ελληνική μουσική
395 online   ·  202.983 μέλη

Ένα από 10 μεγαλύτερα λάθη των ανδρών!

Brokenchord
Σολίστ
Chat
30.10.2008, 19:23

Θέλω να νομίζω ότι έχω καταλάβει τι εννοεί εδώ η κοπέλα που γράφει το άρθρο μια που γράφω και εγώ ένα κείμενο πάνω σε αυτό!

 

Αλλά θα ήθελα και της γυναίκες της μουσικής μας συντροφιάς να μας το αναλύσουν σε εμάς τους άντρες με συγκεκριμένα παραδείγματα με μια γυναικεία ματιά!

 

Το να ειστε υπερβολικά "καλά παιδιά"

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι στις "γυναικάρες" δε φαίνεται να αρέσουν τα "καλά παιδιά"; Φυσικά και το έχετε παρατηρήσει.

Θα είχατε κατά καιρούς πολύ ελκυστικές φίλες, οι οποίες κατά περίεργο τρόπο πάντα κατέληγαν να βγαίνουν με "κόπανους"...αλλά για κάποιο λόγω ποτέ δεν έδειξαν να ενδιαφέρονται ερωτικά για σας.

Τι συμβαίνει εδώ; Είναι πραγματικά πολύ απλό. Οι γυναίκες δεν βασίζουν τις επιλογές τους στους άντρες, στο πόσο "καλά παιδιά" είναι αυτοί. Διαλέγουν αυτούς που διαλέγουν επειδή νιώθουν μια παντοδύναμη εσωτερική ενστικτώδη έλξη γι' αυτούς.

Και κάτι ακόμη. Το να είστε "καλό παιδί" δεν κάνει μια γυναίκα να νιώσει αυτό το "κάτι" που θα την κάνει να πέσει στα πόδια σας. Με το να είστε καλός δεν θα κάνετε μια γυναίκα να σας διαλέξει. Καταλαβαίνω ότι αυτό δεν έχει καμία λογική, και είναι δύσκολο να το αποδεχτείτε &αλλά θα το ξεπεράσετε.

Μέχρι να δεχτείτε αυτό το γεγονός, και να αρχίσετε να προσαρμόζετε την τακτική σας πάνω σ' αυτό, δεν θα έχετε καμία επιτυχία με τις γυναίκες που σας αρέσουν.

Το έχω συνειδητοποίηση χρόνια τώρα!!!


#1   
noizreduction
Βετεράνος
Chat
30.10.2008, 19:31

Τα υπολοιπα 9?


#2   
PashalinaMakia
Φθασμένος
Chat
30.10.2008, 20:43

Έβλεπες το πρωί "Υπάρχεi λόγος" στο Star?

 

Εστίασες μόνο στο 1 λάθος , που σε άγγιξε περισσότερο.

 


#3   
Brokenchord
Σολίστ
Chat
31.10.2008, 21:43

Μπά όχι απλός ασχολουμε με το θέμα εδώ και δύο χρόνια τώρα!

 

Σωστά! Βλέπεις είχα ακούσει πολλές φορές στο παρελθόν ... Αχ είσαι πολύ καλός!

Και επειδή μετά το τρειλερ έπεφταν διαφημίσεις έπρεπε να καταλάβω το γιατί! Να βρω τι φταίει σε εμένα από το να κατηγορώ τις γυναίκες!

 


-----------------
Η ζωή είναι ένα τραγούδι. Γι΄αυτό τραγούδησε το όσο ποιο δυνατά μπορείς. Γιατί λίγα πράγματα χρειάζεται κάποιος για να είναι ευτυχισμένος. Μια ψυχή να τον αγαπάει, μια καλοκαρδισμένη κιθάρα και όνειρα, πολλά όνειρα, όσα είναι τα αστερία στους γαλαξίες

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Brokenchord στις 31-10-2008 21:44 ]


#4   
kwstasagas
MusicHeaven Guru
Chat
31.10.2008, 22:25

"Οι γυναίκες δεν βασίζουν τις επιλογές τους στους άντρες, στο πόσο "καλά παιδιά" είναι αυτοί."

Αν πράγματι συμβαίνει αυτό [που εγώ προσωπικά δεν (θέλω να) πιστεύω ότι συμβαίνει] .... μήπως θα έπρεπε το τόπικ να λέγεται "ένα από τα λάθη των γυναικών" ????

