chat
ελληνική μουσική
online 149·184.175 μέλη
δραστηριότητα

φωτογραφίες

level

Περαστική Νότα
4 Χρυσές Νότες / μέλος από 11 Μάρ 2012 / εθεάθη στις 22 Φεβ 2016, 23:04

περιοχή

ΑΙΓΑΛΕΩ, Ελλάδα

πραγματικό όνομα

Ειρήνη Φραγκάκη

ενασχόληση

Συγγραφέας

φύλο

γυναίκα

γενέθλια

23 Φεβρουαρίου

ενδιαφέροντα

Συγγραφή,Ποίηση,Ζωγραφική

μότο / υπογραφή

Όλα τα έργα,ποίηση,στίχοι,πεζά,είναι πνευματικά κατοχυρωμένα και απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδειά μου. Ευχαριστώ πολύ!
Vita

Η Ειρήνη Φραγκάκη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σητεία της Κρήτης το 1976. Τα τελευταία χρόνια, ζει στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της και τα 4 παιδιά της.
Από την γενιά της μητέρας της είναι περήφανη να λέει ότι είναι απόγονος του μεγάλου κρητικού ραψωδού Βιτσέντζου Κορνάρου.
Η συγγραφή πεζών διηγημάτων και ποιημάτων ξεκίνησε για εκείνη ως ένα χόμπι το οποίο ηρεμούσε το μυαλό της και την βοηθούσε να διαχειρίζεται τα συναισθήματα της. Από τότε που θυμάται τον εαυτό της, κρατάει στο χέρι της ένα μολύβι κι ένα χαρτί. Είτε είναι για γράψιμο είτε για ζωγραφική. Πλέον αυτά έχουν γίνει ένα με την ανάσα της! Δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της ότι θα καταπιέζει τις σκέψεις και τις εικόνες μέσα της. Η εξωτερίκευση των συναισθημάτων της κατ' αυτόν τον τρόπο είναι για εκείνη η απόλυτη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!

Χωρίς να κατατάσσει τη γραφή της σε κάποιο συγκεκριμένο είδος και χωρίς να βάζει την ταμπέλα του συγγραφέα στην ίδια, ομολογεί ότι αυτό που κάνει είναι αυτό που αγαπά! Όπως κι αν λέγεται ο καθένας που γράφει, γραφιάς ή συγγραφέας, παραμυθάς ή στοχαστής, εκείνη θέλει να ελπίζει ότι η δικιά σας κριτική θα είναι αυτή που θα χαρακτηρίσει την δικιά της κατάθεση ψυχής!
Στην Αθήνα εργάστηκε σε δίκτυο εφημερίδων της Δυτικής Αττικής έως ότου έμεινε έγκυος στο 3ο της παιδί και επέλεξε να εργάζεται μόνο ως δακτυλογράφος χειρόγραφων και ν’ αφοσιωθεί στην συγγραφή και στα παιδιά της.


“Η αγάπη που άνθισε στην ψυχή μου” είναι το πρώτο συγγραφικό της πόνημα, με θέμα το διαζύγιο που όσο κι αν ακούγεται κοινότυπο και περίεργο, ακόμη και σήμερα αποτελεί θέμα ταμπού στην επαρχία και όχι μόνο. Κυκλοφορεί από την Δυάς εκδοτική.
Το δεύτερο βιβλίο της με τίτλο “Η πεταλούδα της νύχτας” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελληνική Πρωτοβουλία!
Οι στίχοι στο τραγούδι Αλήθειες Ζωής που τραγουδάει ο Χρήστος Ρενιέρης είναι η πρώτη της επαφή με το μουσικό χώρο κιέχει γραφτεί για το δεύτερο βιβλίο.
Για να ακούσετε το τραγούδι http://www.youtube.com/watch?v=Grw2G7Iqprk&feature=g-high-u 
Επικοινωνία με τη συγγραφέα:

eirinifragaki@gmail.com

https://www.facebook.com/irene.frag.1

https://twitter.com/#!/Eirini_Fragaki

http://irene-f.blogspot.com/

http://eirinifragaki.ucoz.com/

http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Blog&file=page&blogger=irenefr

Αρθρογραφεί σε: http://sylvialouka.wordpress.com/

http://www.themagmedia.com/

http://www.korifogrami.gr/category/videos/

http://www.booknights.gr/

www.logotexniki.com

www.anazitiseis.com
http://www.ellinikosfm.com/new/song.php?songid=141930

Σχόλια στο e-Περιοδικό (1)
Posts στο Forum (1)