chat
ελληνική μουσική
online 216·200.026 μέλη
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τι είναι το MusicHeaven
Online Παρουσίαση (slides)
Οι Άνθρωποι
Είπαν & Έγραψαν
Διαφήμιση
Λογότυπα & Banners
Επικοινωνία
Οι Ενότητες με Αριθμούς

Είπαν για το MusicHeaven

Να υπάρχει πάντα η επιθυμία και η λαχτάρα για το όμορφο και την αλήθεια. Ο Μουσικός σας Παράδεισος να είναι λόγος και αφορμή να αισθάνεσθε στιγμές ανθρώπινες και αληθινές. Ευχαριστώ από καρδιάς.
Καίτη Κουλλιά

"Η λύση βρίσκεται κοντά
στην ίδια τη ζωή σου
στον τόπο τον δικτυακό
του Μουσικού σου Παραδείσου"

στιχάκι του Φοίβου Δεληβορία για το MusicHeaven (συνέντευξή στον Orfeus, 2005)

Θυμόμαστε

05/04/2007...
Αυτοκόλλητα: Κυκλοφορούν τα πρώτα αυτοκόλλητα του MusicHeaven link
"Κι είτε με τις αρχαιότητες
είτε με ορθοδοξία
των Ελλήνων οι κοινότητες
φτιάχνουν άλλο γαλαξία"

Διονύσης Σαββόπουλος
Ας κρατήσουν οι χοροί (1983)
αρχική > Σχετικά με το MusicHeaven

Οι Άνθρωποι του MusicHeavenΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕΛΗ

Ιστορικά Μέλη του MusicHeaven είναι οι άνθρωποι που με τη γραφή και τη συμμετοχή τους επηρέασαν και καθόρισαν την πορεία της μουσικής μας κοινότητας από το 2003.ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Ιδρυτής, αρχισυντάκτης, προγραμματισμός, design
Γιώργος Εγγλέζος (Jorge)
Υπεύθυνοι Radio MusicHeaven
Γιώργος (jorge)
Γιάννα Αlkyoni (alkyoni)
Χρυσάννα Σαράντου (Chrysanna)
Συντακτική Ομάδα e-Περιοδικού
Γιώργος Μπιλικάς (Orfeus)
Κωνσταντίνος Παυλικιάνης (CHE)
Σπύρος Αραβανής (spiroos)
Δέσποινα Κ. (despinakontogianni)
Σκιαθίτης Στέφανος (STEFANOS604)
Συνεργάτες e-Περιοδικού (*)
ALi Mathloum (bonjovi)
Χρύσα Οικονομάκη (XrysaOikonomaki)
Πέτρος Παπαντωνάκος (PeterPapantonakos)
Συντονιστές Forum
Γιώργος (jorge)
Μαίρη (mary_omikron)
Μουσικές Αγγελίες
Μουσικά Video
Φωτογραφίες Μελών
Διαχειριστές Chatroom
Μαίρη (mary_omikron)
Ερατώ (ilio)
Γιάννα Αlkyoni (alkyoni)
Ραδιοφωνικοί Παραγωγοί
Αιθεροβάμων (Κωνσταντίνος) (aitherovamonas)
Δημητρης Τριανταφυλλου (dimitris1965)
Άγις // Σωκράτης (seck)
Μαρίτα (marita-q)
Aναστασία Νικολάου " Μουσικό Ονειροδρόμιο" (sillia)
RockTeaser, Βάσω (IronGirl)
Κωνσταντίνος ''Ηχητική Απόδραση'' (CROSS)
Λία (duende)
Κώστας (kostas65)
Γιάννα Αlkyoni (alkyoni)
Δώρα (dorarose)
* με τουλάχιστον 3 δημοσιεύσεις το τελευταίο έτος, οι οποίες να είναι πρωτότυπες

Βιογραφικά - Ομάδα Ανάπτυξης

Γιώργος - jorge

O Jorge είναι ο ιδρυτής του MusicHeaven. Είναι Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής με μεταπτυχιακό στα Δίκτυα, έχει σπουδάσει κιθάρα, έχει παίξει κιθαρίστας σε μικρά σχήματα στην Πάτρα και την Αθήνα, ενώ του αρέσουν το τένις, η τεντούρα, το ποδήλατο και οι συναυλίες. Επίσης κάνει συλλογή με σφηνοπότηρα απ' όλο τον κόσμο. Ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά, θα το βρεις εδώ.


