ελληνική μουσική
online 261·199.558 μέλη
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τι είναι το MusicHeaven
Online Παρουσίαση (slides)
Οι Άνθρωποι
Είπαν & Έγραψαν
Διαφήμιση
Λογότυπα & Banners
Επικοινωνία
Οι Ενότητες με Αριθμούς

Είπαν για το MusicHeaven

Θα παίξω ένα καινούργιο τραγουδάκι που έφτιαξα και το αφιερώνω στο MusicHeaven. Αλλά από λόγια, μόνο MusicHeaven θα λέω.
Βασίλης Καζούλλης

"Η λύση βρίσκεται κοντά
στην ίδια τη ζωή σου
στον τόπο τον δικτυακό
του Μουσικού σου Παραδείσου"

στιχάκι του Φοίβου Δεληβορία για το MusicHeaven (συνέντευξή στον Orfeus, 2005)

Θυμόμαστε

27/03/2004...
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη: Μίνι live με τους Rapsodos, Dival, Jorge, Christos-reg. link
"Κι είτε με τις αρχαιότητες
είτε με ορθοδοξία
των Ελλήνων οι κοινότητες
φτιάχνουν άλλο γαλαξία"

Διονύσης Σαββόπουλος
Ας κρατήσουν οι χοροί (1983)
αρχική > Σχετικά με το MusicHeaven

Οι Άνθρωποι του MusicHeavenΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕΛΗ

Ιστορικά Μέλη του MusicHeaven είναι οι άνθρωποι που με τη γραφή και τη συμμετοχή τους επηρέασαν και καθόρισαν την πορεία της μουσικής μας κοινότητας από το 2003.ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Ιδρυτής, αρχισυντάκτης, προγραμματισμός, design
Γιώργος Εγγλέζος (Jorge)
Υπεύθυνοι Radio MusicHeaven
Γιώργος (jorge)
Γιάννα Αlkyoni (alkyoni)
Χρυσάννα Σαράντου (Chrysanna)
Συντακτική Ομάδα e-Περιοδικού
Γιώργος Μπιλικάς (Orfeus)
Κωνσταντίνος Παυλικιάνης (CHE)
Σπύρος Αραβανής (spiroos)
Δέσποινα Κ. (despinakontogianni)
Σκιαθίτης Στέφανος (STEFANOS604)
Συνεργάτες e-Περιοδικού (*)
ALi Mathloum (bonjovi)
Συντονιστές Forum
Γιώργος (jorge)
Μαίρη (mary_omikron)
Μουσικές Αγγελίες
Μουσικά Video
Φωτογραφίες Μελών
Διαχειριστές Chatroom
Μαίρη (mary_omikron)
Ερατώ (ilio)
Γιάννα Αlkyoni (alkyoni)
Ραδιοφωνικοί Παραγωγοί
Αιθεροβάμων (Κωνσταντίνος) (aitherovamonas)
Δημητρης Τριανταφυλλου (dimitris1965)
Άγις // Σωκράτης (seck)
Μαρίτα (marita-q)
Aναστασία Νικολάου " Μουσικό Ονειροδρόμιο" (sillia)
RockTeaser, Βάσω (IronGirl)
Κωνσταντίνος ''Ηχητική Απόδραση'' (CROSS)
Λία (duende)
Κώστας (kostas65)
Γιάννα Αlkyoni (alkyoni)
Δώρα (dorarose)
* με τουλάχιστον 3 δημοσιεύσεις το τελευταίο έτος, οι οποίες να είναι πρωτότυπες

Βιογραφικά - Ομάδα Ανάπτυξης

Γιώργος - jorge

O Jorge είναι ο ιδρυτής του MusicHeaven. Είναι Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής με μεταπτυχιακό στα Δίκτυα, έχει σπουδάσει κιθάρα, έχει παίξει κιθαρίστας σε μικρά σχήματα στην Πάτρα και την Αθήνα, ενώ του αρέσουν το τένις, η τεντούρα, το ποδήλατο και οι συναυλίες. Επίσης κάνει συλλογή με σφηνοπότηρα απ' όλο τον κόσμο. Ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά, θα το βρεις εδώ.


