ελληνική μουσική
450 online   ·  207.055 μέλη
αρχική

Καταχώρηση αγγελίας - βήμα 1ο

Απλή ή PREMIUM αγγελία;


Τι είναι μια PREMIUM αγγελία;
Οι PREMIUM αγγελίες αποφέρουν περισότερα κλικς, με αποτέλεσμα η αγγελία να εμφανίζεται σε πολύ περισσότερο κόσμο σε σχέση με μια απλή αγγελία. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί οι PREMIUM αγγελίες εμφανίζονται στην αρχική σελίδα των αγγελιών, έχουν έντονο περίγραμμα, έντονους χαρακτήρες και εμφανίζονται ΠΑΝΩ από όλες τις υπόλοιπες αγγελίες της κατηγορίας τους.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ - Που εμφανίζεται μια PREMIUM αγγελία;Οι PREMIUM αγγελίες (κόκκινο έντονο πλαίσιο) εμφανίζονται
πάνω από όλες τις υπόλοιπες αγγελίες
με αποτέλεσμα να έχουν πολύ περισσότερα clicks


Πότε συμφέρει η PREMIUM αγγελία;
Οι PREMIUM αγγελίες συμφέρουν όσους αποκομίζουν κέρδος μέσα από αυτό που διαφημίζουν. Με ένα ελάχιστο κόστος, εξασφαλίζουν μεγάλη διαφήμιση που αποφέρει συνήθως πολλαπλάσιο κέρδος. Για παράδειγμα, οι καθητητές μουσικής, τα ωδεία ή τα καταστήματα μουσικών οργάνων.

Είμαι καθηγητής μουσικής ή έχω ωδείο. Γιατί με συμφέρει μια PREMIUM αγγελία;
Οι PREMIUM αγγελίες εμφανίζονται πάνω από όλες τις υπόλοιπες, έχουν έντονο περίγραμμα και περιγραφή και έτσι έχουν περισσότερα κλικς και εμφανίσεις από τις υπόλοιπες, από επίδοξους μαθητές ή γονείς. Αν κάθε εβδομάδα, με τα 10 ευρώ που κοστίζει η PREMIUM αγγελία, αποκτάτε το λιγότερο 1 μαθητή, τότε έχετε σημαντικότατο κέρδος. Ο μαθητής θα σας αποφέρει πολύ μεγαλύτερο κέρδος μέσα σε μια χρονιά, από τα 10 ευρώ της αγγελίας που κοστίζει η PREMIUM αγγελία. Το κέρδος θα είναι πολύ μεγαλύτερο αν καταφέρετε να κρατήσετε το μαθητή και τις επόμενες χρονιές.

Πως γίνεται η πληρωμή της PREMIUM αγγελίας;
Είτε μέσω κατάθεσης σε τράπεζα (ALPHA, Πειραιώς, ΕΘΝΙΚΗ, Eurobank), είτε μέσω PAYPAL, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας. Απλά πατήστε το σχετικό κουμπί παρακάτω. Όταν σας ζητηθεί, επιλέξτε τρόπο πληρωμής. Στην πληρωμή μέσω πιστωτικής, τα στοιχεία της κάρτας ΔΕΝ κοινοποιούνται στο MusicHeaven και η πληρωμή γίνεται εξ' ολοκλήρου μέσω του PAYPAL, του ασφαλέστερου συστήματος online πληρωμών παγκοσμίως.

Θέλω PREMIUM αγγελία, αλλά έχω απορίες
Περιμένουμε εδώ οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τις PREMIUM αγγελίες.απλή PREMIUM
μέγιστο διάστημα προβολής 4 εβδομάδες 24 εβδομάδες
φωτογραφίες μέχρι 2 μέχρι 10
απεριόριστο κείμενο
τοποθέτηση στο χάρτη
Τοποθέτηση στις Premium Αγγελίες
στην αρχική σελίδα των αγγελιών
Έγχρωμο έντονο περίγραμμα
Έντονοι (bold) χαρακτήρες
Εμφάνιση πάνω από όλες τις άλλες αγγελίες
της κατηγορίας που ανήκει η αγγελία σας
Shopping cart HTML
κώδικας για σύνδεση με ηλεκτρονικό κατάστημα ή Paypal
δωρεάν 10€ / εβδομάδα
Για να αποφύγουμε spam καταχωρήσεις αγγελιών που μειώνουν την ποιότητα των αγγελιών, απαιτείται να είστε μέλος του MusicHeaven για να δημοσιεύσετε αγγελία. Η εγγραφή παίρνει 1 λεπτό.

Δεν είμαι μέλος και θέλω να γραφτώ δωρεάν | Είμαι ήδη μέλος
 

Αυτά τα διάβασες;