προφίλ

Δέσποινα Κ. - despinakontogianni

Δημιουργία κι αναζήτηση. Διεύρυνση των μουσικών (κι όχι μόνο) οριζόντων, με σκοπό την αυτοπραγμάτωση. Retromaniac, cinemaholic, joker, smoker, a midnight toker too (xP). Σε συνεχή προσπάθεια απόκτησης τίτλου σπουδών.  Βυζαντινή Μουσική: Loading...(60%)  Music Business: Case in progress  Διαβάζω ζώδια σε free press, συλλέγω βινύλια (κι ας μου 'χουν καεί τα ηχεία), είμαι σπάταλη κι ακαμάτα κόρη. #respERT και #ERTopen 


προφίλ

Σκιαθίτης Στέφανος - STEFANOS604

Κατάγομαι από Αρναία Χαλκιδικής όπου έζησα μέχρι τα 22 μου και έκτοτε εργάσθηκα και μένω μόνιμα στην Ερμούπολη Σύρου.Το ενδιαφέρον μου σημείο είναι περισσότερο για μουσικές γνώσεις και κατανόηση της μουσικής από την πλήρη τεχνική επάρκεια σε ένα όργανο . Είμαι συνταξιούχος Τεχνολόγος Μηχανικός Ηλεκτρονικός , ερασιτέχνης: κιθάρας , τρομπέτας -φλικόρνου - Τζέννις και τελευταία φυσαρμόνικας Διατονικής & Χρωματικής , χαβάγιας , Φλογέρας και ζουρνά. Γράφω για τη μουσική μόνο από μεράκι - κάτι που κάνει την ζωή μου ενδιαφέρουσα. Πιστεύω ότι  προσφέρω και εγώ κάτι σ’ αυτούς που θα ασχοληθούν με τη φυσαρμόνικα ,τρομπέτα και κιθάρα και άλλα όργανα. Η προσφορά μου - σαν ηλεκτρονικός, με εμπειρία 44 ετών και με διδακτική εμπειρία στα ηλεκτρονικά - είναι και για έννοιες Audio, προσαρμοσμένες να γίνονται κατανοητές από μουσικούς και γενικά μη ηλεκτρονικούς, μουσικοτεχνολόγους.... Τα άρθρα μου καταγράφουν  την προσωπική μου πορεία μάθησης και στην ουσία είναι καθαρογραμμένες σημειώσεις μαθητή και όχι διδασκαλικό σύγγραμμα (δεν δίδαξα ποτέ μουσική) άρα όχι τέλειο κείμενο. 


προφίλ

Σπύρος Αραβανής - spiroos

Ο Σπύρος Αραβανής γεννήθηκε το 1979 στον Πειραιά. Σπούδασε ελληνική φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και είναι διδάκτορας Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης (Πανεπιστήμιο ΑΘηνών). (Συν)εργάζεται ως δημοσιογράφος και είναι  μέλoς της συντακτικής ομάδας των μουσικών περιοδικών www.musicheaven.gr και www.musicpaper.gr . Κείμενά του έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα περιοδικά (Δίφωνο, Μετρονόμος, Όασις, «Βιβλιοθήκη» Ελευθεροτυπίας, «Καλειδοσκόπιο» κ.ά.) . Επιμελείται την ποιητική Σειρά Ποιείν των εκδόσεων Μετρονόμος. και (συν)εκδίδει την Επιθεώρηση Ποιητικής Τέχνης, "Ποιείν", www.poiein.gr. Το 2009 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Οδός Πανός το πρώτο του ποιητικό βιβλίο, "Η ανοσία της άγνοιας". To 2011 κυκλοφόρησε το δεύτερό του ποιητικό βιβλίο, "Η Ιστορία ενός Ανθρώπου", από τις εκδόσεις Μετρονόμος.


προφίλ

Γιώργος Μπιλικάς - Orfeus

Ο Γιώργος γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σήμερα, θα μπορούσε να είναι ένας αρχαιολόγος (σε στυλ Ιντιάνα Τζόουνς), αλλά τελικά προτίμησε τα ωδεία, τις κιθάρες και τα synthesizers. Ίδρυσε τη  rock μπάντα των Θαρσείν Χρει, και ανάμεσα σε στίχους,  πεντάγραμμα, συναυλίες, δίσκους και στούντιο, σε ταινίες, ντοκιμαντέρ και soundtracks, σε συνεντεύξεις, άρθρα, ποιήματα, διηγήματα και μυθιστορήματα, κάνει αυτό που έκανε πάντα. Γράφει. Γράφει και σκαρώνει ταξίδια μέσα από τις ιστορίες του, εκτονώνοντας έτσι το πάθος του για την ιστορία και την αρχαιολογία.  

