ελληνική μουσική
351 online   ·  205.881 μέλη

Το φιλακι, Σοφια Βοσσου.

Blackpearl
Βασική Νότα
Chat
01.01.2009, 22:44

Χαιρετώ όλους τους μουσικοφιλους, είμαι καινουριο μελος, και ζηταώ τη βοήθεια σας. Σε περίπου ένα μήνα πρόκειται να παίξω και να τραγουδίσω το συγκεκριμένο τραγούδι, το φιλαράκι Σοφια Βοσσου(εύκολο κομμάτι αλλα γνωστό στο κοινό) σε μια συναυλία, και θα το παρουσιάσω μόνη μου(φοβάμαι λίγο).  Το παίζω πάνω στην κιθάρα με τον σταθερό ρυθμό του, αλλά μέχρι να πώ όλο το τραγούδι καταλήγει να είναι κουραστικό, όχι από θέματα φωνής, είναι λιγο κάπως να ακούς 3 φορές το ίδιο, αυτο πιστεύω δηλαδή. Θέλω καμια ιδέα πως να το κάνω πιο ελκυστικό, ώστε να έχω καλή προβολή και να αρέσει Smile. Να παίξω λίγο με τον ήχο και με την φωνή.

Έχω σκεφτει ότι θα μπορούσα να παίζω τις συγχορδίες σαν αλπίσματα ακούγεται ωραίο, αλλα μια δεύτερη γνώμη δεν κάνει κακο.!

Ευχαριστώ!


#1   
earinos
Συγχορδία Μινόρε
Chat
07.01.2009, 15:33

Πρόσφατα εχω κάνει μια ηχογράφηση με το τραγουδι αυτο όταν θα το εχω μαζί μου θα σου το στείλω να το ακούσεις . Μη περιμένεις καμια καλή εγγραφή !!! αλλά ακούγεται μια χαρααα!! θα το πάρεις και σε καραόκε αλλά θέλω να μου πείς σε ποιόν τόνο είναι για να σου γράψω.Ετσι απλά ένα ΔΩΡΆΚΙ για τον καινούριο χρόνο .. Ακης Εαρινός Χρόνια πολλά....


#2   
SpyrusTheVirus
Περαστική Νότα
Chat
08.01.2009, 22:11

ακου το αυθεντικό.αν αρεσει στον κοσμο που το ακουει,προφανως θα βρισκουν την προτοτυπη εκδοση καλη (αλλιως δε θα άρεσε). δες πως το λεει και πως το παιζει, δες τι απο ολα κανεις και τι οχι, και συνδιασε το προτοτυπο με τον δικο σου προσωπικό χαρακτήρα.


#3   


Αυτά τα διάβασες;