ελληνική μουσική
432 online   ·  206.525 μέλη

αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Κραουνάκης, Μαζωνάκης σε στίχους ...Ελευθερίου

Στον ίδιο δίσκο ο Κραουνάκης με τον Μαζωνάκη και τον Μουζουράκη; Κι όμως ...έγινε.

Κραουνάκης, Μαζωνάκης σε στίχους ...Ελευθερίου

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Πρωταγωνιστής στην παραπάνω σύμπραξη, ο συνθέτης Άρης Βλάχος.

Συνεργάτης του Σταμάτη Κραουνάκη και της ομάδας Σπείρα Σπείρα από το 2004 ως ενορχηστρωτής, διευθυντής ορχήστρας και πιανίστας, έφτιαξε τα επτά πρώτα του τραγούδια, και τα παρουσιάζει αποκλειστικά στο ειδικό site που δημιουργήθηκε για την κυκλοφορία αυτή, στο www.enaena.gr, ενώ πωλούνται επίσης αποκλειστικά στο www.kraounakis.gr

Μία ξεχωριστή δουλειά με συνθέσεις, στίχους, ενορχηστρώσεις, παραγωγή, εικαστική εργασία και ερμηνείες των φίλων τραγουδιστών και μουσικών που «ακουμπάνε» στην παράδοσή μας στο καμπαρέ αλλά και στο ροκ.

Επτά τραγούδια ένα κι ένα κι ένα ορχηστρικό ερμηνεύουν oι:

Σταμάτης Κραουνάκης,

ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Πάνος Μουζουράκης,

ο Κώστας Μπουγιώτης, η Αργυρώ Καπαρού και η Ασπασία Στρατηγού,

σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου, Κώστα Γεωργουσόπουλου, του "δικού μας" Χρήστου Σταυρακούδη, Σταύρου Σταύρου και Μαρίας Στεργιοπούλου.

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!


σχόλια (0)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτεΣχόλια από άλλες δημοσιεύσεις

Αυτά τα διάβασες;