ελληνική μουσική
    942 online   ·  210.857 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Νταλάρας και Στόκας στη Χίο

    Δυο ενδιαφερουσες συναυλίες στη Χίο!

    Νταλάρας και Στόκας στη Χίο

    Τρίτη 03 Αύγ 2010

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ 
    ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
    ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ


    “Εκεί που οι φίλοι συναντιούνται”

    Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010, 9:00 μ.μ.
    Δημοτικό Στάδιο Χίου


    Διοργάνωση: Ναυτικός Όμιλος Χίου
    Συνδιοργάνωση: Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου,
    Υπό την Αιγίδα: Δήμος Χίου, Δ.Ο.Ν.Α. Χίου

    Στις 6 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, ο Γιώργος Νταλάρας θα συναντήσει τους φίλους του! Μια μοναδική συναυλία, ένα μουσικό ταξίδι, αναφορά στις μεγάλες επιτυχίες του των τριάντα πέντε και πλέον χρόνων παρουσίας του στον ελληνικό μουσικό χώρο. Μαζί του η εξαιρετική Μελίνα Ασλανίσδου, ο σπουδαίος δεξιοτέχνης μουσικός και συνθέτης Μιχάλης Τζουγανάκης και 12 σολίστες μουσικοί.
    Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά. Ένα οδοιπορικό με διαχρονικές επιτυχίες των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζηδάκη, Σταύρου Κουγιουμτζή, Μάνου Λοίζου, Απόστολου Καλδάρα, Γιάννη Μαρκόπουλου, Γιάννη Σπανού, Χρήστου Νικολόπουλου, Άκη Πάνου, Σταύρου Ξαρχάκου, Θάνου Μικρούτσικου, Ελένης Καραίνδρου αλλά και νεότερων συνθετών.
    Μια συναυλία που θα ταξιδέψει το κοινό, σε ξεχασμένα ελληνικά μουσικά μονοπάτια, όπως το σμυρναίικο και το ρεμπέτικο, αλλά και σε κλασικά σύγχρονα ελληνικά και μεσογειακά τραγούδια.
    Αυτή η συνάντηση θα μας μείνει αξέχαστη!
    Θα είμαστε όλοι εκεί!

     

     

     


    ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ 
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΡΟΒΑΣ
    ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
    “ Μια ΒΟΛΤΑ με τους ΦΙΛΟΥΣ ! ”


    Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010, 9:00 μ.μ.
    Ανοιχτό Θέατρο Καρδαμύλων “Αδαμάντιος Λεμός”

    Διοργάνωση:
    Δήμος Καρδαμύλων

    Συνδιοργάνωση:
    Ναυτικός Όμιλος Χίου, Φιλοπρόοδος Όμιλος Καρδαμύλων
    Αθλητικοί Σύλλογοι «ΝΗΡΕΑΣ» & «ΠΟΣΕΙΔΩΝ»


    Ο Μπάμπης Στόκας, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, πραγματοποιούν φέτος μία παράσταση-συναυλία με άξονα το προσωπικό τους αίσθημα και φέρνουν τον ακροατή σε επαφή με μοναδικές ερμηνείες και τραγούδια, με χιούμορ και σάτιρα, με δυνατά ντεσιμπέλ και εκρηκτικό πάθος!

    Ο Μπάμπης Στόκας, η φωνή των Πυξ Λαξ, της μεγαλύτερης ελληνικής μπάντας, μετά την δισκογραφική παρότρυνση «Τραγουδήστε, μην ντρέπεστε» και έναν επιτυχημένο μουσικό χειμώνα στην Αθήνα και σε μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα, το νέο δισκογραφικό κάλεσμα του αισθαντικού και ταυτόχρονα εκρηκτικού ερμηνευτή – τραγουδοποιού, αφορά μια ΒΟΛΤΑ! Αυτός είναι ο τίτλος του νέου του δίσκου, αυτό και το όνομα της καλοκαιρινής περιοδείας, μαζί με τους συνεργάτες -φίλους του!

    Τον πολυπράγμων… «Άγαμο Θύτη» Δημήτρη Σταρόβα, που το χιουμοριστικό και καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει με έναν μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού! Κάθε του εμφάνιση, παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης με σχόλια, τραγούδια και γέλια από την μεριά όλων. Του ίδιου, των μουσικών και του κοινού!

    Τον «άνθρωπο ορχήστρα» Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, που δεν θα μπορούσε να λείπει από την «πληθωρική» αυτή παρέα. Όχι μόνο επειδή είναι ένας από τους συνεργάτες στον νέο δίσκο του Μπάμπη Στόκα, αλλά και επειδή έχει κερδίσει κοινό και κριτικές από τη δυναμική του μουσική πορεία. Πλαισιωμένος από τα μουσικά του όργανα (που δεν είναι καθόλου λίγα !) και με μια φωνή που μπορεί από τη μία να μελοποιεί στίχους ποιημάτων και από την άλλη να αναφωνεί «Γαμώ την καταδίκη μου!», θεωρείται δίκαια ένας από τους άξιους συνεχιστές της ελληνικής ρoκ σκηνής!



    Τιμές εισιτηρίων :  15€





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε