ελληνική μουσική
466 online   ·  204.034 μέλη


Το όνομα των Αpurimac είναι συνδεδεμένο με τη μουσική της Λατινικής Αμερικής, έτσι όπως την έκαναν γνωστή στη χώρα μας, μέσα από την επιτυχημένη τους παρουσία εδώ και δύο δεκαετίες, αλλά και από τις συνεργασίες τους με μερικούς από τους πιο γνωστούς έλληνες καλλιτέχνες, όπως ο Παντελής Θαλασσινός, ο Γιώργος Νταλάρας, οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας κ.ά. Το συγκρότημα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα live και μάλιστα μέχρι σήμερα έχει κάνει περισσότερες από χίλιες συναυλίες! Δείτε φωτογραφίες από τις συναυλίες τους, έτσι όπως τις κατέγραψε η φωτογραφική μηχανή του MusicHeaven...
Τετάρτη 05 Μαΐου 2004
Αυτόν τον καιρό και εν μέσω της προετοιμασίας του νέου τους cd, εμφανίζονται κάθε Κυριακή μέχρι το τέλος Μαϊου, στο Multi22, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που αξίζει να δείτε, για να ζήσετε από κοντά τη μαγεία της παραδοσιακής μουσικής των ¶νδεων, να συνδυάζεται υπέροχα με το δυναμισμό του Αφροκουβανέζικου ρυθμού της Καραϊβικής, με αποτέλεσμα ένα εκρηκτικό κλίμα.

Το live ξεκινά στις 5 το απόγευμα με ελεύθερη είσοδο, στον πρώτο όροφο του Multi22, το οποίο βρίσκεται Ερμού 116 και Λεωκορίου, Ψυρρή, τηλ. 210-3316766.

Το MusicHeaven παρακολούθησε μία από τις εμφανίσεις τους και σας εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες, μικρό δείγμα του εκρηκτικού εξωτικού κλίματος, που δημιουργούν στα live τους οι Αpurimac.

Φωτογραφίες: Μιχάλης ΑλιάγαςΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!


σχόλια (0)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτεΣχόλια από άλλες δημοσιεύσεις