ελληνική μουσική
309 online   ·  206.002 μέλη
αρχική

Μουσικός Διαγωνισμός

Μουσικός Διαγωνισμός Νοεμβρίου

Καλωσορίσατε στις σελίδες ενός ακόμη Μουσικού Διαγωνισμού που διοργανώνει το MusicHeaven!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του διαγωνισμού,
τη δισκογραφική LYRA και το οργανοποιείο Χρήστου Σπουρδαλάκη.

LYRA

Η Εταιρία Γενικών Εκδόσεων - ΛΥΡΑ είναι η παλιότερη και μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρία που άντεξε στην επέλαση των πολυεθνικών στην ελληνική δισκογραφία. Η δημιουργία της στα μέσα της δεκαετίας του ’60 από τον Αλέκο Πατσιφά συμπίπτει με μια δυναμική άνθηση στο ελληνικό τραγούδι, μια ανάπτυξη που η ΛΥΡΑ όχι μόνο έφερε στο προσκήνιο, αλλά και σε μεγάλο βαθμό καλλιέργησε.

Γύρω από τη ΛΥΡΑ συγκεντρώθηκε τα τελευταία σαράντα χρόνια, ένας από τους πλέον δημιουργικούς και πρωτοποριακούς πυρήνες της μουσικής, ποιητικής, εικαστικής και καλλιτεχνικής παραγωγής. Το ‘ελληνική’, στην περίπτωση της ΛΥΡΑ δεν είναι ένας κατηγορηματικός προσδιορισμός αλλά μια συγκροτημένη άποψη για τη μουσική και την πνευματική ζωή: άλλοτε ανασύροντας από την αφάνεια αριστουργήματα της δημοτικής και λαϊκής παράδοσης άλλοτε δίνοντας σε αυτά σύγχρονες διεξόδους και άλλοτε προβάλλοντας δημιουργικά στοιχεία και τάσεις που μόνο ανανέωσαν το ελληνικό τραγούδι αλλά και έμελλε να αντιγραφούν, πότε με τις πιο αδρές γραμμές και πότε δημιουργώντας νέα ρεύματα και νέες σκηνές.

Περισσότερα στο www.lyra.gr)

Οργανοποιείο Χρήστου ΣπουρδαλάκηΚατασκευές Εγχόρδων - Επισκευές


 • Κιθάρες (Κλασσικές, Ακουστικές, Ρεμπετοκιθάρες, Λαουτοκιθάρες)
 • Μαντολίνα & Μαντόλες
 • Όργανα της οικογένειας του Λαούτου (Λαούτα, Μπουζούκια, Τζουράδες, Μπαγλαμάδες) κ.α.

  Εκτελούνται και παραγγελίες διάφορων άλλων εγχόρδων

  Περισσότερα στο www.music-instruments.gr

 • Με την υποστήριξη  ΤΑ ΔΩΡΑ


  Περισσότερα στοιχεία για τις παραπάνω νέες κυκλοφορίες, στο site της LYRA


  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΩΣ ΤΩΡΑ
  136
  ΟΡΟΙ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
  • To MusicHeaven διοργανώνει για 5η φορά μουσικό διαγωνισμό.

  • Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως κόστος συμμετοχής στο διαγωνισμό. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Επίσης τα στοιχεία σας δεν δίνονται πουθενά και θα διαγραφούν μετά το τέλος του διαγωνισμού. Τα στοιχεία (διεύθυνση, email κλπ) τα συλλέγουμε προκειμένου να σας στείλουμε το δώρο σας σε περίπτωση που κερδίσετε.

  • Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη του MusicHeaven, ανεξαρτήτως ηλικίας & εθνικότητας. Κάθε μέλος μπορεί να συμμετάσχει μόνο μία φορά.

  • Θα υπάρξουν συνολικά 10 νικητές, που θα κερδίσουν από 1 CD της LYRA. Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση ανάμεσα σε όλους όσους απαντήσουν σωστά.

  • Ο Διαγωνισμός λήγει στις 20 Νοεμβρίου 2006, ενώ τα αποτελέσματα θα βγουν μέχρι αρχές Δεκεμβρίου στην πρώτη σελίδα του MusicHeaven.

  Σας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!

  Με μουσικούς χαιρετισμούς,
  MusicHeaven
  ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

  Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό πρέπει να συνδεθείτε από εδώ. Αφού συνδεθείτε, ξαναελάτε σε αυτή τη σελίδα, όπου πλέον η φόρμα εγγραφής θα είναι ενεργή και εμείς έτοιμοι να υποδεχθούμε τη συμμετοχή σας στον Διαγωνισμό μας!

  Ευχαριστούμε και μας συγχωρείτε για την ταλαιπωρία, όμως αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη για να αποφύγουμε διπλές συμμετοχές.
  Συνδεθείτε!

  Αυτά τα διάβασες;