog του sylviaki, το οποίο παραβιάζει πολλές εκ των αρχών των premium. έχει στίχους, δεν είναι δημοφιλές κλπ.(βέβαια έχει σωστή ορθογραφία)και συνήθως όταν το διαβάζω με γυρνάει πίσω στις αθώες εποχές που ήμουν σαν τον NIKOSPI και έβλεπα "μάγια η μέλισσα" και "μικρό μου πόνυ" πριν ανακαλύψω τα σατανιστικά τρανσφόρμερς και απογίνω. δεν ξέρω γιατί αλλά, όταν έρχεται ενημέρωσι για ανανέωσι του blog αυτού, ακούω μεταφυσικά το ost των στρουμφακίων.

- το blog του deos, το οποίο το συμπεριλαμβάνω για να μην ακουστούν σχόλια για διακρίσεις. μόνο φυλετικές διακρίσεις κάνω, εξ άλλου(πχ mprizas). τούτο το blog, μόνο premium δεν μπορεί να είναι. πού ακούστηκε premium με playlist? νομίζω ότι είναι σκάνδαλο ισάξιο αυτού της siemens και πρέπει να επιληφθή ο αρμόδιος εισαγγελέας. προτείνω αυτόν που έβγαλε ο μάκης, ότι έχει την κόρη του σε περίοπτο θέσι κάπου στην βουλή.

- κεφάλαιο blog kinezes_trexoun_gimnes. ήρθε σαν ξένος στο ΜΗ. αρχικά το προφίλ του ήταν άδειο, χωρίς στοιχεία. στο πάλαι ποτέ blog του heartbreak-kid δημοσιεύονταν κατά καιρούς σέξι φωτογραφίες από τον δυτικόν κόσμο. βλέπετε το blog μου τότε, άνηκε εις την δύσιν. αυτός έκανε επανάστασι και έβαλε αντίστοιχες φωτο αλλά με νοοτροπία “εξ ανατολών το φώς”. ο jorge μού εκμυστηρεύτηκε κάποτε ότι με συναγωνίζεται σκληρά. τελικά με νίκησε κατά κράτος. παραδοσιακό premium για πολύ καιρό, έχασε το κόκκινο αστέρι μια βραδιά που είχε πιει λίγο παραπάνω αλλά απέφυγε με κινήσεις μπαλαρίνας να ενδώση στα κελεύσματα ενός gay(ή άλλως στα κελεύσματα της εποχής). πέρασε στην αφάνεια...λοιδορήθηκε, κατασυκοφαντηθηκε και κάτω από άγνωστες συνθήκες μια ημέρα ξαναπήρε το αστέρι. πληροφορίες μου θέλουν να εόρτασε το γεγονός. ελέγχονται ως ακριβείς...

είναι πολλά που θέλω να αναλύσω. αλλά προτού γίνει το blog, thank από πλευράς εκτάσεως, θα το κλείσω. τελευταίο premium είναι αυτό του jorge. ποτέ δεν κατάλαβα, πώς γίνεται να θεσπίζης έναν θεσμό και να εντάσσης τον εαυτό σου μέσα. ο Ρουσόπουλος, πχ πρόεδρος της ΕΡΤ. 'ντάξει, υπερβολή, αλλά κομματάκι περίεργο. θέλει σκέψι...

μανιφέστο:

είμαι θιασώτης μιας ιντιφάντα των blogs. επιθυμώ κατάργησι του θεσμού των premiums ως καταχρηστικού και αντισυνταγματικού. προσδοκώ έναν κόσμο των blogs που η ελευθερία θα είναι συνολική και δεν θα γίνονται υπουργοποιήσεις blogs. σε έναν κόσμο που το λογισμικό της βουλής αναλαμβάνει υπερ-εργολαβικώς ο ακατονόμαστος bill gates, ενώ το λογισμικό ανοιχτού κώδικα κατακλύζει τις καρδιές κάθε ρομαντικού χρήστη υπολογιστού, τα αστεράκια είναι περιττά. κάλω κάθε premium να παραιτηθή του προνομίου του. καλώ κάθε "όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω premium blogger" μέλος να αποφύγη τους πειρασμούς και την premium-θηρία. μπορούμε να ζήσουμε, άνευ...

σκεφτείτε το

 

P.S: όσοι διακρίνουν ίχνη ζήλιας, στο παραπάνω post, ας το ξανασκεφθούν. μπορεί να τους διαφεύγη κάτι ;)


16 σχόλια - Στείλε Σχόλιο


05 Απριλίου 2008, 16:52
το ελελεύ εφώνουν


όσοι από σας νομίζετε ότι ο τίτλος αποτελεί μέρος υβριδικής γλώσσης δυτικο-ανατολικής προελεύσεως, μια ματιά στον αριστοφάνη θα αλλάξη απόψεις. η άμυνα δεν έκανε ποτέ καλό σε κανέναν, όταν αυτή δεν συνοδευόταν από ικανούς επιθετικούς για να βγάλουν την ομάδα στην αντεπίθεσι. βέβαια, στον πρόσφατο ποδοσφαιρικό αγώνα του music heaven, η ομάδα μου δεν είχε ούτε άμυνα, ούτε επίθεσι, ούτε που την κεφαλή κλίναι. ψιλα γράμματα είναι αυτά, σε ένα κόσμο που διαρκώς μεταλλάσσεται και δεν κοιτάει πίσω του τί το στάσιμον. ξυπνάς μίαν ωραίαν πρωΐαν, κατά τις 16:00 το απόγευμα και βρίσκεις συν-μπυροπότες να στην κάνουν γυριστή. και γκόμενες που τις έχεις λίγο πιο υψηλά από κει που τούς πρέπει να χαζολογούν ασκόπως τε και αδιαλείπτως. αναφανδόν και ασκαρδαμυκτί. ξαναλέω, ή έστω ξαναγράφω: το ελελεύ εφώνουν ή κατά το δη λεγόμενον "και σεις μωρέ μια χούφτα έλληνες, φοβάστε χίλιους τούρκους? ". ο κακίζων, το κακό δεν φοβούται και όποιος ελεύθερα συλλογάται συλλογάται ηλιθίως.

και επειδή πολύ ξεφύγαμε από το ρόλο και το ραντεβού με την ιστορία(που λεγε και ο ανδρέας προ μιμής) που έχει αυτό το blog, στο επόμενο: "premium blogs...η λατρεία που έγινε συνήθεια"


- Στείλε Σχόλιο


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
heartbreak-kid
εξωτερικές εργασίες σε γραφείο τελετώνΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/heartbreak-kid

εμπνευσμένο από την κορυφαία ελληνική ταινία της τελευταίας 25ετίας...Tags
Επίσημοι αναγνώστες (8)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


  Links  Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
  Όροι Χρήσης