MusicHeaven blog Blogs
....
FEEL!!!
Home

24 2006, 19:57Κατ την διαχρονικ πορεα του ανθρπου, ο νθρωπος καταλβαινε λων των ειδν τους χους. Καταλβαινε τους χτπους της καρδας, το κεληδισμα των πουλιν, τους χους απ τα φλλα και τι τλος πντων  κατ συρρο γινταν γρο του. Καταλβαινε  τι χος εναι ο καθνας. Αν εναι επικνδυνος ακνδυνος, αν εναι ειρηνικς πολμιος, αν εναι γλυκς τρομακτικς. σο περνοσαν τα χρνια , ρχιζε να αναγνωρζει το μελωδικ και το μορφο . Αναπτυσσταν και προπονοσε το αυτ στο κτι διαφορετικ , κτι που θα του προξενοσε πιο ντονα το ενδιαφρον απ αυτ που κουγε στην φση και στους αγρος. Αναζτησε ακοσματα που θα αγγζουν το σμα και την ψυχ του. τσι διαμορφθηκαν στυλ και ιδες που μχρι και σμερα βαστνε. Μπκε ο στχος,  να πολ βασικ κομμτι της μουσικς που δλωνε την κθε εποχ. Την Φτωχολογι, την αγπη , την λπη και την χαρ αλλ πντα διακριτικ και μορφα πως ρμοζε και εκενη την εποχ. Δεν εναι τυχαο τι κατ μεγλο ποσοστ των ττε τραγουδιν ταν λα διαχρονικ (Ελληνικ αλλ και Ξνα). Φταει κτι γι’αυτο?Κατ την ταπειν μου ποψη ο μνος που φταει εναι  η εποχ. χουμε φτσει στο σημεο να κνουμε επιτυχες την τζουτζοκα και το κορμ μου το φιδσιο και αν κτσω και γρψω λα τα τραγοδια ττοιου περιεχομνου δεν θα με φτσει το blog…Η εποχ προσαρμζεται απ εμς αυτ να το ξρουμε λοι!!!! . Μπορε αν θλουμε να την ξαν γυρσουμε στην εποχ τον χπηδων τις disco αλλ αυτ δεν εναι λση. Πρπει  κτι να προσφρουμε σε αυτ που λγεται μουσικ. Να αφσουμε και εμες κτι.  Αλλ μλλον δεν μπορομε και μσα σε λους ανκω και εγ.…Δεν μπορ να πω ψματα και να κρνω συνχεια κτι που για παρδειγμα χω χορψει γιατ θα εμαι γελοος το λιγτερο.. μως η αλθεια παιδι εναι μια , δεν χουμε κτι σημαντικ…..Μουσικ παιδεα!!!!!!!      

 Υ.Γ: Δεν απευθνομαι σε ανθρπους που κνουν τα πντα για να αλλξουν τα κατεστημνα. και σγουρα και σε ανθρπους που πραγματικ χουν ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ…απευθνομαι σε σους αφυσβητουν  το ωραο…………Μερικς φορς το χω κνει και εγ ο διος και με ενοχλε πραγματικ. σοι στω και λγο ασχολομαστε με την μουσικ καλ εναι να μην πφτουμε στην παγδα του marketing, γιατ αν πσουμε και εμες ττε ποιος θα εναι ο ευεργτης μας…………………………………………………………………????????


-


21 2006, 20:18
;...


Καθς το μτρο του μυαλο μας φτνει εκε που κποιος δεν μπορε να αντιληφθε ρχεται  και κτι σκληρ να πατσει την ζω και το μλλον της καλς ποιοτικς μουσικς. Ο περισστερος κσμος  πιστεει τι αυτ η μουσικ χει πεθνει….Μεγλο λθος!!! Πιστεω πως κθε εδος μουσικς μπορε να ερμηνευτ και διαφορετικ απ τον καθνα μας. Κποιος μπορε να παρουσιζει ναν καλλιτχνη να συγκρτημα  ποιοτικ εν γω να το χαρακτηρζω απαρδεκτο. Κποιος μπορε να πιστεει τι  νας μουσικς εναι ποιοτικς , αλλ και πρτος στο εδος του.. εν εγω  να τον χαρακτηρζω χρηστο και κφρο. Η αποψη μου και το συμπρασμα μου (αν αυτ που γραψα παραπνω ισχουν για τους περισστερους)εναι τι το ποιοτικ τραγοδι δεν χθηκε απλ ξαναγεννιται με λλες μορφς πιο ανανεωμνες. Ποιος χει κατοχυρσει επιτλους την λξη τον ρο << ποιοτικ>> στον χρο αυτ. Ακος πολλς φορς……. Α,καλα αυτ εναι πολ ποιοτικ κομμτι.!!!τι λες ρε φλε!!για εσενα εναι ποιοτικο!!!!!Ποοι μουσικολγοι χουν περσει σαν ιδα , πιο εδος και φος εναι ποιοτικ…με ποια λογικ και με ποια κριτρια;; . Μην βαφτζουμε στυλ , ιδες, και παρασρουμε τον κσμο σε λθος διαδρομς..Ο καθνας πιστεει σε κποιο εδος που κατ την γνμη του  εναι ποιοτικ και αυτ εναι σεβαστ πιστεω απ λους…Ναι αλλ ,αν εναι λα σεβαστ ρα εναι και λα ποιοτικ……Επομνως χουμε μνο ποιοτικ μουσικη?????? τλεια………….. ………………………………………………………………………………………………………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  
3 -


19 2006, 20:51
??


