ελληνική μουσική
    1013 online   ·  210.856 μέλη
    Kerato
    18.02.2008, 22:41
    Ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα στη σύγχρονη ζωή είναι το κόψιμο.
    Άλλες φορές πρόκειται για αβγολέμονο και σπανιότερα για μαγιονέζα. Τί κάνει κανείς για να μην του κόψει ούτε το ένα, ούτε το άλλο;
    Περιμένετε να κρυώσει το ζουμί και μετά να το ανακατέψετε με το αβγό ή καλύτερα να είναι ζεστό; Το λεμόνι το στίβετε στο τέλος ή απ' την αρχή; Τέλος, χτυπάτε κρόκο και ασπράδι σε ξεχωριστά μπωλ ή όλα μαζί και το τσόφλι μόνο του;

    despinakontogianni
    19.02.2008, 00:36
    Δν ξέρω, αλλά αλήθεια θέλω να μάθω!
    Stroumfita456
    19.02.2008, 19:55
    1oν αν είναι ζεστο το βάζεις σιγά σιγα και ανακατευεις γρηγορα το αυγο
    2ον ολα μαζι με το λεμονι....οσο για το τσόφλι τι να σου πω αν σ'αρεσει βάλτο και αυτό μεσα.
    kamelia8
    19.02.2008, 22:13

    Sweet-Killer
    20.02.2008, 16:23
    Παράθεση:

    Το μέλος kamelia8 στις 19-02-2008 στις 22:13 έγραψε...





    Απ'το στόμα μου το πήρες....!
    Kerato
    21.02.2008, 10:39
    Τί ακριβώς πήρε από το στόμα σου; (μπλιαχ!)

    Δεν αντιλαμβάνομαι την απορία σας, αγαπητές μου...

    Ρίξτε μια ματιά στα θέματα που ανοίγονται τελευταία εδώ γύρω (σ' αυτήν την κατηγορία εννοώ) και θα καταλάβετε το νόημα αυτού του θέματος...

    Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν.

    Πίσω στο θέμα μας, λοιπόν, περιμένω απαντήσεις για τρόπους αποφυγής του κοψίματος του αβγολέμονου.
    Έχω χάσει τον ύπνο μου τελευταία...


    Time slips by like grains of sand...

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Kerato στις 21-02-2008 10:53 ]


    Sweet-Killer
    21.02.2008, 17:50
    Μα να'χεις χάσει τον ύπνο σου πια για το αυγολέμονο???
    Kerato
    21.02.2008, 17:56
    Είδες, είδες;
    nomiky
    23.02.2008, 23:41
    Καλό μου μη μου χολοσκάς. εδω ειμαι εγω!!!
    1ον χτυπας το ασπράδι
    2ον ριχνεις τον κρόκο μολις δέσει το ασραδι και μιαζει σαν σαπουνάδα ένα πραμα;
    Ωραια ως εδω. (καλε πια Βέφα)
    3ον οοοχι τσοφλι
    4ον το λεμονακι και χτυπας ακομα + 2 σταγόνες νερακι
    5ον ριχνεις ζεστο ζομο στο πιατο σιγα σιγα για να αλλαξει η θερμοκρασια και τοριχνεις σρην κατσαρολα.
    Δεν ανακατεβεις απλα κουνας την κατσαρολα
    Αυτα
    marakiasteraki
    24.02.2008, 11:43
    Παράθεση:

    Το μέλος Kerato στις 18-02-2008 στις 22:41 έγραψε...

    Ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα στη σύγχρονη ζωή είναι το κόψιμο.
    Άλλες φορές πρόκειται για αβγολέμονο και σπανιότερα για μαγιονέζα. Τί κάνει κανείς για να μην του κόψει ούτε το ένα, ούτε το άλλο;
    Περιμένετε να κρυώσει το ζουμί και μετά να το ανακατέψετε με το αβγό ή καλύτερα να είναι ζεστό; Το λεμόνι το στίβετε στο τέλος ή απ' την αρχή; Τέλος, χτυπάτε κρόκο και ασπράδι σε ξεχωριστά μπωλ ή όλα μαζί και το τσόφλι μόνο του;




    Πως κανουμε το αυγολεμονο:
    Χτυπαμε καλα με συρμα τα αυγα με το χυμο λεμονι, προσθετουμε σιγα σιγα το ζωμο της σουπας και στη συνεχεια το αδειαζουμε στην κατσαρολα ανακατευοντας καλα. Αντε, και καλη μας ορεξη!!!
    Stroumfita456
    06.03.2008, 21:21
    Παράθεση:

    Το μέλος nomiky στις 23-02-2008 στις 23:41 έγραψε...

    Καλό μου μη μου χολοσκάς. εδω ειμαι εγω!!!
    1ον χτυπας το ασπράδι
    2ον ριχνεις τον κρόκο μολις δέσει το ασραδι και μιαζει σαν σαπουνάδα ένα πραμα;
    Ωραια ως εδω. (καλε πια Βέφα)
    3ον οοοχι τσοφλι
    4ον το λεμονακι και χτυπας ακομα + 2 σταγόνες νερακι
    5ον ριχνεις ζεστο ζομο στο πιατο σιγα σιγα για να αλλαξει η θερμοκρασια και τοριχνεις σρην κατσαρολα.
    Δεν ανακατεβεις απλα κουνας την κατσαρολα
    Αυτα


    να η καλή η νοικοκυρα............ενα χειροκροτημα για την Νομική μας!!!