προφίλ

Δέσποινα Κ. - despinakontogianni

Δημιουργία κι αναζήτηση. Διεύρυνση των μουσικών (κι όχι μόνο) οριζόντων, με σκοπό την αυτοπραγμάτωση. Retromaniac, cinemaholic, joker, smoker, a midnight toker too (xP). Σε συνεχή προσπάθεια απόκτησης τίτλου σπουδών.  Βυζαντινή Μουσική: Loading...(60%)  Music Business: Case in progress  Διαβάζω ζώδια σε free press, συλλέγω βινύλια (κι ας μου 'χουν καεί τα ηχεία), είμαι σπάταλη κι ακαμάτα κόρη. #respERT και #ERTopen 


προφίλ

Σκιαθίτης Στέφανος - STEFANOS604

Κατάγομαι από Αρναία Χαλκιδικής όπου έζησα μέχρι τα 22 μου και έκτοτε εργάσθηκα και μένω μόνιμα στην Ερμούπολη Σύρου.Το ενδιαφέρον μου σημείο είναι περισσότερο για μουσικές γνώσεις και κατανόηση της μουσικής από την πλήρη τεχνική επάρκεια σε ένα όργανο . Είμαι συνταξιούχος Τεχνολόγος Μηχανικός Ηλεκτρονικός , ερασιτέχνης: κιθάρας , τρομπέτας -φλικόρνου - Τζέννις και τελευταία φυσαρμόνικας Διατονικής & Χρωματικής , χαβάγιας , Φλογέρας και ζουρνά. Γράφω για τη μουσική μόνο από μεράκι - κάτι που κάνει την ζωή μου ενδιαφέρουσα. Πιστεύω ότι  προσφέρω και εγώ κάτι σ’ αυτούς που θα ασχοληθούν με τη φυσαρμόνικα ,τρομπέτα και κιθάρα και άλλα όργανα. Η προσφορά μου - σαν ηλεκτρονικός, με εμπειρία 44 ετών και με διδακτική εμπειρία στα ηλεκτρονικά - είναι και για έννοιες Audio, προσαρμοσμένες να γίνονται κατανοητές από μουσικούς και γενικά μη ηλεκτρονικούς, μουσικοτεχνολόγους.... Τα άρθρα μου καταγράφουν  την προσωπική μου πορεία μάθησης και στην ουσία είναι καθαρογραμμένες σημειώσεις μαθητή και όχι διδασκαλικό σύγγραμμα (δεν δίδαξα ποτέ μουσική) άρα όχι τέλειο κείμενο. 


προφίλ

Σπύρος Αραβανής - spiroos

Ο Σπύρος Αραβανής γεννήθηκε το 1979 στον Πειραιά. Σπούδασε ελληνική φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και είναι διδάκτορας Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης (Πανεπιστήμιο ΑΘηνών). (Συν)εργάζεται ως δημοσιογράφος και είναι  μέλoς της συντακτικής ομάδας των μουσικών περιοδικών www.musicheaven.gr και www.musicpaper.gr . Κείμενά του έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα περιοδικά (Δίφωνο, Μετρονόμος, Όασις, «Βιβλιοθήκη» Ελευθεροτυπίας, «Καλειδοσκόπιο» κ.ά.) . Επιμελείται την ποιητική Σειρά Ποιείν των εκδόσεων Μετρονόμος. και (συν)εκδίδει την Επιθεώρηση Ποιητικής Τέχνης, "Ποιείν", www.poiein.gr. Το 2009 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Οδός Πανός το πρώτο του ποιητικό βιβλίο, "Η ανοσία της άγνοιας". To 2011 κυκλοφόρησε το δεύτερό του ποιητικό βιβλίο, "Η Ιστορία ενός Ανθρώπου", από τις εκδόσεις Μετρονόμος.