που και να κοιτξω που και να σταθ θα αντικρζω κτι που σγουρα δεν θα σου αρσει κτι που λγη νθρωποι μπορε να το χουν αντιληφθε. Εναι σχημο να αγαπς κτι που δεν μπορες να το φτσεις…Εναι σχημο να ερωτεεσαι κτι που δεν σε χει ερωτευτε ποτ . Ακοω μουσικος που κποτε μου λεγαν μικρ φγε απ αυτν τον χρο, δεν κνει καλ για την υγεα. Μικρ γκρμισε τα νειρα σου πριν χτιστον! Τα χρνια περννε και πιστεω τελικ στα λγια τους…..Γιατ να εμαστε τσο μικρο και στα χρνια τσο μεγλοι? Γιατ οι σκψεις μας να κυλνε στον γκρεμ πως η βροχ στα φλλα.. λληνες καλλιτχνες.. με μσο χωρς ενωθετε, να βγλουμε τον καλ μας εαυτ στα παιδα που ρχονται , στα παιδι που φεγουν. Στα παιδι του dreams, στα παιδα του fame. Σε λους σους αγαπνε αυτ που λγετε μουσικ!! τσι και αλλις λοι μουσικο εμαστε, ειτε γνωστο ετε σημοι ...............................................
Πριν μια βδομδα πγα στο μαγαζ που τραγουδει να γνωστ μλος του music heaven…χει φτσει μλις 40 ετν… ταν τον πρτο κουσα ταν περπου πριν 15 χρνια δηλαδ στα δκα μου.. ταν ο νθρωπος που με κανε να αγαπσω την μουσικ απ τον τρπο της ερμηνεας του και μνο!!!!! Το πρσωπ του δεν χει αλλξει ,μως τον βλπω πλι στα δια!! Σε μαγαζι της γειτονις να ερμηνεει με τον διο ακριβς τρπο….λλαξε μως κτι πολ βασικ!!! Κουρστηκε να περιμνει την αναγνριση, κουρστηκε να ψχνεται!! τσι και αλλις ξρει….. Τι κι αν γραφε τραγοδια στον Παπακωνσταντνου, Τι κι αν γραφε τραγοδια στον Πασχαλδη το σστημα κλκα δεν τον χραγε….Τελικ αξζει ρε Παιδι να ζεις για να νειρο κι ας εναι η φωτι του να σε κψει???? Ως πτε….;;3 -


18 2006, 14:06
.


σο περννε τα χρνια υπρχει μια νοδος στα ροκ σχματα. επιτλους λω εγ. δυστυχς δεν μπορον μως να λμψουν και να ακουστον στα πρατα  της γης. Ποιος ραγε εναι ο λγος? λος ο κσμος λει τι ακοει ροκ στην Ελλδα αλλ τα ροκδικα φυτοζωον.(εκτς απ τα πολ γνωστ). Τελικ υπρχει νοδος εναι νας μθος λα αυτ? Το θμα εναι να καταλαβανουμε το τι ακομε και αν οι μορα της ροκ εναι να την ακονε 100 τομα δεν φταει σγουρα μνο το σστημα αλλ και τα δια τα συγκροτματα!! Η εμπορικοποηση πρπει δυστυχς να μπει στην ζω του καθενς αν θλει κποιος να ακουστε παρ ξω. Το εμπορικ σγουρα δεν εναι το καλο. αλλα ανογει δρμους για να μπορσεις να κνεις το διαχρονικ!!!! Παραδεγματα υπρχουν πειρα, το θμα εναι να υποχωρσουμε για λγο απ την κουλτορα μας για να μπορσουμε να την πλασρουμε πολ πιο εκολα! Ακομε συγκροτματα που ντως σαν πακτες εναι πρα πολ καλ. Κτι μως  λεπει…Για παρδειγμα αυτ τα τραγοδια που να μπορσουν να ανοξουν την πρτα  μιας εταιρας . λοι λνε παζω για την πρτη μου. Ε, χι!!!! Δεν το δχομαι αυτ. Για εμνα εναι μεγλο ψμα. λοι που ασχολομαστε με την μουσικ θλουμε την ανταπκριση και αν θλετε και την επιβεβαωση για να συνεχσουμε!! Υπρχουν κριτς που ξρουν καλ την ροκ αλλ και τι αντιπροσωπεει και δυστυχς χωρς να το καταλαβανουν εναι οι διοι που  χαλνε την πιτσα. Το να κρνεις να εμπορικ κομμτι αρνητικ να συγκρτημα αντστοιχα  (διτι η ροκ εναι χμα και δεν την νοιζουν οι πωλσεις.)εναι μεγλο λθος…σοι ζουν με τον φβο μην προδσουν αυτ που πιστεουν στω κι αν αυτ θα εναι προσωριν το μνο που κνουν εναι μια τρυπ στο νερ. Δηλαδ η ροκ της Αγγλας για παρδειγμα που πουλει εκατομμρια cd δεν αντιπροσωπεει την ροκ επειδ πουλει? Το χω ακοσει και αυτ!!! Πρπει λοι να σκεφτμαστε και λγο πονηρ σε αυτν τον χρο και να κοιτμε με ποιον τρπο θα μπορσουμε να βγλουμε σε κρση αυτ που πιστεουμε. Αγαπς την ροκ? Απδειξη!! Θλεις να ανβει κι λλο στην Ελλδα κνε κτι και εσυ. μην μπανεις στο τριπ να αποδεξεις σε κποιους ξερολες τι εσαι ροκ. Ροκ εναι η καρδι σου ακμα και ο τρπος που συμπεριφρεσαι. Σταμτα να ασχολεσαι με αυτ που σε τρομζουν , την ροκ αργ η γργορα θα την βγλεις  πως εσ νομζεις. Αγαπστε την ροκ αλλ και το ωραο, τι να κνω την ροκ ταν ακοω μια κουλτορα χωρς ουσα!!!  

