ελληνική μουσική
251 online   ·  204.574 μέλη

Kay & The SchoolDrivers - Συναυλίες

Julia-Eirini
Περαστική Νότα
Chat
30.03.2009, 11:40

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19/3/2009

MAD DAY  στο ΜAD DAY LIVE

Με  εκπληκτικά θετική σκηνική ενέργεια που έκανε και τους παρουσιαστές του Mad Day Live,  Μαίρη Συνατσάκη και Δημήτρη Ουγγαρέζο, να παρα...μιλήσουν, ο Kay και οι SchoolDrivers, ταξίδεψαν τους θεατές του Mad στις 18/3/2009, με το κίτρινο λεωφορείο τους.

Η πρώτη εκδρομή, κρίθηκε ιδιαίτερα πετυχημένη, κι έτσι αναμένεται και η επόμενη οδηγώντας  τους στον προορισμό που η μπάντα έχει βάλει σαν στόχο: «Τις ατελείωτες εκδρομές με πολλά funky-pop-rock στοιχεία, άφθονο χιούμορ και άφθονο sexy attitude» με την αισθησιακή και νεανική παρουσία της Αλεξάνδρας Γρηγοριάδου, να συμπληρώνει την εικόνα της μπάντας.

Παίχτηκαν τα τραγούδια “Βάλε Το Δισκάκι Μου Να Παίζει”, “Φθινοπωρινέ Μου Φίλε” και το εκρηκτικό “Γύρω-Γύρω Όλοι” από το άλμπουμ ντεμπούτο της μπάντας “PAME EKDROMH” που κυκλοφορεί επίσημα στις 23/3, από την Records on Top με διανομή από το Μουσικό Ταχυδρομείο.

Μας υποσχέθηκαν επίσης μία νύχτα με κέφι, Dance ρυθμούς αλλά και ολίγον από γνωστά λαϊκά άσματα και ξένες διασκευές, όλα διανθισμένα με πολύ χιούμορ, μεταμφιέσεις αλλά και video games στην πρεμιέρα τους στο Ghost Houseστις 21/3, στο release party για την κυκλοφορία του δίσκου.

Η μπάντα στη συνέχεια έχοντας πλήρεις τις αποσκευές της, ξεκινά για μία σειρά εκδρομών με το λεωφορείο τους, που θα κάνει στάση σε γνωστές Αθηναϊκές σκηνές, για τις εμφανίσεις τους.

Η επόμενη πενταήμερη προβλέπεται καυτή!

Δηλώστε συμμετοχή άμεσα.

----

Κείμενο: Δ. Μωρόγιαννης

---
Από την εμφάνιση των Kay & The SchoolDrivers στο MAD DAY LIVE:

Fthinopwrine Mou File
http://www.youtube.com/watch?v=ghufGlcXeTo

Vale To Diskaki Mou Na Paizei
http://www.youtube.com/watch?v=pcOmiK4yxoQ&feature=related

Giro Giro Oloi
http://www.youtube.com/watch?v=a1gquPAvsk4

---

Το άλμπουμ των Kay & The SchoolDrivers - ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ κυκλοφορεί επίσημα από τις 23 Μαρτίου πανελλαδικά με διανομή ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ.

Ζητήστε το σε όλα τα καλά δισκοπωλεία ή παραγγείλτε το online με ασφάλεια μέσω paypal στη διεύθυνση:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=3886533

 

 

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 30-03-2009 15:24 ]


#1