προφίλ

Γιώργος Μπιλικάς - Orfeus

Ο Γιώργος Μπιλικάς, γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε θεωρία μουσικής και κιθάρα και υπήρξε ιδρυτικό μέλος του rock συγκροτήματος "Θαρσείν Χρει" με τους οποίους κυκλοφόρησε σε συλλεκτικό βινύλλιο το 2004, υλικό ηχογραφημένο το 1974, το οποίο έμεινε απείραχτο από παρεμβάσεις της σύγχρονης τεχνολογίας.  

Από το 1988 μέχρι το 1992 ασχολήθηκε με την ελεύθερη ραδιοφωνία ως παραγωγός μουσικών εκπομπών στους ραδιοφωνικούς σταθμούς 9,41 Επικοινωνία FM & Ράδιο Αιγαίο, ενώ από το 1993 ασχολείται με την ηχοληψία και την πρωτότυπη μουσική επένδυση σε ντοκιμαντέρ και σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους.

Από το 2003 αρθρογραφεί στη μόνιμη στήλη "Καμία Συμπάθεια για τον Διάβολο" που διατηρεί στο MusicHeaven του οποίου είναι μέλος της Συντακτικής του Ομάδας.

Από το 2012 μέχρι και το 2016 ήταν μέλος της Συγγραφικής Ομάδας των εκδόσεων "Συμπαντικές Διαδρομές" με τις οποίες συνεργάστηκε εκδοτικά.   

Εργογραφία (Ατομικά):
2016
"Κ" (Μυθιστόρημα)
2015
: "Οι Προφήτες με τα Λυπημένα Μάτια" (45 Μικρές Ιστορίες)
2014"Al-Andalus" (Μυθιστόρημα)
2013: "No. 9" (Μυθιστόρημα) 
2012: "Heaven Adventures" (Μυθιστόρημα)  

Εργογραφία
(Συλλογικά):
2016: "Θρύλοι του Σύμπαντος V"  (Συλλογικό, Διηγήματα)
2015
: "Θρύλοι του Σύμπαντος ΙV" (Συλλογικό, Διηγήματα)
2014: "Θρύλοι του Σύμπαντος ΙΙΙ" (Συλλογικό, Διηγήματα)
2014: "Once Upon a Future" (Συλλογικό, Διηγήματα)  
2013: "Όνειρα των Μύθων" (Συλλογικό, Ποιήματα) 

Δισκογραφία
:  
2004
: "1974" (Θαρσείν Χρει, Anazitisi Records) 
1973
: "Pop Festival"(Θαρσείν Χρει, Συλλογικό, Columbia) 

Φιλμογραφία (Ταινίες Μεγάλου Μήκους)  
2015
: "Invisible" (Δ. Αθανίτη, Cameo)  
2009: "Ζάχαρη Άχνη" (Β. Τσερπέ, Actor, Music) 
2005: "Η Πόλη των Θαυμάτων" (Δ. Αθανίτη, Sound)
2000: "2000 + 1 Στιγμές" (Δ. Αθανίτη, Cameo, Sound)
1999: "Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας" (Δ. Αθανίτη, Actor, Sound) 
1997: "Καμία Συμπάθεια για τον Διάβολο" (Δ. Αθανίτη, Actor, Music, Sound) 
1994: "Αντίο Βερολίνο" (Δ. Αθανίτη, Actor, Music, Sound)

Φιλμογραφία (Ταινίες Μικρού Μήκους)  
2003
: "Μπόμπα" (Χ. Τσούκα, Music) 
2000: "Αισθήσεις" (Έλ. Καζαντζίδη, Music, Sound) 
1994: "Ο Κύριος Χ" (Δ. Αθανίτη, Music)  
1993: "Φιλοσοφία" (Δ. Αθανίτη, Actor)  

Φιλμογραφία
(Ντοκιμαντέρ):
1998
: "Συγκάτοικοι" (Ν. Ζωιόπουλου, ΕΤ 1, Cameo) 
1997
: "Μορφές στο Εργαστήριο" (Ν. Ζωιόπουλου, ΝΕΤ, Music)  

Φιλμογραφία
(Τηλεταινίες):
1996
: "Μίλησε μου για Έρωτα" (Δ. Αθανίτη, ΕΤ 1, Sound)  

Γουστάρει τα καπέλα και τα φουλάρια, και οι φίλοι του είναι ελάχιστοι, αλλά  αγαπημένοι. Διαβάζει, στο μετρό, στα τρένα του ΟΣΕ και στα αεροπλάνα. Όταν δεν γράφει ακούει μουσική, και είναι μόνιμα ερωτευμένος με οτιδήποτε κάνει. 