-


17 2006, 17:43
.........


Σε λες τις γωνις του κσμου ακονε μουσικ, χορεουν σε κθε ρυθμ της και διασκεδζουν στεναχωριονται σε κθε κουσμα της…..Ο παργοντας  μως που θα πρπει να μενουμε και να βοηθσουμε  αυτ που λγετε αλλις ψυχαγωγα εναι το τι μας πουλνε τλος πντων και τι δεν μας  αφνουν να ακοσουμε !!!!!λοι πιστεω χετε παρατηρσει σε κθε μαγαζ που πηγανετε πσοι ωραοι καλλιτχνες δεν χουν κνει χι cd αλλ οτε demo….Γιατ???? κρυβεται κτι μσα σ αυτ ?  Πσες φωνς χουν χαθε και πσοι δημιουργο δεν τους ξρει οτε η μνα τους. Σγουρα ο κθε μουσικς γνωρζει τουλχιστον 10 ‘’φωνρες’’ και λλους 10 ‘’συνθεταρες’’. Μπως γνεται κτι που δεν το γνωρζουν πολλο? Μαλλον!!! χετε παρατηρσει το τι ακομε στα ραδιφωνα?? Πιστεω πως ναι. εχετε καταλβει κατι? Σγουρα ναι!! Πσες φορς χετε πει στους φλους στις φλες σας ρε μ…. πλι τα δια τραγοδια παζει αυτς ο σταθμς??? Ναι… και θα παζει τα δια μχρι να αλλξει η play list του κθε σταθμο!!!!! Ποιος τελικ ορζει αυτ την play list?? Ο σταθμς???Μμμ…. Ναι σγουρα βζει την πινελι του και ο σταθμς αλλ Μλλον και κτι λλο κρβεται απ πσω… ! !Καλ εναι να μπορομε να βλπουμε τα πργματα με το νομα τους και να καταλαβανουμε επιτλους τι μας πουλνε και τι δεν μας το βζουν καν να το κρνουμε!! Παρατηρστε σας παρακαλ σκεπτμενοι αναγνστες μου τι τελικ γνεται στην Ελλδα με την μουσικ. ταν Θλουν να προωθσουν κτι θα το προωθσουν και θα πουν και να <τραγοδι>.. Πσες φορς χετε ακοσει κποια  σνθεση  και λτε τι βλακεα εναι αυτ αλλ σε καννα μνα χετε πισει τον εαυτ σας να το σιγοτραγουδει? Πτυχαν τον στχο τους . Ο χρυσς δσκος εναι γεγονς και εμες παραμνουμε στην μετριτητα σαν κριτς, μουσικο, συνθτες…. Ο λγος που τον τελευταο διστημα χω κινηθε προς την ξνη μουσικ εναι αυτ . διτι εκε υπρχουν βλακεες αλλ βγανουν να κριθον, υπρχουν παιδι με cd 19 χρονν και τους προωθον σαν να ταν ο Νταλρας , υπρχουν στυλ και ιδες που ακογονται σο και παρξενες σε πολλος να ακογονται….. Επιτλους Ελλδα βοθα τα παιδι σου στω και αργ…..Μπορον να προσφρουν πρα μα πρα πολλ ρε γαμτο….    

 


-
vinias
Blog
blogs.musicheaven.gr/vinias

()
Tags
(1)
blog !


...


...
...


Blogs

LinksMusicHeaven.gr, Hosting interTEN