Ανήκει στη Συντακτική Ομάδα του MusicHeaven, αρθρογραφεί στη μόνιμη στήλη "Καμία Συμπάθεια για τον Διάβολο", και από το 2012 είναι μέλος της Συγγραφικής Ομάδας των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές, με τις οποίες έχει εκδώσει τα μυθιστορήματα "Heaven Adventures" (2012), "No. 9" (2013), "Al-Andalus" (2014), "K" (2016), και τη συλλογή διηγημάτων "Οι Προφήτες με τα Λυπημένα Μάτια" (2015).

Γουστάρει τα καπέλα και τα φουλάρια, και οι φίλοι του είναι ελάχιστοι, αλλά  αγαπημένοι. Διαβάζει, στο μετρό, στα τρένα του ΟΣΕ και στα αεροπλάνα. Όταν δεν γράφει ακούει μουσική, και είναι μόνιμα ερωτευμένος με οτιδήποτε κάνει. 


προφίλ

Κωνσταντίνος Παυλικιάνης - CHE

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1968 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας Αθηνών. Γράφει ποιήματα και πεζογραφήματα από το 1989 ενώ το 1992 υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Συνέβαλε στη συγγραφή του βιβλίου του Γιάννη Μπαχ Σπυρόπουλου «Φλέρυ Νταντωνάκη: Εγώ είμαι ένα σύννεφο» (Εκδόσεις Ηλέκτρα, 2005) και τιμήθηκε με το Β’ Βραβείο Καλύτερης Ερωτικής Ποίησης (ελεύθερος στίχος) καθώς και με το Β’ Βραβείο Καλύτερου Ιστορικού Διηγήματος-Πεζογραφήματος στα Σικελιανά 2005 (υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρίας Λογοτεχνών και του Υπουργείου Πολιτισμού). Το 2007 παρακολούθησε μαθήματα Μουσικολογίας στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο και το 2008 ήταν ομιλητής στο 24ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Ποίησης και Πεζογραφίας με θέμα «Ο άγνωστος Ανδρέας Κάλβος». Την ίδια χρονιά, ποιήματά του συμπεριλήφθηκαν στο «Χρυσό Ανθολόγιο Σύγχρονων Ελλήνων Λογοτεχνών» (Εκδόσεις Ίανθος, 2008), το οποίο μεταφράστηκε στα αλβανικά και κυκλοφόρησε στην Αλβανία. Το 2009 τιμήθηκε με δύο μετάλλια από την International Art Society για το Β’ Βραβείο και Γ’ Βραβείο καλύτερου στίχου. Το 2010 κέρδισε το Α' βραβείο ρεαλιστικού κειμένου στο διαγωνισμό του λογοτεχνικού περιοδικού ''Κελαινώ''. Το 2012 κέρδισε τον Α' Έπαινο σε διαγωνισμό λογοτεχνίας του Ομίλου UNESCO Κεφαλληνίας και Ιθάκης και το Γ' βραβείο στον Α' Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό "Καισάριος Δαπόντες" και το 2014 κέρδισε το 4ο βραβείο καλύτερου διηγήματος από το Ιδεόπνοον και το Α' βραβείο ταξιδιωτικής λογοτεχνίας στα Σικελιανά 2014. Στο MusicHeaven αρθρογραφεί με θέμα την ιστορία ξένων τραγουδιών και δημοσιεύει συνεντεύξεις γνωστών καλλιτεχνών.


προφίλ

Γιάννα Αlkyoni - alkyoni

" Music is life, my life is music :) " Μουσική,Ραδιόφωνο,Φωτογραφία,Αθλητισμός,Πολιτιστικά,Internet,κ.α.

♫♪ ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ΝΟΤΕΣ ♫♪ ~ Τετάρτη βράδυ 00:00-01:00, Κυριακή βράδυ 21:00-22:00 ~ Radio MusicHeaven ~ Tune in! ---> www.radio.musicheaven.grή ακρόαση μέσω winamp
"Με Νοτιά & Με Βαρδάρη" ~ sillia & alkyoni on air ~ Πέμπτη βράδυ 22:00-00:00


προφίλ

Μαίρη - mary_omikron

Ακόμη παιδεύομαι με το "γνώθι σαυτόν" και οι πιθανότητες γνωριμίας ελάχιστες...