προφίλ

Κωνσταντίνος Παυλικιάνης - CHE

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1968 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας Αθηνών.
Συνέβαλε στη συγγραφή του βιβλίου του Γιάννη Μπαχ Σπυρόπουλου «Φλέρυ Νταντωνάκη: Εγώ είμαι ένα σύννεφο» (Εκδόσεις Ηλέκτρα, 2005) και την ίδια χρονιά τιμήθηκε με το Β’ Βραβείο Καλύτερης Ερωτικής Ποίησης (ελεύθερος στίχος) για το ποίημα «Νους Θαλασσοφίλητος» καθώς και με το Β’ Βραβείο Καλύτερου Ιστορικού Διηγήματος-Πεζογραφήματος στα Σικελιανά 2005 (υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρίας Λογοτεχνών και του Υπουργείου Πολιτισμού) για το διήγημα «Είμαι Ένα Μικρό Χνούδι» (δημοσιεύτηκε στο Ετήσιο Λογοτεχνικό Λεύκωμα 2017 που εκδόθηκε από τις Πνοές Λόγου και Τέχνης).
Το 2008 ήταν ομιλητής στο 24ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Ποίησης και Πεζογραφίας με θέμα «Ο άγνωστος Ανδρέας Κάλβος». Την ίδια χρονιά συμπεριλήφθηκαν ποιήματά του στο «Χρυσό Ανθολόγιο Σύγχρονων Ελλήνων Λογοτεχνών» που κυκλοφόρησε στην Αλβανία από τις Εκδόσεις Ίανθος.
Το 2009 τιμήθηκε με δύο μετάλλια από την International Art Society για το Β’ Βραβείο και Γ’ Βραβείο καλύτερου στίχου για τα ποιήματα «Μαύρο Πανί Θα Τυλίξει το Πρόσωπό σου» και «Τα Γαλανά τα Μάτια σου» αντίστοιχα.
Το 2010 κέρδισε το Α' βραβείο ρεαλιστικού κειμένου στο διαγωνισμό του λογοτεχνικού περιοδικού «Κελαινώ» για το δραματικό διήγημα «Έπρεπε Να Είχα Φύγει Όσο Ήταν Ακόμα Νωρίς».
Το 2012 κέρδισε τον Α' Έπαινο σε διαγωνισμό λογοτεχνίας του Ομίλου UNESCO Κεφαλληνίας και Ιθάκης για το ποίημα «Oliver» και το Γ' βραβείο στον Α' Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό "Καισάριος Δαπόντες" για το ποίημα «Το Παράπονο του Άγνωστου Ποιητή».
Το 2014 κέρδισε το 4οβραβείο καλύτερου διηγήματος από το Ιδεόπνοον για το διήγημα «Η Πορφυρή Φαντασία της Πίστης» και το Α’ βραβείο λογοτεχνίας στα Σικελιανά 2014 για το ταξιδιωτικό μυθιστόρημα «Ο Άνθρωπος Που Γύρισε Από Τη Ρώμη».
Το 2016 ο συνθέτης Γιώργος Φουντούλης μελοποίησε το ποίημα «Καράβι Μου Παλιό», με ερμηνεύτρια τη Μαρίνα Βολουδάκη. Την ίδια χρονιά το ποίημα «Όνειρα Σαν Ραψωδία» και το «Λυρικό Του Οδυσσέα» δημοσιεύθηκαν στο λογοτεχνικό περιοδικό «Πνοές Λόγου & Τέχνης».
Το 2018 το ποίημά του «Οι Ψίθυροι Των Πεθαμένων Ονείρων» δημοσιεύτηκε στη «Σύγχρονη Ανθολογία της Νέας Ελληνικής Ποίησης» που εκδόθηκε από την Ποιητική Ακαδημία.
Στο MusicHeaven αρθρογραφεί με θέμα την ιστορία ξένων τραγουδιών και δημοσιεύει συνεντεύξεις γνωστών καλλιτεχνών.


