ελληνική μουσική
121 online   ·  205.964 μέλη

ΔΤ: Ζιώγαλας, Δρογώσης, Ευσταθία στον ΣΥΡΜΟ

jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
01.01.2005, 23:52
ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ – ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ - ΕΥΣΤΑΘΙΑ
ΣΤΟ ΣΥΡΜΟ
Δευτέρα 27/12, Τρίτη 28/12/2004
Δευτέρα 3/1, Τρίτη 4/1/2005
και κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 7/1/05

Σε πλήρη συμφωνία με το γιορτινό κλίμα των ημερών, ένα νέο σχήμα, σαν να ξεπήδησε μόλις από τον παιχνιδιάρικο αφρό της σαμπάνιας, ξεκινά τις εμφανίσεις του στον ΣΥΡΜΟ! Ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Στάθης Δρογώσης και η Ευσταθία ενώνουν το ατελείωτο κέφι τους και τα τραγούδια τους και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα ψαγμένο, κεφάτο αλλά και ουσιαστικό, χορευτικό και μελωδικό, ένα πρόγραμμα που θα σας παρασύρει να γίνετε μέρος του, ενώνοντας τις φωνές σας με αυτές των τριών δημιουργών!

Ο Νίκος Ζιώγαλας με όλα τα τραγούδια του που αγαπήσαμε όπως τα: Μόνος στο λιμάνι (Πέρασε η μπόρα), Πάρε με απόψε πάρε με, Σαν σταρ του σινεμά, Βασιλική, Θα σου φανερωθώ, ¶γρια τριανταφυλλιά, Το αχ που με λυτρώνει, Γυρνά ο καιρός, Της καρδιάς τα πέταλα, Ζεστό αγάπης κύμα, και τόσα ακόμη, θα ερμηνεύσει αλλά και θα τα μοιραστεί με τους άλλους δύο συγκάτοικους στη σκηνή.

Ο Στάθης Δρογώσης με ‘ιστορία και παρελθόν’ στα «Φώτα που Σβήνουν» και μέλλον ως τραγουδοποιός, με το ‘Ήρθες αργά’ που μας ξαναθύμισε με τον δικό του τρόπο, με το προσωπικό του άλμπουμ «Ο χειμώνας δεν θα ’ρθει» και με πετυχημένες συνεργασίες (Κότσιρας, Λειβαδάς, Πυροβολάκης), θα δώσει το προσωπικό του στίγμα αλλά και θα μοιραστεί τα τραγούδια των άλλων.

Στην παρέα τους και η Ευσταθία, μία ‘αιρετική’ παρουσία με τα τραγούδια του πρόσφατου προσωπικού της άλμπουμ το «Φιλανθρωπικό γκαλά».

Μαζί τους οι: Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Γιάννης Γρυπαίος (μπάσο), Θωμάς Πυρομάλλης (πλήκτρα), Δημήτρης Κουζής (βιολί) και Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος (τύμπανα).

Τρεις καλλιτέχνες με κοινή αισθητική στη μουσική, φτιάχνουν ένα πρόγραμμα που δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους, ένα πρόγραμμα ψυχαγωγικό, με την κυριολεκτική έννοια του όρου! Μην τους χάσετε!

Ώρα έναρξης: 11μμ

ΣΥΡΜΟΣ Κολωνού & Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο τηλ. 210-5203661


#1   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
04.01.2005, 19:24
Και μια φωτογραφία από το μουσικό σχήμα του ΣΥΡΜΟΥεπισυναπτόμενα: ZED1-int.JPG 
#2   


Αυτά τα διάβασες;