 

{#emotions_dlg.confused1}{#emotions_dlg.confused1}{#emotions_dlg.whistling} 


#5   
Brokenchord
Σολίστ
Chat
01.11.2008, 14:12

Δεν βλέπω απαντήσεις στο θέμα όμως! {#emotions_dlg.huh}


#6   
PashalinaMakia
Φθασμένος
Chat
01.11.2008, 14:59

Κοίταξε , είναι μια ανωμαλία που χαρακτηρίζει όλους τους ανθρώπους γιατί κι εσείς οι άντρες τις "κοινές γυναίκες" ερωτεύεστε και για εκείνες κάνετε πολλές βλακείες για να τις κρατήσετε πλάι σας.

 

Υπάρχει λοιπόν , κι αυτή η οπτική γωνία.:)

 


#7   
Brokenchord
Σολίστ
Chat
01.11.2008, 23:33

Με το συμπάθιο αλλα δεν κατάλαβα τίποτα! {#emotions_dlg.rolleyes}


#8   
SOPHIA-MX-4EVER
Σολίστ
Chat
02.11.2008, 01:31

έχει, δυστυχώς, δίκιο η PasalinaMakia

σκεφτείτε το, άντρες, και αν μπορείτε διαψεύστε μας

αν κ δύσκολο

ελπίζω να μπορείτε...

γιατί είναι τραγικό να σας τραβάνε αυτές...


#9   
margot
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
02.11.2008, 10:12

Το τι θα προκαλέσει έλξη σε έναν άντρα ή σε μία γυναίκα είναι καθαρά θέμα ενστίκτου και όχι λογικής. Δε θα πω δηλαδή μόλις δω έναν άνθρωπο "είναι καλό ή κακό παιδί οπότε θα κάνω σχέση μαζί του". Δε θα αναλύσω την προσωπικότητά του για να αποφασίσω αν θα κάνω μία προσπάθεια. Θα ακούσω το καμπανάκι που θα χτυπήσει.

Όσο γι αυτό που γράφεις ότι οι   πολύ ελκυστικές φίλες, οι οποίες κατά περίεργο τρόπο πάντα κατέληγαν να βγαίνουν με "κόπανους"...αλλά για κάποιο λόγω ποτέ δεν έδειξαν να ενδιαφέρονται ερωτικά για σας μήπως ισχύει το ό,τι είχαν αναπτύξει μία φιλική διάθεση απέναντί σας και δεν ήταν εύκολο να σας δουν αλλιώς; Ή ότι επειδή ως φίλος την είχατε δει σε άσχημες φάσεις - να κλαίει να είναι άφτιαχτη κλπ - εκείνη έχοντας άλλη εικόνα για το πως πρέπει να είναι σε μία ερωτική σχέση διαγράφει από το μυαλό της κάθε τέτοια επιλογή;

Επίσης δες πώς ξεκινάει το θέμα: Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι στις "γυναικάρες" δε φαίνεται να αρέσουν τα "καλά παιδιά"; Φυσικά και το έχετε παρατηρήσει. Στις "γυναικάρες" όχι στα καθημερινά κοριτσια. Στις κοπελιές της διπλανής πόρτας. Με αυτές τι γίνεται? Μήπως τα "καλά παιδιά" δεν τους δίνουν σημασία? Μήπως ισχύει αυτό που λέει η Pashalina, ότι για μία πολύ όμορφη γυναίκα - ανεξαρτήτου χαρακτήρα -θα κάνατε τα πάντα, ότι θα μένατε με ανοιχτό το στόμα χωρίς να σκεφτείται το "καλό κορίτσι" που θα περνάει δίπλα της και πιθανότατα ψάχνει για ένα "καλό παιδί"?

 Και επιπλέον πόσες φορές δεν έχει ειπωθεί - ο ασχημούλης Τάδε που όμως είναι καλό παιδί αλλά κάνει μόνο για φίλος- χωρίς συχνά να ισχύει αυτό  - ή η κουκλάρα Δείνα , που και τι δε θα έδινα για ένα βράδυ μαζί της αλλά μέχρι εκεί γιατί είναι χαζή και δεν κάνει για τπτ άλλο - επίσης χωρίς να ισχύει συχνά αυτό.

