ελληνική μουσική
96 online   ·  204.528 μέλη

«Δωρεάν» Prince στη Βρετανία

vouliakis
Βετεράνος
Chat
16.07.2007, 11:35
Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε στη Βρετανία η απόφαση του δημοφιλούς τραγουδιστή Πρινς να μοιράσει δωρεάν με την κυριακάτικη έκδοση της Daily Mail τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Planet Earth", η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιουλίου. Συνολικά μοιράστηκαν τρία εκατομμύρια αντίτυπα.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα της Δευτέρας, ως αντίποινα, η SONY BMG, ανακοίνωσε πως αποφάσισε να μη διανέμει το άλμπουμ του στη Βρετανία.

Αντίθετη στη διανομή του CD μέσω της εφημερίδας είναι και η Ένωση των βρετανικών τσαρτ, η οποία δεν θα λάβει υπόψη της τη νέα κυκλοφορία στον καταρτισμό των καταλόγων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Ωστόσο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν σταματά εδώ. Ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει δωρεάν το νέου του άλμπουμ σε όσους θα πάνε σε μία από τις 21 συναυλίες του στο Λονδίνο, τον επόμενο μήνα.

«O Πρινς δίνει το άλμπουμ του δωρεάν γιατί τα κέρδη του πλέον προέρχονται από τις ζωντανές του εμφανίσεις» εξηγεί ο Πίτερ Ράιτ, αρχισυντάκτης της Daily Mail.

O εκπρόσωπος του καλλιτέχνη συμπληρώνει πως «ο μοναδικός στόχος του Πρινς είναι να φθάσει η μουσική απευθείας σε αυτούς που θέλουν να την ακούσουν».

Πηγή:Newsroom ΔΟΛ


#1