ελληνική μουσική
295 online   ·  203.996 μέλη


αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Μάρω Μαρκέλλου και Γιώργος Χατζηπαύλου στο ΣΤΝ!

Live από την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου και για 4 εμφανίσεις στον Σταυρο του Νότου Plus!

Μάρω Μαρκέλλου και Γιώργος Χατζηπαύλου στο ΣΤΝ!

Κυριακή 07 Νοεμβρίου 2010

ΜΑΡΩ ΜΑΡΚΕΛΛΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ
«Κροίσοι»

Από την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου και για 4 Πέμπτες, η Μάρω Μαρκέλλου και ο Γιώργος Χατζηπαύλου, αν και «απέναντι» ανεβαίνουν μαζί τη σκηνή του Σταυρού Του Νότου να μοιραστούν τα τραγούδια, τις σκέψεις, τις «κρίσεις» της καθημερινότητας αλλά και  τα ψυχολογικά τους προβλήματα με όλο τον κόσμο!!! 
Λίγο πριν την κυκλοφορία της δεύτερης δισκογραφικής της δουλειάς η Μάρω Μαρκέλλου βρίσκει στον μοναδικό-ανεπανάληπτο-ασταμάτητο-επίθετα-επίθετα-επίθετα Γιώργο Χατζηπαύλου τον ιδανικό συνένοχο στο Κρεπερτόριο.

Ανίκανοι να ακούσουν για άλλη μια φορά τη λέξη «οικονομία», η κρίση γίνεται ΚΡΟΙΣΟΙ, με τον Γιώργο Χατζηπαύλου υπεύθυνο για άφθονο, αυθόρμητο και αυθεντικό γέλιο και τη Μάρω Μαρκέλλου υπεύθυνη για άφθονα, αυθόρμητα και αυθεντικά τραγούδια.
Και επειδή το ..  “tango” δεν είναι ποτέ για δύο αλλά πάντα για «τρίο», κάθε Πέμπτη θα καλωσορίζουν στη σκηνή και έναν εκλεκτό προσκεκλημένο-έκπληξη! (για να βγαίνουν για τσιγάρο)

Κιθάρες / φωνητικά / τραγούδι : Γιώτης Παρασκεϋαίδης
Μπάσο / Αυγό : Χρήστος Ζερβός
Τύμπανα / αναστάτωση : Γιώργος Καρλής
Η Τρομπέτα :  Ο Βαγγέλης Καρότος
Το Τρομπόνι : Ο Γιώργος Ζαρέας


Σταυρός του Νότου club
Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Τηλ. 210-922.69.75 -  www.stn.gr


Tags
Μουσικά Όργανα:ΤρομπέταΤρομπόνι


Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!


σχόλια (0)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτεΣχόλια από άλλες δημοσιεύσεις