Όλα λοιπόν είναι θεμα στερεοτύπων . Το θέμα είναι να δούμε τι είναι αυτό που θέλει ο καθένας από εμάς και να είμαστε ειλικρινείς και ανοιχτοί απέναντι στους άλλους χωρίς να φοβόμαστε να αφεθούμε - και ας έχουμε πολλάκις φάει τα μούτρα μας.


#10   
Brokenchord
Σολίστ
Chat
02.11.2008, 14:54

 

Παράθεση:

Το μέλος margot στις 02-11-2008 στις 10:12 έγραψε...

Όσο γι αυτό που γράφεις ότι

Όσο για αυτό απλά θέλω να πω πως το κείμενο είναι από άρθρο δεν είναι δικό μου! Απλός το παραθέτω! Όσο για τα άλλα! {#emotions_dlg.thumbup}

 

Καλά κορίτσια είστε αλλά όταν είσαστε όλες μαζί είστε (με όλο τον σεβασμό και την αγάπη) σκύλες!!! Μεταμορφώνεστε! Έχω συγκεκριμένο κραυγαλέο παράδειγμα μια γνωστή μου! Δεν ξέρω γιατί το κάνετε! Ίσως για να προστατεύσετε η μια την άλλη! Αλλά από τι?
Συνήθως όταν κάποιος είναι μόνος του, τότε είναι που νιώθει ευάλωτος και σηκώνει τις ασπίδες του! Χμ! ¨Όταν όμως σκάει μύτη μια διμερή Ξανθιά φίλη η γνωστή κάποιου αμέσως καλμάρετε! Κομπλεξάρεστε! Αμέσως γίνεστε και πάλι καλά εκείνα τα καλά κορίτσια που τόσο αγαπάω!  {#emotions_dlg.inlove}


#11   
margot
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
02.11.2008, 16:07

Ok Ορθή επανάληψη: Όσο γι΄αυτό που περέθεσες...

Ομολογώ όμως ότι δεν πιάνω ιδιαίτερα το νόημα της 2ης παραγράφου σου. Μάλλον έχεις κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό σου και αδυνατό να το συλλάβω{#emotions_dlg.confused1}


#12   
Brokenchord
Σολίστ
Chat
03.11.2008, 12:01

 

 

Το εκτιμώ πολύ που έχεις πάρει το θέμα ζεστά !

Παράθεση:

Το μέλος Brokenchord στις 02-11-2008 στις 14:54 έγραψε...

Καλά κορίτσια είστε αλλά όταν είσαστε όλες μαζί γίνεστε (με όλο τον σεβασμό και την αγάπη) σκύλες!!! Μεταμορφώνεστε! Έχω συγκεκριμένο κραυγαλέο παράδειγμα μια γνωστή μου! Δεν ξέρω γιατί το κάνετε! Ίσως για να προστατεύσετε η μια την άλλη! Αλλά από τι?
Συνήθως όταν κάποιος είναι μόνος του, τότε είναι που νιώθει ευάλωτος και σηκώνει τις ασπίδες του!

 

Εξήγησε μου αυτό μόνο!

 

Τι εννοω ?

Πχ Συναντάω μια της παρέας στον δρόμο και σηζητάμε λίγο.

Ειναι ευγενικιά ηρεμή και καλοσυνάτη....... μια χαρά, απλή και καθημερινή!

Το βράδι βρησκόμαστε όλοι η παρέα. Και η συγκκριμένη ειναι σκύλα ...

???? {#emotions_dlg.confused1} Καλά όχι μονο η συγκεκριμένη αλλά λέμε τώρα!

 

 


-----------------
Η ζωή είναι ένα τραγούδι. Γι΄αυτό τραγούδησε το όσο ποιο δυνατά μπορείς. Γιατί λίγα πράγματα χρειάζεται κάποιος για να είναι ευτυχισμένος. Μια ψυχή να τον αγαπάει, μια καλοκαρδισμένη κιθάρα και όνειρα, πολλά όνειρα, όσα είναι τα αστερία στους γαλαξίες

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Brokenchord στις 03-11-2008 12:24 ]


#13   
PashalinaMakia
Φθασμένος
Chat
03.11.2008, 12:11

Bρε συ άκου.

Δεν θα διαφωνήσω με τη margt οτι είναι θέμα ενστίκτου αλλά πώς να το πω ευγενικά...

Γουστάρετε τις ξέκωλες.Τις "γυναικάρες" που πληρούν τις προϋποθέσεις μοντέλου.