προφίλ

Χρύσα Οικονομάκη - XrysaOikonomaki

Σπούδασα κλασσική μουσική και πήρα 4 πτυχία και ένα δίπλωμα: Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας και Πιάνου και το Δίπλωμα Σύνθεσης.
Το 1991 παράλληλα με την κλασσική το γύρισα στη ροκ μουσική.
Για 4 χρόνια έπαιζα πλήκτρα και τραγουδούσα σε ροκ συγκρότημα με χορηγό την μπύρα Κορώνα. Παράλληλα ήμουνα μέλος επαγγελματικής χορωδίας και λάβαινα μέρος σε παραστάσεις στο Μέγαρο μουσικής.
Έπειτα, ασχολήθηκα με το ελληνικό ρεπερτόριο, έντεχνο και μη, δούλεψα σε μαγαζιά με ζωντανή μουσική, τραγούδι - πιάνο.
Όλα αυτά από το 1991 - 2005. Από το 1991 μέχρι σήμερα, διδάσκω πιάνο, θεωρητικά, ανώτερα θεωρητικά, σύγχρονη μουσική, αυτοσχεδιασμό.
Το 2004 ξεκίνησα να διδάσκω και τραγούδι. Προσωπικά έχω κάνει 2 χρόνια κλασσικό και 4 χρόνια έντεχνο, αλλά η πείρα είναι αυτή που μου έδωσε το θάρρος να διδάξω. Η φωνή είναι το πιο δύσκολο όργανο και το πιο επικίνδυνο για τραυματισμούς. Αν κάποιος καθηγητής σας ωθεί από τα πρώτα μαθήματα να πιάσετε τις πιο ψηλές νότες που έχετε, προτιμήστε κάποιον άλλο. Το να πιάσεις ένα κόντρα φα, δεν είναι το ζητούμενο.
Το ζητούμενο είναι να απολαμβάνεις τη φωνή σου και να βγαίνει με τόσο φυσικό και σωστό τρόπο ταυτόχρονα ώστε να τον απολαμβάνουν και οι υπόλοιποι.
Το 2000 ξεκίνησα συνεργασία με τον μουσικό εκδοτικό οίκο Fagotto όπου και εκδόθηκε το βιβλίο μου "Παίζω και μαθαίνω τη μουσική θεωρία". Αυτό μου έδωσε την ιδέα να ξεκινήσω να στήνω και βιβλία άλλων κι έτσι, από το 2000 μέχρι το 2010, έκανα επίσης σελιδοποίηση και στήσιμο βιβλίων για τον εκδοτικό οίκο Fagotto και για ιδιώτες συνθέτες (μεταφορά χειρόγραφων)
Έμαθα να λειτουργώ κάποια προγράμματα σε επαγγελματικό επίπεδο, ένα από αυτά, είναι και το Finale το οποίο πλέον το διδάσκω, σε όποιον θέλει είτε να φτιάχνει δικές του παρτιτούρες είτε θέλει να ακολουθήσει ένα ανάλογο επάγγελμα.
Το 2002 ξεκίνησα να δουλεύω στο Θέατρο σαν βοηθός μουσικού (μουσική επένδυση θεατρικών έργων, μουσική διδασκαλία ηθοποιών).
Το 2010 αποφάσισα να αρχίσω να γράφω μουσική για θεατρικές ομάδες και να στείλω κάποια βιβλία που έχω γράψει από εδώ και από εκεί. 
Έχω συνδιάσει το χόμπι μου με την επαγγελματική μου ζωή, πράγμα πολύ ευχάριστο και δύσκολο ταυτόχρονα.
2007-2009 πλήκτρα και τραγούδι σε δύο μουσικά σχήματα (Περιπλανώμενος Θίασος, Vintage)
2009 καλοκαιρινή σαιζόν στην Καλαμάτα, πλήκτρα, τραγούδι σε εστιατόρια και ξενοδοχεία της περιοχής.
Πρόσφατα έφτιαξα την ιστοσελίδα μου στην οποία μπορεί κάποιος να βρει λύσεις και ειδικές υπηρεσίες σε ότι αφορά το μουσικό υλικό, κ.α. πολλά.
Το 2011 ιδρύσαμε με το σύζυγό μου τις Εκδόσεις Cambia που στόχο έχουν την ανάδειξη και την προβολή νέων ελλήνων δημιουργών και καλλιτεχνών.
(www.cambiabooks.gr)
Το 2012 ξεκίνησα συνεργασία με το περιοδικό Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού" για τη μουσική επιμέλεια, και τη σύνθεση τραγουδιών για παιδιά.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μαθήματα μουσικής μπορεί κάποιος να επισκεφτεί τη σελίδα: www.musicdoor.gr 
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου εάν έχετε πρόσφατα εκδόσει κάποιο βιβλίο ή έχετε κάποια εργασία επάνω στη μουσική εκπαίδευση.


προφίλ

Ερατώ - ilio

Με δυο λόγια;;;Δεν περιγράφομαι καλέ με δυο λόγια!!


προφίλ

Πέτρος Παπαντωνάκος - PeterPapantonakos

Γεννήθηκα τον Ιούνιο του 1998 στην Αθήνα. Είμαι φοιτητής του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Εδώ και 8 χρόνια σπουδάζω κλασσική μουσική στο Εθνικό Ωδείο, ενώ έχω σπουδάσει θεωρία της μουσικής και αρμονία. Το 2014 είχα εμφανισθεί με το Εθνικό Ωδείο στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ το 2015 στο Δημοτικό Θέατρο Βύρωνα. Το 2017 εμφανίσθηκα με το κιθαριστικό σύνολο "Ηχώ" στον πολυχώρο τέχνης Box. Aπό το 2016 κάνω live εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά, ενώ παραδίδω και μαθήματα κλασσικής κιθάρας σε αρχάριους. 


προφίλ

Λία - duende

https://www.mixcloud.com/Duendemusic/


προφίλ

- Konstantino

https://www.mixcloud.com/mastorakias/ http://www.facebook.com/nick.arabitis


προφίλ

Δημητρης Τριανταφυλλου - dimitris1965

Βιογραφικό μμμμμμ,από το 1979 έως το 2004, Ερασιτεχνικοί ραδιοσταθμοί, προγράμματα σε μπαράκια Ατομική επιχείρηση με δίσκους –cd, . Απόφοιτος τεχνικής σχολής ,ηλεκτρολόγος ,ηλεκτρονικός Και ραδιοφωνικός παραγωγός στο musicheaven


προφίλ

Αιθεροβάμων (Κωνσταντίνος) - aitherovamonas

Hobbistas ραδιοφωνικός παραγωγός κατά το παρελθόν και ενίοτε DJ στον λιγοστό ελεύθερο χρόνο μου.  Xαρά και ικανοποίηση αισθάνομαι όταν, τόσο τα ΄΄έξω ώτα΄΄ όσο τα ΄΄έσω της ψυχής΄΄ των ακροατών/ριων, είναι ικανοποιημένα με τις  επιλογές και τα ακούσματα μου.  Αγαπημένες εποχές, από 70ς μέχρι 00ς.


προφίλ

Μαρίτα - marita-q

Η Μαρίτα σπουδάζει Γεωλογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Οι καλύτερες της μέρες είναι εκείνες που ξυπνάει το πρωί και βλέπει τον ήλιο να λάμπει. Ο οπτιμισμός είναι λέξη θρησκείας γι' αυτήν και χαίρεται να χαρίζει στον κόσμο χαμόγελα! Της αρέσει η ποίηση και γράφει δικά της ποιήματα (μερικά από τα οποία μπορείτε να βρείτε στο ΜusicHeaven, RedInspiration, Youropia, Unigar). Περνά τον ελεύθερο χρόνο της ψάχνοντας για ερωτικά τραγούδια όλων των ειδών για να χαρίζει χαλαρωτικές μουσικές βραδιές στους ακροατές του RadioMusicHeaven με την εκπομπή "Γεύση από Έρωτα". Επίσης, τις αρέσουν οι βόλτες, οι ταινίες τρόμου και κυρίως ο Ισπανικός κινηματογράφος. Αν ποτέ συναντήσεις τυχαία την Μαρίτα είναι πολύ πιθανό να τη δεις ν' αναζητά χουχουλιάρικες καφετέριες με φίλους. Αγαπημένος χαρακτήρας κόμιξ η mafalda και λουλούδι ο υβίσκος.


προφίλ

Aναστασία Νικολάου " Μουσικό Ονειροδρόμιο" - sillia

........................................................................................................


προφίλ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