ελληνική μουσική
49 online   ·  205.873 μέλη

Shapeless - expect the unexpectable

jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
19.12.2009, 00:42

SHAPELESS
expext the unexpectable


Οι Shapeless είναι ο Ροδόλφος (μουσική) και ο Νίκος Βατικιώτης (φωνητικά). Στις live εμφανίσεις τους, το σχήμα συμπληρώνουν δύο ακόμη άτομα ως session μουσικοί, ο Αλέξης Χρυσοστομίδης (κιθάρα) και ο Διονύσης Μαρακάκης εναλλάξ με τον Μάκη Αλεφραγκή (τύμπανα).

Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2004, αρχικά με το όνομα Synopsis και με hip hop προσανατολισμό. Όλα άλλαξαν με τη σύνθεση του κομματιού «Manifesto» που ήταν καθοριστικό για την αλλαγή κατεύθυνσης προς την Electronica μουσική, γεγονός που έφερε και αλλαγές στο ύφος, τη σύνθεση αλλά και στο όνομα του γκρουπ.

Ως SHAPELESS πλέον, παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό του MP Greek My Stage και βγαίνουν δεύτεροι σε σύνολο 107 γκρουπ! Με το ίδιο τραγούδι «Manifesto» κερδίζουν το πρώτο βραβείο πρωτότυπης σύνθεσης 2007 στο διαγωνισμό Make Music Contest από το PC Magazine.

Το πρώτο προσωπικό άλμπουμ των Shapeless με τίτλο «EXPECT THE UNEXPECTABLE» κυκλοφορεί τώρα από την PANVOX. Δώδεκα αγγλόφωνα κομμάτια με electro- Punk μουσική σε συνδυασμό με breakbeat και Metal στοιχεία.

Ακούστε τους δυνατά!

Επισκεφτείτε τους και στο: www.myspace.com/electroshapeless

επισυναπτόμενα: SHAPELESS-cover.jpg 
#1   


Αυτά τα διάβασες;