Ενώ η γυναίκα γουστάρει το παρτάλι , το οποίο παρτάλι μπορεί και να μην βλέπεται...

 

Αλλά οκ , ας πάρουμε την άλλη εκδοχή.Καμιά φορά υπάρχουν κορίτσια που ψάχνουν αντρικό πρότυπο ίδιο με του πατέρα τους και πέφτουνε σε λούμπες.

Ευττυχώς , εγώ αυτό το πράγμα δεν το έχω και συνήθως ρε παιδιά μου αρέσουν άτομα φυσιολογικά.Άτομα που είναι καλά παιδιά.Μέσα τους.Και το δείχνουν εκεί που πρέπει και δεν γίνονται αλοιφή με την πρώτη.

 

Παρατήρησε όμως και το εξής:τα περισσότερα καλά παιδιά γίνονται απο την πρώτη χαλί να τους πατήσεις.Αυτό σου φαίνεται φυσιολογικό?Μεταξύ μας τώρα..{#emotions_dlg.biggrin}


#14   
Brokenchord
Σολίστ
Chat
03.11.2008, 12:30

Δεν μου απάντησες όμως {#emotions_dlg.blush}


#15   
FORTE
Βασική Νότα
Chat
03.11.2008, 16:09

Εγω ενα εχω να πω,την γυναικα αν της κανεις ολα τα χατιρια καταληγεις  το ''καλο παιδι'' με αποτελεσμα να σε βαρεθει!Την γυναικα πρεπει να της ''κοψεις'' λιγο τον αερα εκει που βλεπεις οτι ''παραλογιζεται'',το κανει ασυναισθητα μα εκει πρεπει να επεμβεις,να της δειξεις το ''αντριλικι'' σου.Αν δεν το κανεις θα γινεις το σκυλακι που παντα θα κουναει την ουρα του,οχι φιλε μου,δε ειναι αυτο ο αντρας,δεν ειναι αυτο που πραγματικα θελουμε!Οσο για το ποιες κοιτανε οι αντρες,ειναι ξεκαθαρο!Το ωραιο το κοιτανε ολοι,απλα αυτο που μενει ειναι η ουσια,η εσωτερικη και ουσιαστικη!Δε χρειαζεται να κομπλεξαρουμε σαν γυναικες και να λεμε οτι μονο αυτες κοιτανε,δεν ειναι χαζοι οι αντρες,ξερουν πολυ καλα ποτε μια γυναικα ειναι για σχεση σοβαρη και ποτε για την ''πλακα''.Καταληγω λοιπον στο οτι οι γυναικες φιλοι μου,ειναι απιαστα πλασματα στην ψυχολογια τους,μεταξυ μας καταλαβαινομαστε και με ενα βλεμμα,εσεις ομως σαν γνησια αντρικα καποια πραγματα ειναι αδυνατον να τα συλλαβεται αλλα εχετε σκεφτει οτι αυτο μπορει να ειναι και ενα μερος της γοητεια σας?{#emotions_dlg.beer}


#16   
margot
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
04.11.2008, 18:31

Παράθεση:

Πχ Συναντάω μια της παρέας στον δρόμο και σηζητάμε λίγο.

Ειναι ευγενικιά ηρεμή και καλοσυνάτη....... μια χαρά, απλή και καθημερινή!

Το βράδι βρησκόμαστε όλοι η παρέα. Και η συγκκριμένη ειναι σκύλα ...

???? {#emotions_dlg.confused1} Καλά όχι μονο η συγκεκριμένη αλλά λέμε τώρα!

Είναι θέμα χαρακτήρα και όχι φύλου. Κι εμένα μου εχει τυχει να είμαι μαζί με κάποιον, και μάλιστα πρώην μου, και να είμαστε πολύ άνετοι και φιλικοί ο ένας απέναντι στον άλλον. Μιλούσαμε, γελούσαμε όλα χαλαρά. Και την επόμενη μέρα που ήταν με την παρέα πήγα να τον αγκαλιάσω για να τον χαιρετίσω και φέρθηκε σαν... ας μην εκφραστώ!

Έχω κι άλλα παρόμοια παραδείγματα ατόμων τα οποία πιθανότατα για κάποια άμυνα, που μόνο αυτοί ξέρουν τι άμυνα είναι αυτή, μεταλάσσονται όταν στριμωχτούν ή αισθανθούν άβολα ή απλά βρεθούν σε κόσμο!

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!!!!!


#17