προφίλ

Γιάννα Αlkyoni - alkyoni

" Music is life, my life is music :) " Μουσική,Ραδιόφωνο,Φωτογραφία,Αθλητισμός,Πολιτιστικά,Internet,κ.α.

♫♪ ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ΝΟΤΕΣ ♫♪ ~ Τετάρτη βράδυ 00:00-01:00, Κυριακή βράδυ 21:00-22:00 ~ Radio MusicHeaven ~ Tune in! ---> www.radio.musicheaven.grή ακρόαση μέσω winamp
"Με Νοτιά & Με Βαρδάρη" ~ sillia & alkyoni on air ~ Πέμπτη βράδυ 22:00-00:00


προφίλ

Μαίρη - mary_omikron

Ακόμη παιδεύομαι με το "γνώθι σαυτόν" και οι πιθανότητες γνωριμίας ελάχιστες...


προφίλ

Ερατώ - ilio

Με δυο λόγια;;;Δεν περιγράφομαι καλέ με δυο λόγια!!


προφίλ

Λία - duende

https://www.mixcloud.com/Duendemusic/


προφίλ

- Konstantino

https://www.mixcloud.com/mastorakias/ http://www.facebook.com/nick.arabitis


προφίλ

Αιθεροβάμων (Κωνσταντίνος) - aitherovamonas

Hobbistas ραδιοφωνικός παραγωγός κατά το παρελθόν και ενίοτε DJ στον λιγοστό ελεύθερο χρόνο μου.  Xαρά και ικανοποίηση αισθάνομαι όταν, τόσο τα ΄΄έξω ώτα΄΄ όσο τα ΄΄έσω της ψυχής΄΄ των ακροατών/ριων, είναι ικανοποιημένα με τις  επιλογές και τα ακούσματα μου.  Αγαπημένες εποχές, από 70ς μέχρι 00ς.


προφίλ

Δημητρης Τριανταφυλλου - dimitris1965

Βιογραφικό μμμμμμ,από το 1979 έως το 2004, Ερασιτεχνικοί ραδιοσταθμοί, προγράμματα σε μπαράκια Ατομική επιχείρηση με δίσκους –cd, . Απόφοιτος τεχνικής σχολής ,ηλεκτρολόγος ,ηλεκτρονικός Και ραδιοφωνικός παραγωγός στο musicheaven


προφίλ

Μαρίτα - marita-q

Η Μαρίτα σπουδάζει Γεωλογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Οι καλύτερες της μέρες είναι εκείνες που ξυπνάει το πρωί και βλέπει τον ήλιο να λάμπει. Ο οπτιμισμός είναι λέξη θρησκείας γι' αυτήν και χαίρεται να χαρίζει στον κόσμο χαμόγελα! Της αρέσει η ποίηση και γράφει δικά της ποιήματα (μερικά από τα οποία μπορείτε να βρείτε στο ΜusicHeaven, RedInspiration, Youropia, Unigar). Περνά τον ελεύθερο χρόνο της ψάχνοντας για ερωτικά τραγούδια όλων των ειδών για να χαρίζει χαλαρωτικές μουσικές βραδιές στους ακροατές του RadioMusicHeaven με την εκπομπή "Γεύση από Έρωτα". Επίσης, τις αρέσουν οι βόλτες, οι ταινίες τρόμου και κυρίως ο Ισπανικός κινηματογράφος. Αν ποτέ συναντήσεις τυχαία την Μαρίτα είναι πολύ πιθανό να τη δεις ν' αναζητά χουχουλιάρικες καφετέριες με φίλους. Αγαπημένος χαρακτήρας κόμιξ η mafalda και λουλούδι ο υβίσκος.


προφίλ

Aναστασία Νικολάου " Μουσικό Ονειροδρόμιο" - sillia

........................................................................................................


προφίλ